Vilniaus Shetelinge sake kad uzdraude vermikulita pilstyti mazais kiekiais, nes anksciau ji vietoje paprasius fasuodavo. Matomai biznis per mazas
))

Sveikos gražų sekmadienio rytą !
Mano lapelius irgi leidžia, vis kasdien pažiūriu mažiukų pilna, bet apie žydėjimą tik pasvajot dar. Kai pražis ir geriau išmoksiu auginti norėsiu kitokių veislių sanpaulijų. Dabar skaitinėju ir mokausi.
Smagu girdėti, kad gėlytės neblogai auga. O dėl kitokių veislių įsigyjant manau problemų nebus, išmoksi, perprasi jų auginimo subtilybes, ir norėsis dar ir dar...
Kaip pradedi jomis domėtis pasiūla yra didelė, kad tik būtų paklausa...
Jau ir praeitą vasarą Vilniuje jo nepilstė, pirkome visą maišą, 150l ar 100l nebepamenu gerai, koperavomės, išsidalinome, tai ir po šiai dienai dar turiu. Jis labai lengvas aš tada užsisakiau 15L, tai į didelį Maximos maišą čiut tilpo (perdaug nebuvo, nes dalinausi su kitomis augintojomis
). Geras daiktas sanpaulijų auginimui (priedas ruošiant žemę.)
Jei atsirastų daugiau norinčių, galima koperuotis vėl, bet reikia kad kas užsiimtų jo išpilstymu, nes tai malonumas "geras"

QUOTE(vailija @ 2008 04 26, 21:49)
Mano lapelius irgi leidžia, vis kasdien pažiūriu mažiukų pilna, bet apie žydėjimą tik pasvajot dar. Kai pražis ir geriau išmoksiu auginti norėsiu kitokių veislių sanpaulijų. Dabar skaitinėju ir mokausi.
Smagu girdėti, kad gėlytės neblogai auga. O dėl kitokių veislių įsigyjant manau problemų nebus, išmoksi, perprasi jų auginimo subtilybes, ir norėsis dar ir dar...

Kaip pradedi jomis domėtis pasiūla yra didelė, kad tik būtų paklausa...

QUOTE(Kerpena @ 2008 04 26, 20:56)
Gal Kaune taip ir daro, bet Vilniuje, tai manęs paklausė - ar imsit visą maišą.
Jau ir praeitą vasarą Vilniuje jo nepilstė, pirkome visą maišą, 150l ar 100l nebepamenu gerai, koperavomės, išsidalinome, tai ir po šiai dienai dar turiu. Jis labai lengvas aš tada užsisakiau 15L, tai į didelį Maximos maišą čiut tilpo (perdaug nebuvo, nes dalinausi su kitomis augintojomis

Jei atsirastų daugiau norinčių, galima koperuotis vėl, bet reikia kad kas užsiimtų jo išpilstymu, nes tai malonumas "geras"

QUOTE(white tea @ 2008 04 26, 22:24)
As pirmadieni uzklausiu Kaune.
Suncoast Secret Fantasy (skirtingas rausvos intensyvumas fotografo darbo brokas) :oops:
Suncoast Secret Fantasy (skirtingas rausvos intensyvumas fotografo darbo brokas) :oops:
Grozis

Kaunietės (ir ne tik) sanpaulininkės!
Balandžio 29 d., 18 val. Kauno menininkų namuose (Putvinskio 56) tapytojo ir fotomenininko Vytauto Tamoliūno (maloniai priėmusio ir globojusio susitikimo metu sanpaulininkes bei pačiam ėmusio jas auginti) fotografijų "Menininkų šeimų portretai" paroda ir kūrybos vakaras. Autorius kviečia!
Jei susidomėjote, rašykite man į až.
Balandžio 29 d., 18 val. Kauno menininkų namuose (Putvinskio 56) tapytojo ir fotomenininko Vytauto Tamoliūno (maloniai priėmusio ir globojusio susitikimo metu sanpaulininkes bei pačiam ėmusio jas auginti) fotografijų "Menininkų šeimų portretai" paroda ir kūrybos vakaras. Autorius kviečia!
Jei susidomėjote, rašykite man į až.
sveikos, na ir as pasidziaugssiu savo derliumi. jau beveik visos praeitavasara paaugintos si pavasi zydi. stai mano silent prayer:

Gražūs žiedukai. Maniškė tokia pati, iš tavęs gauta irgi turi kelis pumpurus, bet dar tokius vos įžiūrimus...
Kaip gražu.
Sigute, tikrai susidomėjau ir norėsiu daugiau veislių, bet dar pasimokysiu, o tada bandysim.

O aš šiandien svečiuose buvau..
Aplankiau lelių,o kartu patikrinau kaip gyvena mano dovanota veislinukė.
Labai faina šeimininkė,sanpaulija žydi kaip išprotėjusi...
Super namai ,galima bus dar kokią` dovanoti....

QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 27, 19:24)
Džiaugiuosi kartu su jumis margalapės Buckeye Eyestopper ką tik prasiskleidusiu žieduku, kartu su saulutės "žaismu".... 
.... +
,

o as pasiguosiu

nu nenusimink,gal viskas bus gerai...

QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 27, 21:30)

o as pasiguosiu

Negalvok kad mums taip nenutinka, būna visko, ir nulūžta ne ten kur reikia, net iš rankų iškrenta padėklas

Aš tai jau išmokau neiti prie gėlyčių kaip mažai turiu laiko, ar skubant, nes tada būtinai nutinka tai kas ir turi nutikti skubant. Tam reikalingas laikas be skubėjimo.
Tikėkim kad tavo gėlytė augs, gal jai labai nepakenkei.