Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Vilniaus Shetelinge sake kad uzdraude vermikulita pilstyti mazais kiekiais, nes anksciau ji vietoje paprasius fasuodavo. Matomai biznis per mazas smile.gif))
Atsakyti
Sveikos gražų sekmadienio rytą ! wub.gif

QUOTE(vailija @ 2008 04 26, 21:49)

Mano lapelius irgi leidžia, vis kasdien pažiūriu mažiukų pilna, bet apie žydėjimą tik pasvajot dar. Kai pražis ir geriau išmoksiu auginti norėsiu kitokių veislių sanpaulijų. Dabar skaitinėju ir mokausi.

Smagu girdėti, kad gėlytės neblogai auga. O dėl kitokių veislių įsigyjant manau problemų nebus, išmoksi, perprasi jų auginimo subtilybes, ir norėsis dar ir dar... thumbup.gif
Kaip pradedi jomis domėtis pasiūla yra didelė, kad tik būtų paklausa... lotuliukas.gif

QUOTE(Kerpena @ 2008 04 26, 20:56)
Gal Kaune taip ir daro, bet Vilniuje, tai manęs paklausė - ar imsit visą maišą.

Jau ir praeitą vasarą Vilniuje jo nepilstė, pirkome visą maišą, 150l ar 100l nebepamenu gerai, koperavomės, išsidalinome, tai ir po šiai dienai dar turiu. Jis labai lengvas aš tada užsisakiau 15L, tai į didelį Maximos maišą čiut tilpo (perdaug nebuvo, nes dalinausi su kitomis augintojomis mirksiukas.gif ). Geras daiktas sanpaulijų auginimui (priedas ruošiant žemę.)
Jei atsirastų daugiau norinčių, galima koperuotis vėl, bet reikia kad kas užsiimtų jo išpilstymu, nes tai malonumas "geras" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 26, 22:24)
As pirmadieni uzklausiu Kaune.
Suncoast Secret Fantasy (skirtingas rausvos intensyvumas  fotografo darbo brokas) :oops:

Grozis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaunietės (ir ne tik) sanpaulininkės!

Balandžio 29 d., 18 val. Kauno menininkų namuose (Putvinskio 56) tapytojo ir fotomenininko Vytauto Tamoliūno (maloniai priėmusio ir globojusio susitikimo metu sanpaulininkes bei pačiam ėmusio jas auginti) fotografijų "Menininkų šeimų portretai" paroda ir kūrybos vakaras. Autorius kviečia!
Jei susidomėjote, rašykite man į až.
Atsakyti
sveikos, na ir as pasidziaugssiu savo derliumi. jau beveik visos praeitavasara paaugintos si pavasi zydi. stai mano silent prayer:
user posted image
Atsakyti
Gražūs žiedukai. Maniškė tokia pati, iš tavęs gauta irgi turi kelis pumpurus, bet dar tokius vos įžiūrimus...
Atsakyti
Džiaugiuosi kartu su jumis margalapės Buckeye Eyestopper ką tik prasiskleidusiu žieduku, kartu su saulutės "žaismu".... wub.gif

user posted image.... + user posted image, slyvutės grožis... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 27 balandžio 2008 - 18:31
Kaip gražu. biggrin.gif Sigute, tikrai susidomėjau ir norėsiu daugiau veislių, bet dar pasimokysiu, o tada bandysim.
Atsakyti
O aš šiandien svečiuose buvau.. 4u.gif Aplankiau lelių,o kartu patikrinau kaip gyvena mano dovanota veislinukė. ax.gif Labai faina šeimininkė,sanpaulija žydi kaip išprotėjusi... thumbup.gif Super namai ,galima bus dar kokią` dovanoti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 27, 19:24)
Džiaugiuosi kartu su jumis margalapės Buckeye Eyestopper ką tik prasiskleidusiu žieduku, kartu su saulutės "žaismu".... wub.gif

user posted image.... + user posted image,

wub.gif wub.gif wub.gif
o as pasiguosiu verysad.gif vakar prisidirbau, atskirinejau vaikuti ( jau su 4 lapukais buvo) ir maza to kad pazeidziau lapa tai dar ir gelytei iduriau verysad.gif verysad.gif verysad.gif lapa jau siandien teko nuimt nes ta vieta ruduot pradejo, bijau kad ir gelyte mirs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukas: 27 balandžio 2008 - 20:31
nu nenusimink,gal viskas bus gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 27, 21:30)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
o as pasiguosiu  verysad.gif vakar prisidirbau, atskirinejau vaikuti ( jau su 4 lapukais buvo) ir maza to kad pazeidziau lapa tai dar ir gelytei iduriau   verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ]

Negalvok kad mums taip nenutinka, būna visko, ir nulūžta ne ten kur reikia, net iš rankų iškrenta padėklas doh.gif , aišku ne su sriuba, o su sanpaulijomis mirksiukas.gif , tokiu atvėju išgyvena stipriausieji mirksiukas.gif , o kitam kartui būna pamoka, kaip nereikia daryti.... mirksiukas.gif
Aš tai jau išmokau neiti prie gėlyčių kaip mažai turiu laiko, ar skubant, nes tada būtinai nutinka tai kas ir turi nutikti skubant. Tam reikalingas laikas be skubėjimo.
Tikėkim kad tavo gėlytė augs, gal jai labai nepakenkei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 27 balandžio 2008 - 21:11