Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

tai vat jauciu man tas knatas rudeniop ir netiks g.gif
Atsakyti
Jau kaip laukiu tu savo ziedeliu... Kiekviena ryta vis apsniukstieju palange, gal kas prasiskleide.Pirmoji mane nudziugino ta, kurios visai nesitikejau ir, tiesa sakant, nelabai ir laukiau - Alba Regija. Ne veltui lietuvaite.... Kukli, balta, ankstyva... smile.gif
O stai Midnight Magic jau is pumpuro matosi, koks grozis issiskleis - bet vis lauzosi, pumpura sukioja, o skleistis neskuba biggrin.gif Bet gal Jan Madame siandien pasirodys - nes jau jau besiskleidziancia radau. Ech... Ateina svente ir i mano rutu darzeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 05 01, 08:13)
Jau kaip laukiu tu savo ziedeliu... Kiekviena ryta vis apsniukstieju palange, gal kas prasiskleide.Pirmoji mane nudziugino ta, kurios visai nesitikejau ir, tiesa sakant, nelabai ir laukiau - Alba Regija. Ne veltui lietuvaite.... Kukli, balta, ankstyva... smile.gif
O stai Midnight Magic jau is pumpuro matosi, koks grozis issiskleis -  bet vis lauzosi, pumpura sukioja, o skleistis neskuba  biggrin.gif  Bet gal Jan Madame siandien pasirodys - nes jau jau besiskleidziancia radau. Ech... Ateina svente ir i mano rutu darzeli  biggrin.gif

prasom nepamirst pasigirt ir vaizdine medziaga bigsmile.gif
o Alba Regia, man lb grazi, jos tie balti ziedukai wub.gif pas mane tai visos dar tik vaikiuku pavidale, ali ir mamka lb vaisinga doh.gif vis leidzia ir leidzia tu vaiku biggrin.gif
Atsakyti
siandien vaziuoju i kauna, jei kaunietem esu ka pazadejusi priminkit blush2.gif . turiu laisvu vaikiuku, jei bus norinciu paimsiu 4u.gif
Atsakyti
Turiu praaugusiu vaikiuku:

Designer Dress - 3vnt
EK-Boginia Krasoty - 2vnt
Warm sunshine - 2vnt
EK - Shakinya - 4vnt
Ode to beauty - 3vnt
Moja Radost - 1vnt 4u.gif
Atsakyti
Mano sanpaulija pražydo thumbup.gif bet ji mutuoja, kaip pirkau buvo beveik balta, kur ne kur violetinės. O šį kartą jau daug violetinės. Taip įtariu, kad greit visai baltumas dings g.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Taip jau nutinka, nieko čia nepakeisim. Bet ji labai gražutė, tokia vešli, ir žiedukų daug matosi bus. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jo, ji kai baigė žydėt, tai labai greitai augt pradėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 01, 17:45)
Mano sanpaulija pražydo thumbup.gif bet ji mutuoja, kaip pirkau buvo beveik balta, kur ne kur violetinės. O šį kartą jau daug violetinės. Taip įtariu, kad greit visai baltumas dings g.gif biggrin.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pavasaris smagiausias metų laikas man, nors ir dasideda daug darbų, bet jie visi susiję su žalia spalva, o ji mano mėgstamiausia.
Ne tik darželiai pasipuošė žiedukais, mano sanpaulyne ženklus pokyčiai, pumpuruotos net 25 sanpaulijų veislės, ir vis kasdien kokia "pasišiepia" argi nesmagu.
Taip palangė tampa patraukli ne tik šeimos nariaims, kaimynės prašosi svečiuos, pasidžiaugti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 01, 19:19)
Pavasaris smagiausias metų laikas man, nors ir dasideda daug darbų, bet jie visi susiję su žalia spalva, o ji mano mėgstamiausia.
Ne tik darželiai pasipuošė žiedukais, mano sanpaulyne ženklus pokyčiai, pumpuruotos net 25 sanpaulijų veislės, ir vis kasdien kokia "pasišiepia" argi nesmagu.
Taip palangė tampa patraukli ne tik šeimos nariaims, kaimynės prašosi svečiuos, pasidžiaugti. thumbup.gif

net pavydu ax.gif as tokios palanges turbut niekad neturesiu schmoll.gif kazko man taip sunku su jom susidraugaut g.gif doh.gif
Atsakyti
Taip norisi tave paguosti, užaugs tavo turimi jauni "vaikiukai" ir nudžiugins žiedukais. Dabar sparčiai auga, saulutė savo daro, o dar trąšom pamaitinam, ir kaip gi joms neaugti. bigsmile.gif Na o nuo mūsų priklauso neperlaistyti, bet ir neperdžiovinti, nelaikyti ant tiesioginių saulės spindulių - tai jau kaip taisyklių taisyklė.
Šiandien turėjau viešnią, sanpaulijų augintoją, kuri šią veislę Silverglade Apples pavadino iš visų mano turimų veislių egzotiškiausią. Kaip jums ši gražuolė ? g.gif
Atsakyti