Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienių pliusai ir minusai

mano pastebetas pliusas, tai mediku poziuris i pacienta thumbup.gif dar patinka, kad reiskiant pretenzijas pvz: parduotuveje, ligonineje ir tt. manes isklauso ir kuo skubiausiai taiso padeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 02 17, 17:59)

Nekenciu kanadietisko maisto sad.gif Jie net bulviu tarkavimo masinu neturi mad.gif

Stai tokius minusus kol kas pastebejau, taciau, manau, su laiku prisitaikysiu ir viskas bus thumbup.gif

Apie pliusus kol kas sunku kalbeti, nes siuo metu per daug fiksuojuos i tai kas nepatinka ir ko ilgiuosi wink.gif Taigi, dar parasysiu smile.gif

o as pajamu ir su trintuve elektrine bilves suvarau -visai gerai susitarkuoka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na tarkavimo masinos cia ne su ziburiu nerasi. Reiks is Lietuvos pirkt, nes labai jau cepelinu pasiilgau... O siaip maistas cia gana panasus i lietuviska, tik as baisiai isranki...jei megciau lasinius, tai cia ne problema ju gauti..pvz.is uosvienes wink.gif

O jei pradeciau rasyt kas man cia nepatinka, tai sarasas butu ilgas...pacios suprantat, cia ne Amerika...toli dar iki jos. Bet kad ir kaip butu, ypac jei nera pasirinkimo, tai reik i viska pozytiviau ziuret. Galu gale, kur begyventume, visi esam cia tik sveciai toj zemej. Svarbu asmeninio gyvenimo kokybe, o ne isore. Na bent jau taip as manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (melynake @ 2004 02 18, 10:15)

O jei pradeciau rasyt kas man cia nepatinka, tai sarasas butu ilgas...pacios suprantat, cia ne Amerika...toli dar iki jos. Bet kad ir kaip butu, ypac jei nera pasirinkimo, tai reik i viska pozytiviau ziuret. Galu gale, kur begyventume, visi esam cia tik sveciai toj zemej. Svarbu asmeninio gyvenimo kokybe, o ne isore. Na bent jau taip as manau smile.gif

butent thumbup.gif svarbiausia - pozityvus mastymas thumbup.gif
Atsakyti
Va parasysiu, kas man cia itin nepatinka! Ogi tas, kad einant ziema shopintis visuose prekybos centruose taip ziauriai prikaitinta buna, kad ir apalpti galima sad.gif niekaip nesuprantu-ir kam taip sildyt-juk visi is lauko ateina, su striukem, paltais, ziemai pasiruose..ieini kaip i kokia pirti.... dry.gif visad susinervinu pardovkese del to.ir traukiniuos tas pats-ale ten dar nusirengti galima..
Atsakyti
norvegija labai nuostabus krastas labai grazi gamta tik viena problema pati brangiausia pagal pragyvenimo lygi taipo kad cia viskas brangu bet gamta atstoja tai
Atsakyti
QUOTE (Domino @ 2004 02 22, 05:51)
Va parasysiu, kas man cia itin nepatinka! Ogi tas, kad einant ziema shopintis visuose prekybos centruose taip ziauriai prikaitinta buna, kad ir apalpti galima sad.gif niekaip nesuprantu-ir kam taip sildyt-juk visi is lauko ateina, su striukem, paltais, ziemai pasiruose..ieini kaip i kokia pirti.... dry.gif visad susinervinu pardovkese del to.ir traukiniuos tas pats-ale ten dar nusirengti galima..

tai as ir moluose visada nusrengiu - kam cia vargti su paltais rolleyes.gif O shiluma kaulu nelauzo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T @ 2004 02 22, 17:52)
tai as ir moluose visada nusrengiu - kam cia vargti su paltais rolleyes.gif O shiluma kaulu nelauzo thumbup.gif

As mokeciau $1 uz palto palaikyma dry.gif Ir molui apsimoketu, ir man laugh.gif Kai neturi vezimo, nera kur to palto deti.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 22, 11:03)
As mokeciau $1 uz palto palaikyma dry.gif Ir molui apsimoketu, ir man laugh.gif Kai neturi vezimo, nera kur to palto deti.

laugh.gif uztat greiciau isigyk vezima ir vezimo gyventoja 2.gif Neturesi problemu laugh.gif
Atsakyti
O kas tie molai?? Cia tai jokie moliai paltu nelaiko... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Domino @ 2004 02 22, 10:51)

na, bent musu prekybos centre tai yra metalines dezutes su rakteliais - uzrakini savo pirkinius, ar pan. Niekam nereikia moketi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 23, 12:44)
na, bent musu prekybos centre tai yra metalines dezutes su rakteliais - uzrakini savo pirkinius, ar pan. Niekam nereikia moketi. thumbup.gif

Aha, pas mus aplinkui kai kuriuose irgi yra, kai kuriuose nera wink.gif

Domino, Molas=mall=prekybos centras tongue.gif
Atsakyti