QUOTE (zanet @ 2004 02 17, 17:59) |
Nekenciu kanadietisko maisto ![]() ![]() Stai tokius minusus kol kas pastebejau, taciau, manau, su laiku prisitaikysiu ir viskas bus ![]() Apie pliusus kol kas sunku kalbeti, nes siuo metu per daug fiksuojuos i tai kas nepatinka ir ko ilgiuosi ![]() ![]() |
QUOTE (melynake @ 2004 02 18, 10:15) |
O jei pradeciau rasyt kas man cia nepatinka, tai sarasas butu ilgas...pacios suprantat, cia ne Amerika...toli dar iki jos. Bet kad ir kaip butu, ypac jei nera pasirinkimo, tai reik i viska pozytiviau ziuret. Galu gale, kur begyventume, visi esam cia tik sveciai toj zemej. Svarbu asmeninio gyvenimo kokybe, o ne isore. Na bent jau taip as manau ![]() |
QUOTE (Domino @ 2004 02 22, 05:51) |
Va parasysiu, kas man cia itin nepatinka! Ogi tas, kad einant ziema shopintis visuose prekybos centruose taip ziauriai prikaitinta buna, kad ir apalpti galima ![]() ![]() |
QUOTE (Domino @ 2004 02 22, 10:51) |
Va parasysiu, kas man cia itin nepatinka! Ogi tas, kad einant ziema shopintis visuose prekybos centruose taip ziauriai prikaitinta buna, kad ir apalpti galima ![]() ![]() |
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 23, 12:44) |
na, bent musu prekybos centre tai yra metalines dezutes su rakteliais - uzrakini savo pirkinius, ar pan. Niekam nereikia moketi. ![]() |