Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 19:30)
O aš iš Avedos dar ir šiltų tonų suteikiantį kondišiną nužiūrėjau.... Oij, negalima man, negalima...

lotuliukas.gif Susirgai, ane? doh.gif
Aš tai šiuo metu priversta smarkiai taupyti, tai taip smagu žinto, kad bent jau plaukų dažams tik keli litukai išeina - papirkau chna 4 pokučius, o tai subaigiau viską. Ryt mozosiuos cool.gif

Bet iš Avedos dar kažką pirksiu, bais patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 15:36)
Dedu savo plaukuosenos foto:

Čia dažyta seniai tik su Chna ir basma (gal). Dar nenaudojant nei Amlos nei kiaušinio:
user posted image
O čia jau po Avedos kondišino:

user posted image

Su Blicu:
user posted image

Aisku nesimato kaip prie veiduko tinka, bet spalva grazi be proto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 11, 23:26)
lotuliukas.gif  Susirgai, ane? doh.gif
Aš tai šiuo metu priversta smarkiai taupyti, tai taip smagu žinto, kad bent jau plaukų dažams tik keli litukai išeina - papirkau chna 4 pokučius, o tai subaigiau viską. Ryt mozosiuos cool.gif

Bet iš Avedos dar kažką pirksiu, bais patinka ax.gif

jo... liga jau patampa smile.gif
Nieko, išbandysiu daugiau ir bus aišku. Aišku ir Chna neapleisiu, o tai turiu dar maišiuką toas Indiškos (Tokio dydžio kaip tau buvau davus jame). Tai neleisiu, kad daiktas nueitų perniek smile.gif

Jo.. Chna pigu ir gerai. Ir svarbiausia plaukams patinka thumbup.gif:

QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 11, 23:49)
Aisku nesimato kaip prie  veiduko tinka, bet spalva grazi be proto  thumbup.gif

blush2.gif Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
Jadzka, taip supratau, kad dabar ketini spalvą palaikyti tik tuo Avedos kondišinu? Jaučiu, žiliems plaukams taip netiktų - daug pas mane jų...

Šiandien dažiausi - apsižiūrėjau, kad baigiau sėmenų aliejų, tai įpyliau sezamų aliejuko, irgi visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 12, 22:42)
Jadzka, taip supratau, kad dabar ketini spalvą palaikyti tik tuo Avedos kondišinu? Jaučiu, žiliems plaukams taip netiktų - daug pas mane jų...

Šiandien dažiausi - apsižiūrėjau, kad baigiau sėmenų aliejų, tai įpyliau sezamų aliejuko, irgi visai nieko.

Miaška, žinok galvoju, kad aks antą ar kas trečią savaitę dažysiu su Chna/ basma, o kartą per savaitę Avedos kondišiną dėsiu. Chna vis dar lieka, nes tik ji stiprina m an taip plaukus...
Atsakyti
Man kilo klausimas g.gif : ant pakeliu parasyta ,kad pradzioj dazyt su chna,nuplaut ir dazyt su basma... As visada jas sumaisau. Ar yra bandziusiu dazyt sumaisant ir atskirai? Ar jauciasi skirtumas? Ar tik tas, jog daugiau terliones lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 16, 09:22)
Man kilo klausimas g.gif :  ant pakeliu parasyta ,kad pradzioj dazyt su chna,nuplaut ir dazyt su basma... As  visada jas sumaisau. Ar yra bandziusiu dazyt sumaisant ir atskirai? Ar jauciasi skirtumas? Ar tik tas, jog daugiau terliones  lotuliukas.gif  ?

Yra skirtumas. Jei sumaišius gaunas iškart tamsokas toks bordo atspalvis, o jei adžai atskirai ir 2 val. laikai chna paskui nepilną valandą basma - tai spalva gaunas ruda ir tamsesnė.

Bet kadangi dabar basma apleidau visai... nes ir kvapas man jos nepatiko ir su kiaušiniu labiau patinka atspalvis, taigi....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 16, 09:26)
Yra skirtumas. Jei sumaišius gaunas iškart tamsokas toks bordo atspalvis, o jei adžai atskirai ir 2 val. laikai chna paskui nepilną valandą basma - tai spalva gaunas ruda ir tamsesnė.

Bet kadangi dabar basma apleidau visai... nes ir kvapas man jos nepatiko ir su kiaušiniu labiau patinka atspalvis, taigi....

Dekui smile.gif , sedziu su maisu ant galvos,daziau iaprastai - maisiau. Manau visgi reiks pabandyt kada atskirai pazaist
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 16, 09:37)
Dekui  smile.gif , sedziu su maisu ant galvos,daziau iaprastai - maisiau. Manau visgi reiks pabandyt kada atskirai pazaist

O kokią spalvą nori išgaut? Jei tik kad tamsiau nei su chna, įmaišyk kiaušinį - visoms bandžiusioms patiko, tikrai gražus kaštoninis atspalvis lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Jadzka, o kiek laiko tu laikai ant galvos ta kose? Ir ar tavo plaukai buvo dazyti normaliais dazais pries chna ir basma? as niekaip negaliu susilygint spalvos- galai tamsiausi, vidurys sviesesnis, o ten kur ataugusios saknys dar kita spalva doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 16, 09:45)
O kokią spalvą nori išgaut? Jei tik kad tamsiau nei su chna, įmaišyk kiaušinį - visoms bandžiusioms patiko, tikrai gražus kaštoninis atspalvis lieka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kiaušinis jėga smile.gif

QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 16, 09:46)
Jadzka, o kiek laiko tu laikai ant galvos ta kose? Ir ar tavo plaukai buvo dazyti normaliais dazais pries chna ir basma? as niekaip negaliu susilygint spalvos- galai tamsiausi, vidurys sviesesnis, o ten kur ataugusios saknys dar kita spalva  doh.gif ...

Buvo kažkada dažyti.... prieš kelis metus gal.... Dabar jau tikriausia tie cheminiai nukirpti seniausiai....
O ant galvos.. kaip kada, dažniausia 2-3 val. Bet be basmos.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 16, 09:45)

kiausinius imaisau net 2 lotuliukas.gif , nes pas mane daug plauku, jie iki puse nugaros tai as perku 10 pakeliu dazu... Man graziausia spalva kur ant naturaliu nusidazo , o galams turbut tik kirpimas pades
Atsakyti