[quote=Ksėna,2008 05 18, 11:50]
Labas rytas lelka

Tikrai nelinksma tau, bet nenusimink

Vaikai serga tai normalu, pati žinai . O va kad vyrui surado cukraligė nelabai gerai. O koks cukrus? Jam dabar reikia laikytis grėžtos dietos ir gerti vaistus jai prireiks. Dar vienas patarimas, nesuk galvos kad ir vaikai gali susirgti, jai cukrus pakilo dėl netinkamos mitybos( mūsų vyrai labai miegsta riebu maista, mano irgi toks) tai vaikams nepersiduos, o jai tai paveldima tai tada galima susirupintis.Laikykis. Mano vyras alergiškas tai irgi bijau kad antras mažiukas nesusirgtu astma,mano pirmas serga mišraus tipo bronchine astmą .
Visoms mamytėm geros dienos.
Papildyta:
Labas rytas,cukrus jam 19,2 kaip isvaziavo i ligonine,namie buvo pakile ir iki 32,jam jau leidzia insulina,ir laselines kaba.Buvo pakrite bet va 17siendien vel,taip kad vaistai jau nebapades.jo reiks laikytis dietos,derint maista.Ai va mano uosviene serga cukralige tai jam paveldejimas jau cia,uztat ir pergyvenu del vaiku,tai va reiks stebet krauja gal kaskazkiek laiko priduot,gal pamatys kada ir dar bus galima gydyti vaistais,bet kaip sakant tfu tfu tfu.O mazylis siendien jau maziau pakoso tik va ta sloga kazko nemazeja,bet daznai valomes nosyte,ir greit as ja isnaikinsiu

O jum irgi nekas ,bjaurus dalykas astma ta irgi ,esu girdejus nemazai

Dieve dieve kaip pagalvoji tai jezus marija kas darosi

-kaip sako per katino svetaine

.
Geros dieneles visoms