Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 17, 18:15)
labutis!!!  thumbup.gif  4u.gif jubiiiii mamos!!! negaliu nepasigirti!!! apsiverte nuo pilvo ant nugaros!!!!
Papildyta:

raganiauskiene!!!! kur tu esi!!! jau dingai ilgam ax.gif  blush2.gif

niekur nedingau, tik vis laiko ner. sveikinu savo martele 4u.gif bigsmile.gif matai o tu sakiai tinginiuke, tinginiuke, kiekvienam savo laikas mirksiukas.gif
o as noriu pasigirt, kad siandiengime, mano busima krikstadukte ax.gif blush2.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 18, 03:06)
niekur nedingau, tik vis laiko ner. sveikinu savo martele 4u.gif  bigsmile.gif  matai o tu sakiai tinginiuke, tinginiuke, kiekvienam savo laikas mirksiukas.gif
o as noriu pasigirt, kad siandiengime, mano busima krikstadukte ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

na ji ir yra tindiniuke!!paziurek tokio amziaus vaikuciai jau seniai vartosi sliauzioja stojasi!!valgo kaip priklauso, o manoji ne" blush2.gif ax.gif
sveikinu su krikstadukte!! 4u.gif birthday.gif mirksiukas.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 18 gegužės 2008 - 09:08
QUOTE(lelka @ 2008 05 17, 22:51)
ax.gif
sveikute,oi mus bedos aplanke verysad.gif ,jau antra sav koso,o dabar sloga didele,buvom pas daktaryte plauciukam viskas gerai.Mat pas mane visi vyrai sirgo, biggrin.gif vyras ,sunus vyresnis,bet jie jau sveiki nuo gripo,o vyra va aplanje kita liga,ejo pas gyd tai atrado cukralige, cray.gif ,tai dabar as su abiem suneliais likau namie,dar mazylis serga,o vyras ligoninej.Dar labai pergyvenu kad mano vaikuciam ta bjaurybe nepersiduostu,nes labai sliksti liga jin yra verysad.gif .o dantuku irgi kolkas neturim,pirmam sunui irgi 8men islindo pirmas dantukas,tai ir dabar laukiu ir laukiu.bet va dar noriu pasigirt kad nesirgom iki siol,bet va dabar jau apsedo mus ta liga verysad.gif

Labas rytas lelka smile.gif Tikrai nelinksma tau, bet nenusimink mirksiukas.gif Vaikai serga tai normalu, pati žinai . O va kad vyrui surado cukraligė nelabai gerai. O koks cukrus? Jam dabar reikia laikytis grėžtos dietos ir gerti vaistus jai prireiks. Dar vienas patarimas, nesuk galvos kad ir vaikai gali susirgti, jai cukrus pakilo dėl netinkamos mitybos( mūsų vyrai labai miegsta riebu maista, mano irgi toks) tai vaikams nepersiduos, o jai tai paveldima tai tada galima susirupintis.Laikykis. Mano vyras alergiškas tai irgi bijau kad antras mažiukas nesusirgtu astma,mano pirmas serga mišraus tipo bronchine astmą .
Visoms mamytėm geros dienos. 4u.gif
Papildyta:
[
o as noriu pasigirt, kad siandiengime, mano busima krikstadukte ax.gif blush2.gif bigsmile.gif thumbup.gif
[/quote]
Sveikinu thumbup.gif Aš irgi svajoju ,kad mano jaunesnė sesė greičiau pastuotu ir pagimdytu mergaitė, o tada aš jau 100% būsiu krikštomama. Pati turiu du berniukus, o trečiai dukreliai jau sveikatos neturiu . Nors kas žino? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ksėna,2008 05 18, 11:50]
Labas rytas lelka smile.gif Tikrai nelinksma tau, bet nenusimink mirksiukas.gif Vaikai serga tai normalu, pati žinai . O va kad vyrui surado cukraligė nelabai gerai. O koks cukrus? Jam dabar reikia laikytis grėžtos dietos ir gerti vaistus jai prireiks. Dar vienas patarimas, nesuk galvos kad ir vaikai gali susirgti, jai cukrus pakilo dėl netinkamos mitybos( mūsų vyrai labai miegsta riebu maista, mano irgi toks) tai vaikams nepersiduos, o jai tai paveldima tai tada galima susirupintis.Laikykis. Mano vyras alergiškas tai irgi bijau kad antras mažiukas nesusirgtu astma,mano pirmas serga mišraus tipo bronchine astmą .
Visoms mamytėm geros dienos. 4u.gif
Papildyta:
Labas rytas,cukrus jam 19,2 kaip isvaziavo i ligonine,namie buvo pakile ir iki 32,jam jau leidzia insulina,ir laselines kaba.Buvo pakrite bet va 17siendien vel,taip kad vaistai jau nebapades.jo reiks laikytis dietos,derint maista.Ai va mano uosviene serga cukralige tai jam paveldejimas jau cia,uztat ir pergyvenu del vaiku,tai va reiks stebet krauja gal kaskazkiek laiko priduot,gal pamatys kada ir dar bus galima gydyti vaistais,bet kaip sakant tfu tfu tfu.O mazylis siendien jau maziau pakoso tik va ta sloga kazko nemazeja,bet daznai valomes nosyte,ir greit as ja isnaikinsiu lotuliukas.gif O jum irgi nekas ,bjaurus dalykas astma ta irgi ,esu girdejus nemazai doh.gif Dieve dieve kaip pagalvoji tai jezus marija kas darosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif -kaip sako per katino svetaine lotuliukas.gif .
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 18, 10:05)
na ji ir yra tindiniuke!!paziurek tokio amziaus vaikuciai jau seniai vartosi sliauzioja stojasi!!valgo kaip priklauso, o manoji ne" blush2.gif  ax.gif
sveikinu su krikstadukte!! 4u.gif  birthday.gif  mirksiukas.gif  flirt.gif

Dekui, o siandien dar viena naujiena, vel pasigirt noriu blush2.gif ax.gif siandien Lukas pats pirma karta atsistojo lvyteje, truputi pastovejo ir bum bigsmile.gif o jau kiek dziaugsmo mamytei bigsmile.gif ax.gif lotuliukas.gif
tik va, dantu kaip ner taip ner doh.gif

o kaip martele auga? blush2.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Raganiauskiene ir mirasevindik, sveikinu su pasiekimais jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lelka, nebūtinai vaikas ligą turi paveldėti, negi dabar kas mėnesį kraują vaiko su aparačiuku tikrinsi, baisi ta liga, žinau, bet ką dabar padarysi, reikės griežto gyvenimo režimo.
Nusiramink, viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnita: 18 gegužės 2008 - 16:09
QUOTE(agnita @ 2008 05 18, 18:08)
Raganiauskiene ir mirasevindik, sveikinu su pasiekimais jus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

lelka, nebūtinai vaikas ligą turi paveldėti, negi dabar kas mėnesį kraują vaiko su aparačiuku tikrinsi, baisi ta liga, žinau, bet ką dabar padarysi, reikės griežto gyvenimo režimo.
Nusiramink, viskas susitvarkys 4u.gif

Oi ne kas menesi tai ne,gal i metus karta,o gal susitupesim su ta liga ir nebebus tokio strioko ax.gif,nes dabar tai atrodo viskas labai baisiai . verysad.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 18, 18:25)
Oi ne kas menesi tai ne,gal i metus karta,o gal susitupesim su ta liga ir nebebus tokio strioko ax.gif,nes dabar tai atrodo viskas labai baisiai . verysad.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif

lelka, nesijaudink, na liga tikrai nera gera, bet vyras ir taip jaudinasi, o ir vaikai tavo nerima perims, nusiramink, juk musu maziukai labai jaucia mamyciu emocijas, jie kaip kokie kempiniukai bigsmile.gif laikykis, viskas bus gerai 4u.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 18, 13:49)
Dekui, o siandien dar viena naujiena, vel pasigirt noriu blush2.gif  ax.gif  siandien Lukas pats pirma karta atsistojo lvyteje, truputi pastovejo ir bum bigsmile.gif o jau kiek dziaugsmo mamytei bigsmile.gif  ax.gif  lotuliukas.gif
tik va, dantu kaip ner taip ner doh.gif

o kaip martele auga? blush2.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

labas!! nu ka as zinau!!! tik atradau viena buda kad ji gertu misineli, nes jame yra gelezies taip sake musu gydytoja!! o jei per para isgeria 400ml misinelio tai gelezies netruksta!!! o mesos ir darzoviu tai tik po kelis saukstelius!! koses ir taip pat!! na gal truputi daugiau is ryto valgo!!! bet vaisine tyreles tai kerta!! tiesa visad norejau paklausti kaip jusu vaikuciai stovi and pirstu galu ar viso pado?????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 18, 21:04)
labas!! nu ka as zinau!!! tik atradau viena buda kad ji gertu misineli, nes jame yra gelezies taip sake musu gydytoja!! o jei per para isgeria 400ml misinelio tai gelezies netruksta!!! o mesos ir darzoviu  tai tik po kelis saukstelius!! koses ir taip pat!! na gal truputi daugiau is ryto valgo!!! bet vaisine tyreles tai kerta!! tiesa visad norejau paklausti kaip jusu vaikuciai stovi and pirstu galu ar viso pado?????? ax.gif

mirasevindik nesijaudink, maniskis ir ant pirstu galu stojasi, bet cia manau, visi vaikai taip stojasi, tokia pradzia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 18, 21:05)
mirasevindik nesijaudink, maniskis ir ant pirstu galu stojasi, bet cia manau, visi vaikai taip stojasi, tokia pradzia. 4u.gif

jo zinau kad daugelis stojasi ant pirstu!! as maniau kad mano sunus bus balerina!! nes vaiksciojo ant pirstu!! bet as tik norejau pasiteirauti is cia musu esanciu kiek vaiksto ant pirstu galu ax.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 18, 21:12)
lelka, nesijaudink, na liga tikrai nera gera, bet vyras ir taip jaudinasi, o ir vaikai tavo nerima perims, nusiramink, juk musu maziukai labai jaucia mamyciu emocijas, jie kaip kokie kempiniukai bigsmile.gif  laikykis, viskas bus gerai 4u.gif  group.gif

Na taip gerai sakai,gyvenimas tuom nesibaigia, valgysim sveikiau visi essen.gif ,bus visai seimynai i gera biggrin.gif .o ir cia paplepejus gathering.gif ,linksmiau pasidaro. mirksiukas.gif
Labanaktis mergaites hi.gif
Atsakyti