Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(lelka @ 2008 05 16, 13:25)
Laba,pabalsavau ir as ,sekmes jums lotuliukas.gif

kaip lietuvoje orelis moterys??? cia tai bjauru!! salta ir vejas!!!! net nemalonu iseit i lauka jei nera butinybes!!! blush2.gif gudytejol!!! jus kazkas aplenke!!! is kur jie tiek kompiuteriu turi!!!!???? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 16 gegužės 2008 - 13:43
prabalsavau ir as.Tiesa pasakius, man tavo nuotrauka ir buvo graziausia 4u.gif
Bandau saviski pratinti prie truputi rupesnio maisto...Tai jau kad vargstu doh.gif
Atsakyti
Atidavem savo balsa ir mes jums drinks_cheers.gif

siandien 8men proga issidaiginom du virsutinius dancius tongue.gif tai dabar sumoje jau turim visus 4 thumbup.gif

iskeliaujam i 8men blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rataute: 16 gegužės 2008 - 23:35
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 16, 15:41)
kaip lietuvoje orelis moterys??? cia tai bjauru!! salta ir vejas!!!! net nemalonu iseit i lauka jei nera butinybes!!! blush2.gif gudytejol!!! jus kazkas aplenke!!! is kur jie tiek kompiuteriu turi!!!!????  bigsmile.gif

laba 4u.gif ,orai pas s.. ax.gif ,cia lyja cia saule sviecia,siendien rytas ir atrodo grazus,bet ir debesys grazus,apsiniauke,o 5ryto maitinau vaika tai rukas didelis buvo.O mum tai gerai kad orai ne kokie mes vis dar sergam,temp 38,6 vakar,kosom,ir sloga nezmoniska,maziukas net nakti negali ramiai miegoti, doh.gif ,tai teko keltis man kas val doh.gif doh.gif doh.gif .bet nieko su kiekviena diena ,vis tikiu kad bus geriau mirksiukas.gif .Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Babauziene ir Rataute aciu uz balselius thumbup.gif

mirasevindik reitingai vis keiciasi tai jie pirmauja tai mes bigsmile.gif

lelka uzjauciu ir tave ir maziuka,sunku kaip serga imkit balionelius ir sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 17, 10:35)
laba 4u.gif ,orai pas s.. ax.gif ,cia lyja cia saule sviecia,siendien rytas ir atrodo grazus,bet ir debesys grazus,apsiniauke,o 5ryto maitinau vaika tai rukas didelis buvo.O mum tai gerai kad orai ne kokie mes vis dar sergam,temp 38,6 vakar,kosom,ir sloga nezmoniska,maziukas net nakti negali ramiai miegoti, doh.gif ,tai teko keltis man kas val doh.gif  doh.gif  doh.gif .bet nieko su kiekviena diena ,vis tikiu kad bus geriau mirksiukas.gif .Geros dieneles 4u.gif

Labas lelka smile.gif Vargšiukas mažiukas ir mamyte. O ko susirgo pypliukas? Gal koks bronhitas? O mano mažiui ačiū devuliui sloga praėjo( tfiu,tfiu,tfiu) kuri tesęsi du mėnėsius. Dantuku taip neturim schmoll.gif Kaip žinau tavo mažiukas irgi be dantuku?
Mes šiandien su Donatu pasilkom vieni, vyras su vyresniu išvažavo į kaimą pas mano močiute . Kartais neblogai pailsieti nuo savo vyro thumbup.gif
Visoms geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
Siandien paskaiciau zurnale, tai vaikiukui galima duoti ir kiaules liezuvi, bet jaucio siek tiek sveikiau.
Stiprybes visiems sirgaliukams 4u.gif
Maniskis mane visai nukamuoti baigia, nelabai valgo mano darytas koses ir gana...zyzia, raukos, pyksta, bet nespjauna doh.gif
Atsakyti
labutis!!! thumbup.gif 4u.gif jubiiiii mamos!!! negaliu nepasigirti!!! apsiverte nuo pilvo ant nugaros!!!!
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 15, 16:14)
prabalsavau 4u.gif  bigsmile.gif

raganiauskiene!!!! kur tu esi!!! jau dingai ilgam ax.gif blush2.gif
Atsakyti
aš kaip tik šiandien viriau košę su kiaulės liežuviu. Pirmą kasniuką susiraukė, bet paskui valgė.
Šiaip lyg ir neblogai gyvenam - valgom košes normaliai, dienos miegelius irgi miegas thumbup.gif , 3 kartus po 1,5-2 val (tfu tfu tfu), niu betr naktys tai vis dar sunkios. unsure.gif Verkia, blaškosi per miegus. Jam tai kas - jis miega, o man tai keltis reikia verysad.gif

Gero šeštadienio vakaro visoms, kantrybės turinčioms vyrų kašės fanų (maniškis girdžiu rėkauja biggrin.gif ) ir ramios naktelės 4u.gif
Atsakyti
Aš pati kašės fanė, bet va dabar nebeišeina schmoll.gif , o nėščia visą čempionatą žiūrėjau, net ir kur lietuviai nežaidė, moterys juokėsi, kad gimdysiu kai pasibaigs lotuliukas.gif
Šiandien labai ilgai lauke buvo, buvo geručiukas, jokio kniurzėjimo thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 17, 12:41)
Labas lelka smile.gif Vargšiukas mažiukas ir mamyte. O ko susirgo pypliukas? Gal koks bronhitas? O mano mažiui ačiū devuliui sloga praėjo( tfiu,tfiu,tfiu) kuri tesęsi du mėnėsius. Dantuku taip  neturim schmoll.gif Kaip žinau tavo mažiukas irgi be dantuku?
Mes šiandien su Donatu pasilkom vieni, vyras su vyresniu išvažavo į kaimą pas mano močiute . Kartais neblogai pailsieti nuo savo vyro thumbup.gif
Visoms geros dienelės 4u.gif

sveikute,oi mus bedos aplanke verysad.gif ,jau antra sav koso,o dabar sloga didele,buvom pas daktaryte plauciukam viskas gerai.Mat pas mane visi vyrai sirgo, biggrin.gif vyras ,sunus vyresnis,bet jie jau sveiki nuo gripo,o vyra va aplanje kita liga,ejo pas gyd tai atrado cukralige, cray.gif ,tai dabar as su abiem suneliais likau namie,dar mazylis serga,o vyras ligoninej.Dar labai pergyvenu kad mano vaikuciam ta bjaurybe nepersiduostu,nes labai sliksti liga jin yra verysad.gif .o dantuku irgi kolkas neturim,pirmam sunui irgi 8men islindo pirmas dantukas,tai ir dabar laukiu ir laukiu.bet va dar noriu pasigirt kad nesirgom iki siol,bet va dabar jau apsedo mus ta liga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 17, 22:51)
ax.gif
sveikute,oi mus bedos aplanke verysad.gif ,jau antra sav koso,o dabar sloga didele,buvom pas daktaryte plauciukam viskas gerai.Mat pas mane visi vyrai sirgo, biggrin.gif vyras ,sunus vyresnis,bet jie jau sveiki nuo gripo,o vyra va aplanje kita liga,ejo pas gyd tai atrado cukralige, cray.gif ,tai dabar as su abiem suneliais likau namie,dar mazylis serga,o vyras ligoninej.Dar labai pergyvenu kad mano vaikuciam ta bjaurybe nepersiduostu,nes labai sliksti liga jin yra verysad.gif .o dantuku irgi kolkas neturim,pirmam sunui irgi 8men islindo pirmas dantukas,tai ir dabar laukiu ir laukiu.bet va dar noriu pasigirt kad nesirgom iki siol,bet va dabar jau apsedo mus ta liga verysad.gif

užjaučiu console.gif , o dėl cukraligės, tai kodėl ji turi tavo vaikam būti, neužkrečiama juk... mano tėvas serga, bet daugiau niekas iš šeimos narių.
Atsakyti