Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 18, 13:49)
  siandien Lukas pats pirma karta atsistojo lvyteje, truputi pastovejo ir bum bigsmile.gif o jau kiek dziaugsmo mamytei bigsmile.gif  ax.gif  lotuliukas.gif
tik va, dantu kaip ner taip ner doh.gif

na stai matai!! tavo jau stojasi lovyteje!! o mano net nesikabina i ja!!!! o tave sveikinu su tuo!!!! o dantu tai ir mums dar ner!! ir net pradzios nesimato!!!
Papildyta:
QUOTE(lelka @ 2008 05 18, 22:32)
Na taip gerai sakai,gyvenimas tuom nesibaigia, valgysim sveikiau visi essen.gif ,bus visai seimynai i gera biggrin.gif .o ir cia paplepejus gathering.gif ,linksmiau pasidaro. mirksiukas.gif
Labanaktis mergaites hi.gif

o lelka! laikykis mes su tavimi!!! o tikrai pati patyriau kaip saunu kai gali pasipasakoti viska ir sulauki sauniu palaikymu is visu cia!!! dar karta noriu padekoti kad mes visos cia esame kaip seima ir uz palaikymus kiekvienos ax.gif mirksiukas.gif oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 18, 22:04)
labas!! nu ka as zinau!!! tik atradau viena buda kad ji gertu misineli, nes jame yra gelezies taip sake musu gydytoja!! o jei per para isgeria 400ml misinelio tai gelezies netruksta!!! o mesos ir darzoviu  tai tik po kelis saukstelius!! koses ir taip pat!! na gal truputi daugiau is ryto valgo!!! bet vaisine tyreles tai kerta!! tiesa visad norejau paklausti kaip jusu vaikuciai stovi and pirstu galu ar viso pado?????? ax.gif

Labas rytas mamytes ax.gif
mano maziukas kolkas kojyte deda gerai pilnu padu thumbup.gif ,bet manau kad nieko blogo jei vaiksto ant galu pirstu,bet gali pasikonsultuoti su gyd ax.gif
nes kaip auginau savo vyresnyjy sunu tai pradejo irgi vaikascioti ant galu pirstu tai mes gavom visa menesy masazu ir jie mums padejo,tada jau dedavo kojyte pilnu paduku ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
Kaip pailsėjote per savaitgalį?
Aš tai kažkaip per laisvadienius labiau pavargstu, kai visa šeimyna namie g.gif biggrin.gif

Dėl stovėjimo - maniškis irgi labiau ant pado kojas stato. Jei jau vaikas stovi normaliai ir pradeda vaikščioti ant pirštukų, geriau tikrai kreiptis į gydytoją. Masažai tada greičiau ir lengviau padeda.

O košes kruopines tai maitinu vaiką apgaudinėdama - dažniausiai maišau su bananu. Galima ir su kitokia tyrele - gydytoja taip paterė. Ir palaipsiui mažinti tyrelės kiekį biggrin.gif
Dabar maišom maždaug per pusę. tai vyriškis mano vakar rekordus sumušė - išvalgė tokios košytės virš 200 ml essen.gif
Atsakyti
Maniskiui kazkas pasidare verysad.gif Taip gerai visalaik valgydavo. o jau antra diena tik po trecdali koses suvalgo verysad.gif Duodu misinuko, juk toki nevalgiusi nelaikysi.Bet gal taip buna.Mes juk taip pat nevisada norim valgyti g.gif

lelka, nera to blogo kas neiseitu i gera.Pati pasakei pradesit sveika maista valgyti ir visu sveikata pageres 4u.gif

Maniskis ir is pradziu ant pirstu galu stiebes, bet po truputi jau peda visa deda.Pastebek kuri laika, jei nematysi pokyciu tada nuvesk patikrint kaip sakant del ramaus miego mirksiukas.gif

Buvau pas tevus nuvaziavus, tai dar karta prabalsavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 18, 21:04)
labas!! nu ka as zinau!!! tik atradau viena buda kad ji gertu misineli, nes jame yra gelezies taip sake musu gydytoja!! o jei per para isgeria 400ml misinelio tai gelezies netruksta!!! o mesos ir darzoviu  tai tik po kelis saukstelius!! koses ir taip pat!! na gal truputi daugiau is ryto valgo!!! bet vaisine tyreles tai kerta!! tiesa visad norejau paklausti kaip jusu vaikuciai stovi and pirstu galu ar viso pado?????? ax.gif

labautis, na va siandien mano kavalierius gavo skiepa, tai dabar bijau, kad nesukiltu temperatura, nes ir taip visas nepatenkintas. gal cia pilnatis veikia ta mano vaika g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
maniskei tai net temperatura pakilo per tuos dantis (turbut) unsure.gif nors 2 jau turi, virsuj sunkiai lenda... man tai gydytoja sake kad reikia pratinti vaikuti prie batuku kai bando vaiksciot, tik kazkaip atrodo kad jai tie batai tokie dideli ir sunkus unsure.gif o su ta mesyte tai nekas.. doh.gif vos truputi ibruku, o paskui daugiau nelabai ka ir nori valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 19, 15:57)
labautis, na va siandien mano kavalierius gavo skiepa, tai dabar bijau, kad nesukiltu temperatura, nes ir taip visas nepatenkintas. gal cia pilnatis veikia ta mano vaika g.gif  bigsmile.gif

Galvoju gal ir manau vaikui nuo pilnaties nevalgiadieniai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 19, 16:56)
Maniskiui kazkas pasidare verysad.gif Taip gerai visalaik valgydavo. o jau antra diena tik po trecdali koses suvalgo verysad.gif Duodu misinuko, juk toki nevalgiusi nelaikysi.Bet gal taip buna.Mes juk taip pat nevisada norim valgyti g.gif

lelka, nera to blogo kas neiseitu i gera.Pati pasakei pradesit sveika maista valgyti ir visu sveikata pageres 4u.gif

Maniskis ir is pradziu ant pirstu galu stiebes, bet po truputi jau peda visa deda.Pastebek kuri laika, jei nematysi pokyciu tada nuvesk patikrint kaip sakant del ramaus miego mirksiukas.gif

aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 19, 14:56)

maniske tai ir nevalgo!!! bet jei isgeria 400ml. misinelio tai nieko blogo sake musu gydytoja!!! mirksiukas.gif

ir siulot mauti batukus???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 19, 16:57)
labautis, na va siandien mano kavalierius gavo skiepa, tai dabar bijau, kad nesukiltu temperatura, nes ir taip visas nepatenkintas. gal cia pilnatis veikia ta mano vaika g.gif  bigsmile.gif

sveikutes,na as ir su vaiku siendien kazko nesusikalbejau visa diena,nu tikrai gal cia juos pilnatis veikia g.gif ,arba gal isdyks pirmas dantukas mirksiukas.gif ,nes ka bedarysi vis neitinki schmoll.gif .O skiepas va mum svis nusitesia del ligos,dar vis pakosom ir slogyte dar laikosi,kazko illgai mes cia su ta liga kariaujam:oh
Raganiauskiene,sekmes ,vykit tempe pro duris mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Babaužienė,2008 05 19, 16:56]

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mamulkos mirksiukas.gif Koks bjaurus oras doh.gif Mes dar spejom trumpai pasivaiksčioti ir pradėjo lyti. Mažiukas šiandien labai geras thumbup.gif mieguojo gerai ir valge, bet nežinau kaip bus rytoj, jam kaip ir mums nuo nuotaikos priklauso, o gal tikrai ir mėnulis veikia?
la_bamba man irgi geriau kada aš bunu viena su mažiuku. O jai kada išeiginės tai laabai pavargstu doh.gif ir pavalgyti visiems pasigamink ir tas ir anas...Ir vyresnysis sūnus dėmėsio prašo, tai aš tik spėju aplink vaikus ir puodus suktis doh.gif doh.gif doh.gif Dar vyras trečias vaikas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš jau pasakiau ,kada berniukai užaugs mane ant rankų nėšios ir valgyt mamai gamins. Nesakau kad man tai nepatinka, esu labai laiminga kada visa šeima kartu thumbup.gif
Visoms ramios naktelės 4u.gif
Atsakyti