Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

la bamba, sutinku su tavo požiūriu dėl brolių ir seserų drinks_cheers.gif , dėl visokių centrų kiekvieno asmeninis reikalas, o ir šiaip tau geriau žinoti apie vaikų auginimą ir auklėjimą, juk 3 vaikus turi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , mano maziukas tai labai prisirises prie manes doh.gif doh.gif ,kur as tai jis ropu ropu ispaskos, nezinau gal pati kalta, bet dukryte tokia nebuvo, zaisdavo ir viena , o sunus kaip mamos vaikelis, net miegoti nenori vienas, tik as is lovos ir akytes stacios unsure.gif .gal sakau sunus taip priprates prie manes , kad visa diena as viena su juo bunu.Jam beveik 8men o as negaliu iseiti be jo nes buna, be manes niekas neuzmigdo verysad.gif .Ir valgyti nelabai be MP ka valgo, tai va kokie mes. Atrodo vikrus , dideli , jau isikabine visur apeiname,bet mamuliukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 22, 23:21)
gintariux.82, maniškis irgi naminukas drinks_cheers.gif , ma gal čia aš tokia g.gif , man nesprantama kaip kelių savaičių kūdikį po prekybos centrus tampyti, nebent esi viena ir neturi kas pažiūrėtų ar nuvažiuotų apsipirkti, nesuprantu to lakstymo į svečius su mažučiu vaikučiu schmoll.gif , ar jam nuo to geriau g.gif , bet čia tik  mano nuomonė, yra kas ir manęs nesupranta (ypač vyro giminė) doh.gif , nepatinka jei mano vaiką nori imti, kurie  jį ir jis juos pirmą kart mato doh.gif , ar čia ne stresas? tipo priprasti reikia? g.gif , nesuprantu, o ir nenoriu suprasti. Nepatinka uošviai vien dėl to, kad tik įžengia ir sako "duok vaiką" blink.gif , net apsiprasti neleidžia, o jūs galvojat jam tai patinka? g.gif , paskutinį kart pasakiau "neduosiu, nebent pats norės ir ties rankutes", būsiu bjauri, bet mano tokia pozicija.

Labutis mirksiukas.gif Pilnai sutinku su tavo pozicija drinks_cheers.gif Aš irgi tokia pat kaip ir tu dėl vaikelio . Esų labai prietaringa, bevei niekam nerodžiau, išskyrus savo tėvus ir sesė. Anyta pakvėčiau kai mažiukui būvo 1,5 mėnėsio. Labai erzina kada ima vaiką jai jis net žmogu gerai neapžiurejo. Tai labai neigiamai į tai reaguoju, galiu ir balsa pakelti doh.gif Kai pakriksčiojam tai jau ramaiu reaguoji kada mažiuka apžiurinėja ir nuotraukas pradėjau draugams siūsti. Su pirmų vaikų nebuvau "tokia nenormali" ,manau dėl to kad jau netokia jaunute ir patirtės daugiau turiu. O svarbiausia,kad antru mažiukų labai nėštumas sunkus būvo ,beveik 5 kartus galėjau ji prarasti. unsure.gif O žmonės kurie to nesupranta ateina ir dar pamokslauti nori doh.gif Esų pagal horoskopa Liutė ,tai ginsiu savo vaikus jai prireiks net ir "dantimis ir nagais".Manau tą pati gali parašyti visos mūsų forumo mamytės thumbup.gif
Linkių mamytėms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 09:04)
la bamba, sutinku su tavo požiūriu dėl brolių ir seserų drinks_cheers.gif , dėl visokių centrų kiekvieno asmeninis reikalas, o ir šiaip tau geriau žinoti apie vaikų auginimą ir auklėjimą, juk 3 vaikus turi 4u.gif

nieko aš geriau nežinau biggrin.gif Anuos jauna buvau kai auginau, tuo labiau su mano tėvais gyvenom. O šitas pagrandukas lepūniukas. Močiutės šalia nėra, nu bet sesė tai kaip pusė močiutės lotuliukas.gif Lepina brolį, nors dabar sutarėm, kad "ožiuko" ant rankų neuims, kol jis nenusiramins.

Šiandien diena kažkokia nenormali. Per pirmą miegelį zuikį pažadino, tai dabar nebežinau, nei kada miegos, nei kada valgys. Dabar va jau trečią kartą užsnūdo. O valgyti visų košių atsisakė. Tik MP ir viskas. doh.gif O to MP tai jau ne upės... Žodžiu, suni šiandien dienelė nusimato. Nieko, kaip nors išghyvensim biggrin.gif
Atsakyti
As vis laukiu kada ropos, jau lyg ir bando, bet pas mane nera kilimo slidzios grindys, tai nera kaip atsispirt verysad.gif Bet gal kaip nors ismoks, o tai dabar ant pilvo ciuozineja po kambari biggrin.gif
As saviskiui bandysiu siandien grikius duot normalius reiks pastebet, nereta isbere cia ax.gif
As taip ne is tu paciu pavyzdingiausiu mamu blush2.gif , bet kad manasis taip graziai vienas zaidzia, neverkia, nesipraso, pats su savim kalba.Tik kai jau apsitvarkau viska vistiek spejam padukti kartu ax.gif Aisku stengiuos tvarkytis kai miega, bet kartais taip noris cia pasedeti 4u.gif
Atsakyti
O as manau,kad kiekvienos skirtingas poziuris ir auklejimas,bet kiekviena mylim labai savo maziukus.As tai pvz negaliu palikt niekam savo maziaus,nes tik su vyru vienu du(seima LT) tai nuo pat mazens visur kartu keliaujam ir i parduotuve ir i svecius,nes ir man noris prasiblaskyt,o kartais dar noretus kad but kokia mama salia ir kartais paziuret nors valandele,kad galetume ir mes siektiek su vyru atsipalaiduot blush2.gif ,bet yra kaip jau yra,va uztat kai uzmiega,nors cia idomu pasedet ir paskaitinet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 00:21)
gintariux.82, maniškis irgi naminukas drinks_cheers.gif , ma gal čia aš tokia g.gif , man nesprantama kaip kelių savaičių kūdikį po prekybos centrus tampyti, nebent esi viena ir neturi kas pažiūrėtų ar nuvažiuotų apsipirkti, nesuprantu to lakstymo į svečius su mažučiu vaikučiu schmoll.gif , ar jam nuo to geriau g.gif , bet čia tik  mano nuomonė, yra kas ir manęs nesupranta (ypač vyro giminė) doh.gif , nepatinka jei mano vaiką nori imti, kurie  jį ir jis juos pirmą kart mato doh.gif , ar čia ne stresas? tipo priprasti reikia? g.gif , nesuprantu, o ir nenoriu suprasti. Nepatinka uošviai vien dėl to, kad tik įžengia ir sako "duok vaiką" blink.gif , net apsiprasti neleidžia, o jūs galvojat jam tai patinka? g.gif , paskutinį kart pasakiau "neduosiu, nebent pats norės ir ties rankutes", būsiu bjauri, bet mano tokia pozicija.

Laba,as ir nemegstu kaip uosviene ateina ir iskart ant ranku,viena diena paprasiau kad pazetu vaika nes turejau reikalu,tai isejau palikau vaika ant ,ir gryzusi jis buvo pas ja ant ranku,o jai taip dazniau,tai man turbut istisai reiktu nesiot,vaikai prie to greit pripranta.Ir sako geras vaikas,sakau taip jai as nesiociau visa para tai irgi butu pats geriausias is visu doh.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 23, 12:22)
Labutis mirksiukas.gif Pilnai sutinku su tavo pozicija drinks_cheers.gif Aš irgi tokia pat kaip ir tu dėl vaikelio . Esų labai prietaringa, bevei niekam nerodžiau, išskyrus savo tėvus ir sesė. Anyta pakvėčiau kai mažiukui būvo 1,5 mėnėsio. Labai erzina kada ima vaiką jai jis net žmogu gerai neapžiurejo. Tai labai neigiamai į tai reaguoju, galiu ir balsa pakelti doh.gif Kai pakriksčiojam tai jau ramaiu reaguoji kada mažiuka apžiurinėja ir nuotraukas pradėjau draugams siūsti. Su pirmų vaikų nebuvau "tokia nenormali" ,manau dėl to kad jau netokia jaunute ir patirtės daugiau turiu. O svarbiausia,kad antru mažiukų labai nėštumas sunkus būvo ,beveik 5 kartus galėjau ji prarasti. unsure.gif O žmonės kurie to nesupranta ateina ir dar pamokslauti nori doh.gif Esų pagal horoskopa Liutė ,tai ginsiu savo vaikus jai prireiks net ir "dantimis ir nagais".Manau tą pati gali parašyti visos mūsų forumo mamytės thumbup.gif
Linkių mamytėms geros dienos 4u.gif

thumbup.gif as ir pagal horoskopa Liute,tai irgi nemegstu kaip man vadovauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 23, 15:44)
Laba,as ir nemegstu kaip uosviene ateina ir iskart ant ranku,viena diena paprasiau kad pazetu vaika nes turejau reikalu,tai isejau palikau vaika ant ,ir gryzusi jis buvo pas ja ant ranku,o jai taip dazniau,tai man turbut istisai reiktu nesiot,vaikai prie to greit pripranta.Ir sako geras vaikas,sakau taip jai as nesiociau visa para tai irgi butu pats geriausias is visu doh.gif  ax.gif

aš ne tai turėjau omenyje, o dėl nešiojimo pas mane išlepintas, beveik visda nešiojamas ir yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 05 23, 14:08)
nieko aš geriau nežinau  biggrin.gif Anuos jauna buvau kai auginau, tuo labiau su mano tėvais gyvenom. O šitas pagrandukas lepūniukas. Močiutės šalia nėra, nu bet sesė tai kaip pusė močiutės  lotuliukas.gif Lepina brolį, nors dabar sutarėm, kad "ožiuko" ant rankų neuims, kol jis nenusiramins.

Šiandien diena kažkokia nenormali. Per pirmą miegelį zuikį pažadino, tai dabar nebežinau, nei kada miegos, nei kada valgys. Dabar va jau trečią kartą užsnūdo. O valgyti visų košių atsisakė. Tik MP ir viskas. doh.gif O to MP tai jau ne upės... Žodžiu, suni šiandien dienelė nusimato. Nieko, kaip nors išghyvensim  biggrin.gif

Tikrai dienelė nelabai gera schmoll.gif Oras bjaurus, į lauką išeiti neimanoma. Kada pagaliau jau orai gerės? Mano mažius trečia miegeli pripratės lauke mieguoti, tai dabar nežinau ar užmigdisiu? Laikykis , galvok kad rytoi bus geriau thumbup.gif Aš visada kai labai sunku raminu save kad tai laikyna ,o rytoi reikalai gerės.O kaip kitaip? Jai neturėsim optimizmo tikriausiai labai liudna būtu,ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
žinokit mane irgi žiauriai nervina, kai seniai matytas žmogus arba išvis nematytas puola prie vaiko ir dar stebisi ko jis nepatenkintas bash.gif buvo pas mus praėjusį savaitgalį šermenys šeimoj, tai giminių daug, norinčių pašnekinti ir paimti ant rankų dar daugiau, o vakare net pas tėtį ant rankų vaikas klykė doh.gif oi siutau aš gun_bandana.gif na bet viskas baigėsi gerai biggrin.gif o šiaip ir aš nelabai kam galiu palikt savo vaiką, tad daugiausia keliaujam visur kartu mirksiukas.gif
lelka, Ksėna aš pagal horoskopą taip pat liūtė 4u.gif lotuliukas.gif
na o mums su miegais šiendien irgi kažkas darosi doh.gif pirmojo miego užmigo tik 11,30, kai šiaip apie 10 val jau lūždavo, tad žiūrėsim, kaip dienelė baigsis karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 17:07)
aš ne tai turėjau omenyje, o dėl nešiojimo pas mane išlepintas, beveik visda nešiojamas ir yra tongue.gif

Nieko tokio,panesiojam ir mes,ir kai reikia ir kai nereikia lotuliukas.gif ,bet vistiek man pikta buna ,kad kai ateina kas ir iskart puola vaika imt ant ranku blink.gif .Ir pasiimt yra daug norinciu,atrodo kad cia zaisliukas doh.gif ,o as neduodu lotuliukas.gif ,paauks gales tada dziaugtis,o dabar man atrodo kad namie su mama ir su tetuku ,ir broliuku yra geriausia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 05 23, 18:02)
žinokit mane irgi žiauriai nervina, kai seniai matytas žmogus arba išvis nematytas puola prie vaiko ir dar stebisi ko jis nepatenkintas bash.gif buvo pas mus praėjusį savaitgalį šermenys šeimoj, tai giminių daug, norinčių pašnekinti ir paimti ant rankų dar daugiau, o vakare net pas tėtį ant rankų vaikas klykė doh.gif oi siutau aš gun_bandana.gif na bet viskas baigėsi gerai biggrin.gif o šiaip ir aš nelabai kam galiu palikt savo vaiką, tad daugiausia keliaujam visur kartu mirksiukas.gif
lelka, Ksėna aš pagal horoskopą taip pat liūtė 4u.gif  lotuliukas.gif
na o mums su miegais šiendien irgi kažkas darosi doh.gif pirmojo miego užmigo tik 11,30, kai šiaip apie 10 val jau lūždavo, tad žiūrėsim, kaip dienelė baigsis karsta.gif

bus liučių hebera thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 23, 19:15)
paauks gales tada dziaugtis,o dabar man atrodo kad namie su mama ir su tetuku ,ir broliuku yra geriausia thumbup.gif

drinks_cheers.gif , tada jei pats norės ir galės džiaugtis, o dabar nėra ko. Man tik keista kodėl kai kurie taip elgiasi, o po to dar stebisi, kad neduodu.
Atsakyti