Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

na man dienelė irgi nekokia verysad.gif o ypač vakaras doh.gif į burną įkišt jokios košės visą dieną neina schmoll.gif vos šaukštuką prie burnos pridedi didžiausi šauksmai prasideda doh.gif pati vaikštau visa kaip nervų kamuolys doh.gif bet kaip suprantu, ir daugiau tokių mamyčių mirksiukas.gif tad laikykimės drinks_cheers.gif mažių šiaip ne taip jau užmigdžiau, tad tikriausiai ir aš eisiu neužilgo ax.gif taigi geros nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif Ilgai uztrukau kol viska perskaiciau nes paskutini karteli buvau pasisakiusi sios temos pradzioje (balandzio men). Tai vat mano maziukas taip pat jau daug ko ismoko, sauniai ropoja, kur reikia ir kur nereikia nuropoja, tvarka padaro. Taip pat naudojama vaikstyne, bet kai pradejo gerai ropoti nebelabai noti joje buti. Ismoko jau ir i bet ka isikabines atsistoti. jau keleta kartu atsistojo ir prie sienos smile.gif Is zaislu mazai kas patinka, o stai jau automatine skalbimo masina tai jau tikras stebuklas, gali ir valanda prabuti prie jos apziurinejant, apciupinejant visus kampus ax.gif Taip pat labai patinka stalciai, kur sudeti mamos karoliai tai ir didziulis dziaugsmas lotuliukas.gif Tai vat valgom viska kad pagaminta mano. Is pradziu valgem tik pirktines kosytes, o dabar ju net is tolo purtosi g.gif del miegelio - keliames kiekviena diena 6 val ryto, nesvarbu kada benueis miegoti. Viena karta istempem iki 23 val bet vistiek ryte atsikele 6 val. lauke miegam retai ir trumpai, manau kad garsai erzina. nes anksciau ismiegodavom po 1 - 2 val o dabar ir namie kai miega turi buti mirtina tyla, net lango praverto negaliu palikti schmoll.gif nakti keliames 2 kartus viena karta geriam arbateles, kita karta misinuka. diena miegam 2 - 3 kartus, jei namie po 1 - 2 val. jei lauke po pusvalandi ir maziau ax.gif Taip pat neturim nei vieno dantuko schmoll.gif del ligu tai truputuka sirgom, dazniausiai slogytem ir karta ligoninej gulejom buvom neaisku virusiuka pasigave, tad teko ir antibijotiku paragauti schmoll.gif maudytis taip pat be galo patinka, maudomes tik sededami nes apie paguldyma tai nera net minties is karto visas namas skamba, taip pat turime daug zaisliuku ir galime mirkti istisas valandas biggrin.gif taip pat reikalauja daug demesio, jau moka jo ir issireikalauti ax.gif
Atsakyti
labas, mamos. Na prapuoleniai vel atsirado blush2.gif
Buvom Lietuvoj, daug visko nuveikem, susipazino su giminaiciais ir mamos klasiokais bigsmile.gif Ragavo lietuvisku lasiniu, bet jau mama tai su siaubu ziurejo blink.gif Kaime augintu darzoviu grieztai atsisake schmoll.gif . Ir as isviriau paprastu grikiu koses, ir nevalge schmoll.gif , nors vaikiska kirto su malonumu, reiks vel nupirkt. Pabandziau apgaut: i grikius imaisiau mylimos obuoliu tyres, netinka!, o viena tyre valgo thumbup.gif , nu vienzo nedurnas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Valgo kol kas tik pirktini maista, nes as nemoku isvirt tu kosiu, vai vai kokia bloga mama blink.gif biggrin.gif
Jus rasot, kad Lietuvoj moka mamos alga du metus, o man sake, kad tris? Labai labai gerai. Estijoje moka 1,5 metus. Ir tai as manau puiku, nes gi anksciau is viso nemokejo. As ir gi bijau aukliu, bet reikes, nes i darzelius eiles tai baisios, o privatus geras darzelis kainuoja men. 1500lt, o vasario men, jau gausiu paskutine mamos alga verysad.gif . Nikui jau 8 men. doh.gif , laikas taip greit bega doh.gif doh.gif
Ka moka?
Stovi isikibes viena ranka i ka nors ir pasileidzia, pastovi jau kokia 10 sek, paskui virsta ir gerai jeigu ant uzpakaliuko, o jei neduok dieve i prieki blink.gif , issimus tuos du dantis blink.gif , mama ziuri blink.gif Siandien ir mane nustebino, atsistojo nuo zemes. Buvo ant keliu pasiremes rankom, istiese kelius, pakele uzpakaliuka ir atsistojo, tik kojos labai placiai buvo isskestos, tai pastovejo kelias sekundes, nusijuoke, riktelejo savo dziaugsmo suki ir nuvirto bigsmile.gif
Daigina virsutini dantuka rolleyes.gif
Geros dienos smile.gif
Atsakyti
Labas mamulkos biggrin.gif Kur mirasvendik pradingo??? Ir Raganauskienės irgi pora dienelių nesimato?
Mano gražoliukas šiandien atsikelė 4 ryto doh.gif galvojau nori atsigerti ,bet po vandėnėlio prasidėjo žaidimai doh.gif įdomu kodėl taip anksti atsikele g.gif Ir žaide iki 5.30 ryto, paskui užmigo valandai ir iki 10.30 žaidėm ,valgėm. Tai dabar jaučiosiu kaip zombis doh.gif
Geros visoms dienelės :4u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 26 gegužės 2008 - 10:44
Laba dienelė
O mes vakar koooookį fejerverką žiūrėjom bigsmile.gif Mažius akių atitraukti negalėjo.

Bet turim problemėlę - užkietėjo viduriukai. Jau dvi dienas vaikas stena, stengiasi, bet kaip zuikutis per dieną du spiriukus išstena ir viskas, o anksčiau po 3 kartus normaliai padarydavo. Gal žinot, kaip pagelbėtki tokiam zauikiukui? Jau vakar net manų košytę su paprastu pienu viriau, galvojau, gal padės, bet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 05 26, 11:42)
Laba dienelė
O mes vakar koooookį fejerverką žiūrėjom  bigsmile.gif Mažius akių atitraukti negalėjo.

Bet turim problemėlę - užkietėjo viduriukai. Jau dvi dienas vaikas stena, stengiasi, bet kaip zuikutis per dieną du spiriukus išstena ir viskas, o anksčiau po 3 kartus normaliai padarydavo. Gal žinot, kaip pagelbėtki tokiam zauikiukui? Jau vakar net manų košytę su paprastu pienu viriau, galvojau, gal padės, bet  schmoll.gif

la_bamba nuo manų dar labai viduriukai kietėja doh.gif Ir ryžių ne duok. schmoll.gif Mano mažiukui irgi buna užkietėja viduriukai,tai aš slyvų sulčio duodu ar obuoliuko tyrelės ar sulčio.Ne iš karto pakakoja,bet po porą valandų padaro.Anksčiau klizmutes parduodavo Mikrolaxso, o dabar ju nėra. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 05 26, 11:42)
Laba dienelė
O mes vakar koooookį fejerverką žiūrėjom  bigsmile.gif Mažius akių atitraukti negalėjo.

Bet turim problemėlę - užkietėjo viduriukai. Jau dvi dienas vaikas stena, stengiasi, bet kaip zuikutis per dieną du spiriukus išstena ir viskas, o anksčiau po 3 kartus normaliai padarydavo. Gal žinot, kaip pagelbėtki tokiam zauikiukui? Jau vakar net manų košytę su paprastu pienu viriau, galvojau, gal padės, bet  schmoll.gif

laba 4u.gif
manai tikrai nesutvarkys vidurių, aš duočiau slyvų tyrelę, avižų košę ar avižų klijukus skiestus su pienu ar mišiniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 05 26, 12:42)
Laba dienelė

Labutis visoms 4u.gif
Bandykite pavalgyt slyvu tyreles,o jai jau rimciau viskas bus tai mes gerem sirupa Duphalac,tris dienele pagerem ir viskas atsistate thumbup.gif .
Na o mano mazius jau kelias dienas atsikelia 6val doh.gif ,ir kai musu visa seimyna pakyla ,jis sau uzmiega(po kokiu 2-3val) lotuliukas.gif .
geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kieti viduriukai, kas pas mus daznai, reikia valgyti daug darzoviu, avizu kose, gert sulciu, ir galima DUPHALAC, tai toks sirupas, prie jo nepripranta, bent maniskiam padejo, atsireguliavo kakojimas per kokias dvi savaites, ir dabar sulaukiu kakio kasdien. Dar gerai ryte pries valgi duoti arbatini sauksteli aliejaus, mamos pataria moliugu, bet tiks visoks. Daugiau judet ir daryt visokius nusilenkimus. NIkui Mikrolac klizmos is vis nepadejo, dariau tris kartus ,rezultatas 0, yra vaiku, kurie i mikrolac nereaguoja, taip sake ligoninej kai nuveziau su pilvo skausmais. Kai dygsta dantukai pilvukas gali ir uzkietet ir viduriuot, visko buna ax.gif

Kur mirasvendik pradingo? Kaip jos sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 26, 10:41)
Labas mamulkos biggrin.gif Kur mirasvendik pradingo??? Ir Raganauskienės irgi pora dienelių nesimato?
Mano gražoliukas šiandien atsikelė 4 ryto doh.gif galvojau nori atsigerti ,bet po vandėnėlio prasidėjo žaidimai  doh.gif įdomu kodėl taip anksti atsikele g.gif Ir žaide iki 5.30 ryto, paskui užmigo valandai ir iki 10.30 žaidėm ,valgėm. Tai dabar jaučiosiu kaip zombis doh.gif
Geros visoms dienelės :4u

labutis!!! mes niekur nedingom, tik nieko naujo neturiu ka pasakyti!!! o dabar kaip tik abi vienu metu cia mirksiukas.gif hihihi.gif pas mus viskar gerai dekui uz susirupinima ksena!!! oro_buckis.gif
lendra dekui as jauciuosi neblogai!! o jums jau 8 men 4u.gif sveikinam!!!! ka naujo mokat kai suejo 8 blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 26 gegužės 2008 - 14:03
labas mamytes, na mano kavalierius jau sutras, lovytei paguldytas atsiklaupia, arba atsistoja ir i lovos krasta isikanda bigsmile.gif tetukas jiuokiasi, kad reikia berzu sakeliu sunui parnest, kad dantukus busimus pasikasyt galetu bigsmile.gif
nzn jau trecia diena mazius piktas kaip velniukas, ant ranku nenori but, lovytei paguldzius kosmaras doh.gif 2.gif tik nepaleidzia is dantu. daktimis miega labai jautriai, tai vakare pries miega duodu sedalijos, bet tas pats. pietuku miego ir labai prastai dabar miegam. pirmiau po dvi valandas ir ilgiau ismiegodavo, o dabar pusvalandis ar ilgiausiai valanda. verysad.gif dar mada pagavo paskutiem dienom pabunda sesta valanda ir burbuliuoja pusantros valandos, o po to vel valandai uzmiega. sianakt nuo triju iki puses penkiu bludijo doh.gif tai jauciuos suzombejus. viduriukai uzkieteje jau visa savaite. tai ir kubus duodu, ir morku ir slyvu sulciu ir tyreliu, ir avizas. bet... vistiek sunkiai stenam verysad.gif bet bent nebeverkiam. apetitas ir neisgeriausiu. sakau, gal jau dantys beldziasi. nes kaip jau ir laikas. mirksiukas.gif
ai praeita savaite sveremes, 9.760kg 73 cm. bigsmile.gif
dabar maziau laiko turiu pasedet cia pas jus, nes kaimynu mergaite pasiemiau priziureti. mergytei birzeli bus 2metukai. tai tuom paciu su maniskiu zaidzia, valgo, tai ar sunku g.gif o dar issono pinigeliai ax.gif blush2.gif nes turejo tokia aukle, kuri va jau po savaites laiko isvaziuoja namo, nes nelabai supranta kaip su vaikais reikia but. jai tik krepsinis ir naktiniai klubai galvoj. schmoll.gif o geriausia kai ant stalo pasodino vaika, o pati ismove i kita kambari blink.gif doh.gif vaje, tada buvo jau nuspresta, kad aukle vaziuoja namo. va taip.
mirasvendik kaip tu laikais? kaip mano martele laikosi? bigsmile.gif gal jus geriau laikotes nei mes mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiauskiene: 26 gegužės 2008 - 14:44
nu va mes gryzom is lor gyd,tai abi ausytes puliuoja,tai israse antibiotikus,ir labai nustebo kad is karto abi doh.gif bet cia turbut uzsitesusios slogos pasekmes doh.gif
Atsakyti