Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 20:19)
drinks_cheers.gif , tada jei pats norės ir galės džiaugtis, o dabar nėra ko. Man tik keista kodėl kai kurie taip elgiasi, o po to dar stebisi, kad neduodu.

Nu ale tikrai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniškis ir pats nelabai leidžiasi imamas svetimų. signalizaciją įjungia biggrin.gif Bet va šiandien senelis buvo užsukęs, tai jau turbūt pažįsta, pats ant rankų ėjo, bučiuką davė. Ir močiutę pažįsta jau, tai irgi nebeprieštarauja. O kai visai svetimi lenda, tai mane irgi erzina mad.gif

Bandžiau mažiui duoti paprastos grikių košės. Tai reakcija tokia, kaip per Lalailą kokią. Taip susiraukė, kad su dukra iki ašarų išsijuokėm lotuliukas.gif . Teko rezervinę tyrelę atidaryti ir vaikui vakarienę duoti.

geros naktelės visoms ir visiems (ir mums ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la_bamba: 23 gegužės 2008 - 20:22
Labas vakarelis smile.gif Šiandien tikrai dienelė ne cukrus schmoll.gif Mažius po pietų pasidare toks neramus,zyzeno visą vakarą doh.gif Vos užmigo .Tikriausiai orai veikia.
lelka, gintariux82 mirksiukas.gif Galiu pasakyti kad mano Liutės horoskopas laaabai atitinka mano harakteriui. Esu labai reikli ,kartais per daug, bet ir iš savęs reikalauju labai daug. doh.gif O motynos mes kaip ir kitos mūsų forumo mamytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Galim už vaika atiduoti viska ,kad tik jis būtu laimingas ir sveikas 4u.gif
Atsakyti
Labutis mamulkos 4u.gif Šiandien ir vėl oras nekoks doh.gif Mažiukas mano ir vėl be nuotaikos, zyzena,į burnyte viska kiša,kramto. Kada tie dantukai pagaliau išlys? O kaip jūs laikotes? Norėjau paklausti ar išeinate į laiką jai lyja?
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Jau kai lyja tikrai nevedu, pačiam nesinori, tai ko ten vaiką nešti, jau geriau kambarius išvėdinti, kad gryno oro būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 05 23, 21:21)
Bandžiau mažiui duoti paprastos grikių košės. Tai reakcija tokia, kaip per Lalailą kokią. Taip susiraukė, kad su dukra iki ašarų išsijuokėm  lotuliukas.gif . Teko rezervinę tyrelę atidaryti ir vaikui vakarienę duoti.

Man tas pats vakasr thumbup.gif lotuliukas.gif Ir as rezervine traukiau is spinteles lotuliukas.gif

O as kai nedidelis lietutis vedu, tik neilgam.Vaikui patinka lietuti ziureti ir kai ant nosies netycia koks laselis kitas nukrenta akis tik ispucia biggrin.gif Bet tai labiau lasnojimas nei lietus ax.gif
Ir isvis maniskis jei i lauka nevezu, tsi visa diena zyzia ir zyzia. o lauke angel.gif
Atsakyti
Mes jau turime 4 dantis smile.gif zyziam, pykstam kaip ir visi smile.gif vakar teciui i pirsta ikando iki kraujo. kariaujam su naktiniais valgymais. pats atsistoja ir stovi, net nebandyk lyst. ir dar pastebejimas, kad vaikui reikia daug zaislu pirkt. siandien buvom sveciuose, kur auga 3 berniukai, tai mazylis akiu negalejo atitraukt nuo kaladeliu kalno, masinu, zaislines virykles, laivo ir viso kito gerio. Kazkaip is pradziu net nenorejau vaziuot i svecius, oras nekoks, salta, lyja, namie zyzia be sustojimo, o sveciuose atsigavau. nieko jam nereikejo, pats vienas tarp zaislu smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kas dėl žaislų, tai pas mus jau kalnai, nes ne tik mes pripirkom, bet ir brolis davė ir t.t., kai kuriuos duodu, kai kuriuos suslepiu savaitei ar daugiau, po to pakeičiu, nes viskas labai greitai atsibosta rolleyes.gif
Atsakyti
ir mes zaislu dali laikom paslepe, o kita dalis lovyteje, kad galetu viena sau zaisti.
jau naktele kokia buvo tai siaubas.... gal kokia valanda teko migdyti, paimu ant ranku-uzmiega, vos tik padedu kad miegotu, iskart rekia. o jei dar bandau ant sono paverst, tai isvis tragedija... atsikankinau nakti, tai nors ryte iki 9 pamiegojo (ko jau senai nebuvo).
Atsakyti
žiūriu, visos mamytės mėgaujasi saulėta (beveik) diena biggrin.gif
O mano molekulė kažkaip šiandien iš ritmo išsimušė - paskutinį miegelį miegojo iki 20:40. Tai dabar planuojam visa šeimyna vakare važiuoti fejerverkų žiūrėti. Šiaip planavau tik aš su dičkiais, o tetis turėjo pasilikti su miegančiu mažium biggrin.gif
Va taip vaikai tėvų planus ir koreguoja bigsmile.gif

Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms ax.gif
mes buvom isleke i kaima,tai irgi dvi naktys be miego doh.gif tik pamiega ir verkia,speju kad ausyte skauda,nes praeita savaite buvom pas lora tai uzsitesusi sloga ir ausytes nuo slogytes negrazios tai gal paumejo,tai ir lasinu ir kompresus dedu,ryt reiks nusivesti pas lora,tokia pavargus jauciuosi kad jau ir eiciau miegoti doh.gif
bet skaiciau kad ir kitu mamyciu vaikuciai neramus,gal ir oras veikia g.gif

noriu paklausti kokias dar darzovienes verdat,nes mes jau nesugalvojam ka virti(bulve,morkos,cukinijos,ziedinis kopustas)jau nusibodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 05 25, 21:10)
labutis visoms  ax.gif
mes buvom isleke i kaima,tai irgi dvi naktys be miego  doh.gif  tik pamiega ir verkia,speju kad ausyte skauda,nes praeita savaite buvom pas lora tai uzsitesusi sloga ir ausytes nuo slogytes negrazios tai gal paumejo,tai ir lasinu ir kompresus dedu,ryt reiks nusivesti pas lora,tokia pavargus jauciuosi kad jau ir eiciau miegoti  doh.gif
bet skaiciau kad ir kitu mamyciu vaikuciai neramus,gal ir oras veikia  g.gif

noriu paklausti kokias dar darzovienes verdat,nes mes jau nesugalvojam ka virti(bulve,morkos,cukinijos,ziedinis kopustas)jau nusibodo  g.gif

Labas vakaras mamytės mirksiukas.gif
Aš dar moliuga turiu, tai ypač su kalakutiena ar vištiena miegsta mažiukas. o kitos daržoves tokios pačios kaip ir jusu.Dar veršienos su grikiais ir morkomis duodu,labai miegsta thumbup.gif Dar duodavau brokolius tai nelabai noriai valge. schmoll.gif Dar noriu su makaronais pabandyti duoti mėsos, tik žinoma pačius smulkiausius ir su blenderu dar susmulkinti.
gudytejol labai gerai suprantu dėl ausyčiu,mano kai pamėnat irgi dėl užsitesusios slogos susirgo ausų uždegimu doh.gif Vargo nemažai, labai skauda mažiukui . Lašinau skausma nuimti Otipaxsu ir kaip ir jus daridavau kompresikius , antibiotika gerdavo.
O mano mažiukas irgi labai neramus,zizia be perstojimo,ir dar išmoko taip garsiai klykauti doh.gif kartais atrodo kak mano ir vyro ausų bugneliai sprogs doh.gif Dantukai tikriausia kalti ,mes dar ju neturim schmoll.gif
Atsakyti