QUOTE(gudytejol @ 2008 05 25, 21:10)
labutis visoms
mes buvom isleke i kaima,tai irgi dvi naktys be miego

tik pamiega ir verkia,speju kad ausyte skauda,nes praeita savaite buvom pas lora tai uzsitesusi sloga ir ausytes nuo slogytes negrazios tai gal paumejo,tai ir lasinu ir kompresus dedu,ryt reiks nusivesti pas lora,tokia pavargus jauciuosi kad jau ir eiciau miegoti
bet skaiciau kad ir kitu mamyciu vaikuciai neramus,gal ir oras veikia
noriu paklausti kokias dar darzovienes verdat,nes mes jau nesugalvojam ka virti(bulve,morkos,cukinijos,ziedinis kopustas)jau nusibodo
Labas vakaras mamytės
Aš dar moliuga turiu, tai ypač su kalakutiena ar vištiena miegsta mažiukas. o kitos daržoves tokios pačios kaip ir jusu.Dar veršienos su grikiais ir morkomis duodu,labai miegsta

Dar duodavau brokolius tai nelabai noriai valge.

Dar noriu su makaronais pabandyti duoti mėsos, tik žinoma pačius smulkiausius ir su blenderu dar susmulkinti.
gudytejol labai gerai suprantu dėl ausyčiu,mano kai pamėnat irgi dėl užsitesusios slogos susirgo ausų uždegimu

Vargo nemažai, labai skauda mažiukui . Lašinau skausma nuimti Otipaxsu ir kaip ir jus daridavau kompresikius , antibiotika gerdavo.
O mano mažiukas irgi labai neramus,zizia be perstojimo,ir dar išmoko taip garsiai klykauti

kartais atrodo kak mano ir vyro ausų bugneliai sprogs

Dantukai tikriausia kalti ,mes dar ju neturim