Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

gudytejol užjaučiu dėl ausyčių, nes įsivaizduoju, kad skausmas turėtų būti didžiulis verysad.gif o pas mus ir šiandien nekokios nuotaikos verysad.gif su valgiu sekasi nekaip, bet vakar nepasakojau, kad mano mažiukas KAŽKAM alergiškas ir ta alergija jau užsibuvusi, tad labai sunku atsekti, kam doh.gif mūsų gydytoja vis sakė, kad nieko tokio, o paskutinį kartą net nepažiūrėjo, koks bėrimas bash.gif tad daugiau tverti jau negalėjau ir sužinojus per pažįstamą, kad priėmime dirba geras vaikų gydytojas, lėkėm vakar pasirodyt. tad jis pasakė, kad KAŽKAM alergiškas, išaiškino val laiko kam gali būti doh.gif tad nuo šiol uždraudė visokius aliejukus ir pan tepti ir pasakė, kad tokie dalykai į astmą gretai peraugti gali verysad.gif bet kam tiksliai, sunku pasakyti doh.gif gal jūs, mamytės, žinote, tuos kraujo tyrimus, kur dėl alergijos daro, ar tikrai iki metų negalima? nes mums net neaišku, ar nuo maisto, ar nuo ko nors kito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 26, 14:40)
mirasvendik  kaip tu laikais? kaip mano martele laikosi? bigsmile.gif gal jus geriau laikotes nei mes mirksiukas.gif  4u.gif
user posted image

labutis!!! na as laikausi isikabinusi!!!! biggrin.gif pas mus tas pats vargas, tik tiek kad naktimis miega normaliai, bet vel pradejo valgyti 1 karta!! bet cia ne beda tongue.gif kad tik valgytu ir augtu, o atsikelimas man tai nesvarbu mirksiukas.gif naujo(dantuku) nera hihihi.gif
Atsakyti
Maniskis siandien ropot pradejo clap.gif clap.gif clap.gif Prisikvieciau pagaliau i prieki biggrin.gif Bando isikabines i lovyte stotis, bet dar uzpakalio nepakelia liezuvis.gif
Maniskis naktim jau senai nebesikelia, nuo 5men.Kartais pazirzuliuoja, bet neprabunda, galvyte paglostai, apkamsai ir toliau parpia.
O gel zaislu, tai pamate sveciuose kamuoli, tai ziurejo lyg namie zaislu neturetu, nupirkom, bet dabar namie net demesio nekreipia.Reiks ir man puse zaislu paslept, o tai pabode jau visi.Gero vakaro mamytems ir ju maziesiems angeliukams, ramios nakteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 26, 20:35)
Maniskis siandien ropot pradejo clap.gif  clap.gif  clap.gif Prisikvieciau pagaliau i prieki biggrin.gif  Bando isikabines i lovyte stotis, bet dar uzpakalio nepakelia liezuvis.gif
Maniskis naktim jau senai nebesikelia, nuo 5men.Kartais pazirzuliuoja, bet neprabunda, galvyte paglostai, apkamsai ir toliau parpia.
O gel zaislu, tai pamate sveciuose kamuoli, tai ziurejo lyg namie zaislu neturetu, nupirkom, bet dabar namie net demesio nekreipia.Reiks ir man puse zaislu paslept, o tai pabode jau visi.Gero vakaro mamytems ir ju maziesiems angeliukams, ramios nakteles 4u.gif

oi kokie jus visi saunuoliai!! dziaugiuosi uz jus ir labai laukiu kol maniske nors normaliai pati sedes verysad.gif o tai pasedi ir virsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 26, 21:57)
oi kokie jus visi saunuoliai!! dziaugiuosi uz jus ir labai laukiu kol maniske nors normaliai pati sedes verysad.gif o tai pasedi ir virsta doh.gif

mirasvendik mano pypliukas irgi dar nesėdi be palaikimo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 05 26, 20:20)
gudytejol užjaučiu dėl ausyčių, nes įsivaizduoju, kad skausmas turėtų būti didžiulis verysad.gif o pas mus ir šiandien nekokios nuotaikos verysad.gif su valgiu sekasi nekaip, bet vakar nepasakojau, kad mano mažiukas KAŽKAM alergiškas ir ta alergija jau užsibuvusi, tad labai sunku atsekti, kam doh.gif mūsų gydytoja vis sakė, kad nieko tokio, o paskutinį kartą net nepažiūrėjo, koks bėrimas  bash.gif tad daugiau tverti jau negalėjau ir sužinojus per pažįstamą, kad priėmime dirba geras vaikų gydytojas, lėkėm vakar pasirodyt. tad jis pasakė, kad  KAŽKAM alergiškas, išaiškino val laiko kam gali būti doh.gif  tad nuo šiol uždraudė visokius aliejukus ir pan tepti ir pasakė, kad tokie dalykai į astmą gretai peraugti gali verysad.gif bet kam tiksliai, sunku pasakyti doh.gif  gal jūs, mamytės, žinote, tuos kraujo tyrimus, kur dėl alergijos daro, ar tikrai iki metų negalima? nes mums net neaišku, ar nuo maisto, ar nuo ko nors kito doh.gif

Laba,na mano dyckis alergiskas nuo 3men,budavo isberia ir praeina,o beria dar ir dabar,ir pagrinde rankas ir kojas per sulenkimus doh.gif ,dabar jau tuoj 7 metai ir dar vis tas pats.Kraujo tyrimus daremis vilniui uz pinigus ir nemazus,bet niekas nieko taip ir nerado,nuo ko,del ko doh.gif .Tik daug klausinejo,ar nekeitem milteliu skalbimo,liepe ismest kilimus namie,geles,kad nebutu kokiu pelesiu namie....,o jai nuo maisto gal tyrele kokia valget su pomidoru nes nuo jo daug kam alergija,gal seimoje kas alergiskas irgi buvo mazas g.gif vitaminus gal kokius geriat,na yra daug tu alergenu tik va sunku juos atrinkti doh.gif ,o ar iki metu negalima daryti tyrimo tai tikrai nezinau.Tai va as turiu beda jau ir su mazyliu ,bet jam kolkas ant veiduko plemas buna,ir as pastebejau kad mums paumejo poto kaip valgem zuvies tyrele doh.gif .Na nieko atsirinksit ir jus po truputuka.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Valio, mums "pramušė dugniuką" yahoo.gif Bet taip pramušė, kad net persirengti pilnai turėjom biggrin.gif Bet po to vaikaspaskutinio miegelio dviem valandom užmigo.

O mus kai beria, tai tik veiduką unsure.gif Daktarė patarė tepti Bepanthen kremu. Nežinau, ar nuo jo, bet per kelias dienas tie paraudimai praeina. Tik ant kūnelio yra kelios sausos dėmelės, tai jos niekaip g.gif

Pavydžiu Babaužienei, kad vaiką užtenka paglostyti, ir jis vėl miega. Maniškis irgi neprabunda, bet sėdasi, keliasi, verkia per miegus. Ir nežinia, kaip nuraminti. Kol neišsirėkia, net ir ant rankų būdamas rėkia, po to padadi ant lovos, tai eina kaip pamuštas tankas, kol randa kur atsigulti ir nurimti unsure.gif
Atsakyti
tai paaiskejo kad maniske bere ne nuo grikiu, o nuo efferalgan zvakuciu (buvo temperatura) dabar viskas gerai, tik kazkaip nenoriai labai valgo ir po mazai...
dar norejau paklausti kaip jus leidziat savo vaikuciams mokintis atsistot? as kai idedu i lovyte, tai man baisu kad nesusimustu galvytes, nes labai judri.
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 05 27, 09:38)
  man baisu kad nesusimustu galvytes, nes labai judri.

apdedu aplink kažkuo, kad jei griūtų nesusitrenktų, saugau, mano draugei vaikas nuo miegamojo lovos nukrito, atrodo juk neaukštai, o prasiskėlė kaukolę, kraujo pūslė kabėjo, aišku nuo visko neapsaugosi, bet kiek gali...
Atsakyti
vargsas vaikutis.. bet aisku visko dar bus, todel net galvojam kad reiks apdrausti.
as apdedu lovyte minkstais zaislais arba pagalvelem, bet vistiek "nukrapsto".
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

mes irgi jau jungiames prie jusu smile.gif
jau sedim gerai, vartomes visaip kaip, bet slaiuzti tik mokomes, ropoti tai isvis manau toli, nekalbant apie stovejima... Na dar vienas dantis va ka tik islindo smile.gif

Pas mus su valgymu labiausiai ne kas... Valge vaikas gerai visas koses-darzoves-vaisiu ir staiga viena diena ne sauksto. Na dabar kaip matau tai dantis aisku lindo ir pagaliau islindo, bet nuo to valgesni nepasidarem sad.gif O ir svorio neypatingai priaugame, til i ilgi...

Diena tai vis trumpiau miega, nakti paryciui dar keliasi - ne tiek pavalgyti kiek i mama isikasti smile.gif kitaip nenusiramina iki rekimo net, jokiou arbateliu jokiu nieko neina iduoti, tik mamos reikia g.gif

Atsakyti
Merginos, kaip laikas greitai bėga, mes jau ryt į 8 mėnesiuką persikraustysim bigsmile.gif
Atsakyti