Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Dacor @ 2008 04 16, 22:34)
.Nepykim,jei kažkas kažko nepakvietė

na pykti už tai kad nepakvietė , nėra reikalo , juk tas kas daro užsakymą sprendžia , kiek žmonių nori kad sudalyvautu , ir išsirenka su kuo bendrauti

reikia dėkot kad iš vis pakviečia smile.gif ir kad kažkuri mergina išdrįsta daryti gigantišką užsakymą, juk tai toks vargas ir tiek rizikos

bet echinopsiu tikrai norėčiau , jei kas sugalvotu daryt galima butu sumokėt ir daugiau , už vargą

nors kaktusinkės visai ne dėl pinigėlių daro tuos užsakymus , tikrai nei viena nedarė sau pelno , nors pirmuose siuntimuose ir buvo pasiūlyta tai padaryt
smagu matyt kad ir pas mus gali augti retesni kaktusiukai
Atsakyti
bet echinopsiu tikrai norėčiau , jei kas sugalvotu daryt galima butu sumokėt ir daugiau , už vargą

As ir prisijungciau ir sutikciau sumoketi drinks_cheers.gif
Atsakyti
nors ir mamilaria bet visvien malonu smile.gif

Papildyta:
ir dar viena

p.s klausimas ne i tema bet niekur nerandu kodel negaliu prisegti didesnius failus, nors ir raso kad galiu segti faila 2.83 MB, bet netgi perpus mazesnis neprisisega. gal zinot kodel ar kur galiu paskaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 17 balandžio 2008 - 11:25
Žiūrinėjau jūsų albumėlius.Augės echinopsis baltais žiedais žydintis,tiesiog svajonių kaktusas wub.gif Va tokio tai jau labai norėčiau.Jei ne paslaptis,kur tokį gavai,parduotuvėj tokių grožių galima rast ar parsisiuntei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 17 balandžio 2008 - 12:42
Na tokių kaktusų , ko gero buvo pas daugelį kaktusinkių ,
kurioms nenusibodo , tai dar turi smile.gif

didesnio tai neturiu , bet mažiukų jei nori kad ir 5
Rašyk į AŽ
Atsakyti
Kas cia siandien su Internetu darosi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 04 17, 14:19)
Na tokių kaktusų , ko gero buvo pas daugelį kaktusinkių ,
kurioms nenusibodo , tai dar turi  smile.gif

didesnio tai neturiu , bet mažiukų jei nori kad ir 5
Rašyk į AŽ

Auge, aš dėl to pačio echinopsio - pas mane darbe toks pats lygtais, aišku juo niekas ten nesirūpino, ir išleidęs gal 30 vaikų, o žydinčio niekad nemačiau, gal vaikus reikia skabyt, kad jis galėtų žydėti? O gal aš klystu - gal pas tave užsienietis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 04 17, 09:33)

As ir prisijungciau ir sutikciau sumoketi  drinks_cheers.gif

Ech as irgi tokiu echinopsiu labai noreciau rolleyes.gif prisijungciau prie uzsakymo ir mielai sumokeciau uz varga nes pati ir korteles reikiamos neturiu ir anglu kalbos ne bum bum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 17, 15:27)
Auge, aš dėl to pačio echinopsio - pas mane darbe toks pats lygtais, aišku juo niekas ten nesirūpino, ir išleidęs gal 30 vaikų, o žydinčio niekad nemačiau, gal vaikus reikia skabyt, kad jis galėtų žydėti? O gal aš klystu - gal pas tave užsienietis smile.gif

pas mane jis paprasčiausias , nuo kažkokios bobulytės palangės
MB atnešė jį namo , nes kitaip jis butu išmestas lauk

vaikus aš visada nuskabau, jam reiktu šaltai pamiegot žiemą prie kokių 10-12 laipsnių
bet pas mane jis tokių salygų deja neturi ax.gif
bet vistiek žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 04 17, 14:32)
Ech as irgi tokiu echinopsiu labai noreciau rolleyes.gif prisijungciau prie uzsakymo ir mielai sumokeciau uz varga nes pati ir korteles reikiamos neturiu ir anglu kalbos ne bum bum  blush2.gif

Tai va kad ir pas mane tos pacios bedos ax.gif
Siaip tai visai su mielu noru suorganizuociau siu groziu parsiuntima i Lietuva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 04 17, 15:49)
pas mane jis paprasčiausias , nuo kažkokios bobulytės palangės
MB atnešė jį namo , nes kitaip jis butu išmestas lauk

vaikus aš visada nuskabau, jam reiktu šaltai pamiegot žiemą prie kokių 10-12 laipsnių
bet pas mane jis tokių salygų deja neturi  ax.gif
bet vistiek žydi  thumbup.gif

Ačiū už info, aš irgi neturiu kur migdyti saviškių, teks viltis žiedų ir tiek, o darbinį matyt vaikai engia, bet nerausiu jų nes vaizdas tikrai gražus, bet kur žiemą jį padėt g.gif nebent į šaldytuvą lotuliukas.gif
Atsakyti
parašykit kas apie žemes ką nors blush2.gif

baltą echinopsį iš univero parsitysiau blush2.gif tiksliau vaikų prisiskabiau smile.gif laukiu kol suaugs bigsmile.gif
Atsakyti