Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 17, 12:23)

p.s klausimas ne i tema bet niekur nerandu kodel negaliu prisegti didesnius failus, nors ir raso kad galiu segti faila 2.83 MB, bet netgi perpus mazesnis neprisisega. gal zinot kodel ar kur galiu paskaityti?

Tiesiai iš kompo didesnių neįkelsi - tik tokias mažas. Nesvarbu ką jie ten rašo. Reikia pasidaryti internete albumą - labai patogu yra įkelti iš Photobucket - įkelsi kokio nori dydžio. Kelis puslapius atgal buvo įdėtos nuorodos, kaip įkelti 4u.gif

O echinopsiukų ir aš norėčiau, bet turbūt reikės tik grožėtis atsidarius tas jų nuotraukas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Nikoleta @ 2008 04 17, 16:08)
parašykit kas apie žemes ką nors blush2.gif

Na čia visos perka Vilniaus žalumos kaktusų žemę. Bet ji irgi nėra labai gera. Jei yra galimybė, geriau pačiai susimaišyti.
Atsakyti
Jei pas mane sekmingai augs - tikrai apdalinsiu visas kiek galesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 04 17, 15:24)
Tiesiai iš kompo didesnių neįkelsi - tik tokias mažas. Nesvarbu ką jie ten rašo. Reikia pasidaryti internete albumą - labai patogu yra įkelti iš Photobucket - įkelsi kokio nori dydžio. Kelis puslapius atgal buvo įdėtos nuorodos, kaip įkelti 4u.gif
O echinopsiukų ir aš norėčiau, bet turbūt reikės tik grožėtis atsidarius tas jų nuotraukas wub.gif

Papildyta:

Na čia visos perka Vilniaus žalumos kaktusų žemę. Bet ji irgi nėra labai gera. Jei yra galimybė, geriau pačiai susimaišyti.

aciu labai

p.s sorry uz trukdyma, bet kaip kiti ikelia nuotraukas didesnes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 17 balandžio 2008 - 15:58
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 17, 16:53)
aciu labai

p.s sorry uz trukdyma, bet kaip kiti ikelia nuotraukas didesnes?

As tai didesnes nuotraukas ikeliu per cia
http://www.foto.radikal.ru/.
Paimu is kompo nuotrauka, siam tinklapi ja sumazinu ir keliu sumazintos nuotraukos adresa i rasoma zinute.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 04 17, 16:22)
As tai didesnes nuotraukas ikeliu per cia
http://www.foto.radikal.ru/.
Paimu is kompo nuotrauka, siam tinklapi ja sumazinu ir keliu sumazintos nuotraukos adresa i rasoma zinute.

aciu, bandysiu ir as smile.gif
Atsakyti
Pasivogiau šiandien opuncijos lapą blush2.gif
Atsakyti
Va tai tau biggrin.gif Opuncijos biggrin.gif
Atsakyti
mergaites gal galite pasakyti kas cia toks[attachmentid=139472] atkeliavo pas mane, toks vakrsiukas su traumom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 17, 17:59)
mergaites gal galite pasakyti kas cia toks[attachmentid=139472] atkeliavo pas mane, toks vakrsiukas su traumom unsure.gif

cia tikriausia rebucija, nes lyg tai ziedai kuno apacioje auga?
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 17, 18:00)
Pasivogiau šiandien opuncijos lapą blush2.gif

turiu paauginta , gal nori?
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 04 17, 15:51)

Siaip tai visai su mielu noru suorganizuociau  siu groziu parsiuntima i Lietuva  doh.gif

Manau daug ka pradziugintum 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 04 17, 20:46)
Manau daug ka pradziugintum 4u.gif

pritariu , kad daug kas nudžiugtu thumbup.gif

bet problemos beveik pas visas tos pačios , kalbos nemokėjimas g.gif
Atsakyti