Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

[attachmentid=138473]O cia mano Echinocereusas davisii, toks mazas ir po ilgos keliones kazin ar prazydes ? smile.gif

sumazinkit kas mokat foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 09 balandžio 2008 - 20:50
Rimusios kaktusiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 09 balandžio 2008 - 20:53
Rimusia, jei noretum pameginti sumazint nuotraukyte pati tai "Rojaussodai" forume (pastebejau kad ten lankaisi) skyrelyje forumo taisykles yra tema apie nuotrauku mazinima ir kelima i foruma. Ten labai graziai su vaizdine medziaga yra paaiskinta kiekvienas zingsnelis kaip tai padaryti. Ten ir as ismokau ax.gif
Papildyta:
Fantastika toks mazas, o jau su zydet ruosiasi
Atsakyti
SM taip pat yra visas skyrius ,
ofise yra programėlė Microsoft Office Picture Manager
atsidarai nuotrauka , spaudi Edit pistures, dešinėje pusėje apačioje Compress Pistures
, pasižymi iki kokio dydzio nori sumažinti -spaudi ok, ir paskui išsaugoji nuotraukyte, jei nemoki , tai išjungiant programa paprašys išsaugoti , ta reik ir padaryt

tai paprasčiausias mano matytas budas

o kaktusiukas tikrai fantastiškas , jei pražys bus džiaugsmo
jie ne taip lengvai žydi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 09 balandžio 2008 - 21:13
Pabandziau, tikrai taip dar paprasciau ir greiciau. Aciu Auge 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Aciu, Auge kad pagelbejei blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus ziedu smile.gif labai grazu!

o maniskiai gymnai siais metais dar nezydes sad.gif nebent nusprende zydeti veliau, nes pumpuru net nematyti dar, uz tat zydi 3 mamiliarijos, 4-ta augina ziedus, o viena jau zydi nuo sausio menesio biggrin.gif (jau spejo 4 kartus ziedus pakeisti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 10 balandžio 2008 - 07:50
Nėr už ką , ax.gif
turim viena kitai pagelbėt ,
kažka dais ir aš to nemokėjau, bet atsirado draugų 4u.gif
Atsakyti
pamelavau biggrin.gif smile.gif))

ir mano gymnas tures zieda (tikiuosi) nes jau viena tai tikrai augina
Atsakyti
sveikos, gal galetumet pan padeti ir pasakyti ka as auginu, regis man kazkas negerai daros, nors turiu tik kelius kaktuselius ir jie galetu sau ramiausiai stoveti ir augti ant palanges... bet ne as gal desimt kartu per diena turiu juos apziureti praeiti pro juos negaliu g.gif
vyras net juokias doh.gif tai va kas cia pas mane
Papildyta:
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 10, 09:36)
sveikos, gal galetumet pan padeti ir pasakyti ka as auginu, regis man kazkas negerai daros, nors turiu tik kelius kaktuselius ir jie galetu sau ramiausiai stoveti ir augti ant palanges... bet ne as gal desimt kartu per diena turiu juos apziureti praeiti pro juos negaliu g.gif
vyras net juokias doh.gif  tai va kas cia  pas mane

negaliu ideti kazkodel neiseina man sumazinti iki tinkamo dydzio nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
doh.gif sakes kaktusu virusa pasigavai lotuliukas.gif Zinau viena vaista kuriam laikui susvelninanti simptomus. Palengveja, kai nusiperki nauju kaktuseliu, bet zinok neilgam po to vel ir vel norisi nauju....
As irgi siandien i Panemunes geliu baze buvau nulekus kelis naujus parsiveziau ir is kart ant sirdies palengvejo (labai jau ilgu tu ceku laukt) ax.gif Tik fotiko nerandu vaikai kazkur nukiso unsure.gif kai nufotkinsiu parodysiu savo pirkinukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 10 balandžio 2008 - 09:58
irgi turejau toki virusa smile.gif
dabar biski praejo, stovi jie sau ramiai ir stovi, taciau jei kas nors pradeda auginti ziedus tai viskas prasideda is naujo smile.gif be to vaikas auga daugiau reikalauja demesio tai laiko nelabai turiu prie kaktusu uzsibuti
Atsakyti