Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Daivike. @ 2008 04 10, 10:55)

As irgi siandien i Panemunes geliu baze buvau nulekus

gal ką retesnio ten matei
ir ką smile.gif pirkai
šiandien buvo mintis tokia nulėkt pažiūrėt blush2.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 10, 11:00)
irgi turejau toki virusa smile.gif
dabar biski praejo, stovi jie sau ramiai ir stovi, taciau jei kas nors pradeda auginti ziedus tai viskas prasideda is naujo smile.gif be to vaikas auga daugiau reikalauja demesio tai laiko nelabai turiu prie kaktusu uzsibuti

niekur tas virusas nedingsta tik pavasarį suaktivėja biggrin.gif
Atsakyti
Gimniuku keliu rusiu matosi naujai atveztu yra, kelios rebucios melocactusu tokiu nemazu jau su pradejusiu formuotis cefalijum, bet tie nepigus apie 50 lt. kaip visada mamkiu daugybe... parodiju kelios ir vienas padekliukas yra tokiu nematytu viena ir as nusipirkau, bet nezinau kas jis toks apacioje briaunu nera veliau matosi pradejo formuotis briaunos gana plonos ir ryskios ju 13 turi vien centrini spygliuka su kabliuku ir 11 krastiniu spygliukai nedideli. Gimna pirkau, parodia, mamke ir sita neziniuka
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 04 10, 10:55)
doh.gif sakes kaktusu virusa pasigavai  lotuliukas.gif Zinau viena vaista kuriam laikui susvelninanti simptomus. Palengveja, kai nusiperki nauju kaktuseliu, bet zinok neilgam po to vel ir vel norisi nauju....
As irgi siandien i Panemunes geliu baze buvau nulekus kelis naujus parsiveziau ir is kart ant sirdies palengvejo (labai jau ilgu tu ceku laukt) ax.gif Tik fotiko nerandu vaikai kazkur nukiso unsure.gif kai nufotkinsiu parodysiu savo pirkinukus.

nu va užnešėt ir man virusą kaktusų lotuliukas.gif vėl pradėjau svaigt apie panemunę, bet vyras išvarė mašiniuką mano vasariškais bateliais apaut lotuliukas.gif a jums parduoda mažus kaktusėlius, kiek kartų teko maldauti kad leistų pirkti . Gal ko naujo užvežė?
Atsakyti
Slumbergeru daug ir ivairiu spalvu yra kazkuri raudonos norejot yra ir raudonu.
Atsakyti
Prasilenkiau, matau kad reiks važiuoti, gal dar spėsiu. Gaila kad trumpai dirba
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 04 09, 13:22)
3.manau tai Aloe Aristata  ax.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 04 09, 18:43)
O as siandien savo mylimus litopsiukus palydejau i roju  verysad.gif
Maziuke visus isrove ir nuplese saknytes  doh.gif

Kaip gaila sad.gif

QUOTE(anril @ 2008 04 09, 18:43)
Kad jau tema apie žiedus, tai reikia žiedus rodyti:

Nuostabu wub.gif

QUOTE(Augė @ 2008 04 09, 20:52)
Rimusios kaktusiukas

Labai labai wub.gif būtinai pasirodyk,kai pražys

Jūsų kaktusai jau balkonuose? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 10 balandžio 2008 - 10:47
na bandau dar karteli gal iseis ideti viena nuotraukele[attachmentid=138525] na gal iseis, [attachmentid=138526], ir sitas dar[attachmentid=138525][attachmentid=138527]na gal neprimaisiau ko, cia mano kuklus kaktusiukai smile.gif gal zimote pavadinimus
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 10, 11:38)
na bandau dar karteli gal iseis ideti viena nuotraukele[attachmentid=138525] na gal iseis, [attachmentid=138526], ir sitas dar[attachmentid=138525][attachmentid=138527]na gal neprimaisiau ko, cia mano kuklus kaktusiukai smile.gif  gal zimote pavadinimus

Antras Notocactusas,kogero Mammulosus ,o kitos dvi mamkės,nes dvi vienodas fotkes įdėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 10, 15:07)
Antras Notocactusas,kogero Mammulosus ,o kitos dvi mamkės,nes dvi vienodas fotkes įdėjai  mirksiukas.gif

tos dvi tai vienodos, susimakalavau doh.gif kai dejau,
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 04 10, 11:22)
Slumbergeru daug ir ivairiu spalvu yra kazkuri raudonos norejot yra ir raudonu.

Aš raudonos norėjau, bet iki Kauno neatlėksiu sad.gif Reikės apsišarvuot kantrybe... (Labai padeda nauji "vaikiukai" biggrin.gif)
Atsakyti
Stai ir mano siandienos pirkiniai
user posted image
user posted image
Padekit sita atpazinti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 04 10, 19:09)
Stai ir mano siandienos pirkiniai
Padekit sita atpazinti

Hamatocactus Setispinus (sinonimai -Echinocactus,ferocactus)
Mammillaria be tikslaus pavadinimo smile.gif

Parodija fainuolė,kai pražys bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 10 balandžio 2008 - 19:28