Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pabirze @ 2008 04 11, 15:02)
aš važiuoju ten kur Daivikė juos pirko tada kai prekes gauna - tada jau nebežinau kur dėtis - taip gera tarp daugybės stelažų su nepakartojamais kaktusais, visų noris ,

Kur važiuoji?Prie Onkologinio? Manęs ten niekas nestebina,ypač paskutiniu metus skurdus asortimentas.... o gal mane jau sunku nustebint g.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai, kiek parodot is ten kaktusiuku, daugmaz visi matyti, bet grazus.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 11, 16:53)
Kur važiuoji?Prie Onkologinio? Manęs ten niekas nestebina,ypač paskutiniu metus skurdus asortimentas.... o gal mane jau sunku nustebint  g.gif  blush2.gif

jo ten važiuoju, bet važiuoju trečiadieniais ryte, tada gauna prekes , kitom dienom nieko gero nelieka ir net aš, pradedančioji, nieko nerandu. Aišku, jei jūs siunčiatės iš užsienio- tai gal geriau nevažiuoti, ten viskas iš Olandijos, bet kaip bebūtų - Kaune geresnės vietos nėra, gal kas turi pasiūlyti ką geresnio? tongue.gif Tik, gaila, kad tą dieną - mažų augaliukų neparduoda - viskas tik urmininkams, nors kartais pavyksta išsiderėti. lotuliukas.gif
Papildyta:
o tai norint savo foto parodyti reikia 100 žinučių parašyti? nedaug kaktusų turiu, bet vistiek norėtųsi pasirodyti - gal ir padėsit įvardyti kai kuriuos, ypač dygstančius, kurie visai nepanašūs į kaktusus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebutinai forume nuotraukas rodyti, gali susikurt internetini nuotrauku albuma pavyzdziui cia
http://www.fotki.com/Lithuania/lt/
arba cia
http://photobucket.com/
arba cia
http://www.clubphoto.com/
nuoroda savo albumo cia mums parasysi ir mes visa tavo kolekcija galesim pamatyt biggrin.gif ir pasidziaugt
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 04 11, 19:00)
Nebutinai forume nuotraukas rodyti, gali susikurt internetini nuotrauku albuma pavyzdziui cia
http://www.fotki.com/Lithuania/lt/
arba cia
http://photobucket.com/
arba cia
http://www.clubphoto.com/
nuoroda savo albumo cia mums parasysi ir mes visa tavo kolekcija galesim pamatyt  biggrin.gif  ir pasidziaugt

nepykit, aš kvaiša šituose dalykuose, į fotki pradėjau dėt nuotraukas, o tą nuorodą paprastai taip ir parašyti?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 11, 18:30)
nepykit, aš kvaiša šituose dalykuose, į fotki pradėjau dėt nuotraukas, o tą nuorodą paprastai taip ir parašyti?

Virš atsakymo lango yra IMG mygtukas,spausk jį,iššoks kitas langas,kur nuotraukos nuorodą įdėt reikia ir ok. Šiaip gali paprastai čia dėt nuotraukos nuorodą,atsidarysim pačios pažiūrėti wink.gif
Papildyta:
O apie nuotraukų kėlimą dar galima paskaityti čia

čia paskaityti,kaip nuotraukas įkelti per IMG mygtuką

čia dar gero skaitymo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 11 balandžio 2008 - 19:38
user posted image

aš ir įkelsiu pavasarinius žiedelius biggrin.gif

esu fanė, tiksliau gal buvau, nes vaikas atima 99 proc viso laiko blush2.gif negalėdavau praeiti ramiai nei pro vieną kaktusą, internete sėdėdavau ir ieškodavau pavadinimų ir t.t. sirgau biggrin.gif kaktusų nemažai, kiek reikia skaičiuot bet naujienų nėra ir kažkokių įpatingų mano akim ir neturiu biggrin.gif, reiktų kada normaliai pafotkint ir padaryt albumuką smile.gif

langas nevalytas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 11 balandžio 2008 - 20:34
QUOTE(@asta @ 2008 04 11, 20:33)
Virš atsakymo lango yra IMG mygtukas,spausk jį,iššoks kitas langas,kur nuotraukos nuorodą įdėt reikia ir ok. Šiaip gali paprastai čia dėt nuotraukos nuorodą,atsidarysim pačios pažiūrėti wink.gif
Papildyta:
O apie nuotraukų kėlimą dar galima paskaityti čia  

čia paskaityti,kaip nuotraukas įkelti per IMG mygtuką 

čia dar gero skaitymo    4u.gif  biggrin.gif

labai dėkui, 4u.gif gal ir man pagaliau pavyks, turėsiu ką šiąnakt veikt, nes dieną nelabai vaikai leidžia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikoleta @ 2008 04 11, 21:30)
user posted image

esu fanė, tiksliau gal buvau, nes vaikas atima 99 proc viso laiko  blush2.gif negalėdavau praeiti ramiai nei pro vieną kaktusą, internete sėdėdavau ir ieškodavau pavadinimų ir t.t. sirgau  biggrin.gif kaktusų nemažai, kiek reikia skaičiuot bet naujienų nėra ir kažkokių įpatingų mano akim ir neturiu biggrin.gif, reiktų kada normaliai pafotkint ir padaryt albumuką smile.gif

langas nevalytas blush2.gif  doh.gif

kas gali būti ypatingiau, kai pražysta šitokie žiedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 11, 20:52)
labai dėkui,  4u.gif  gal ir man pagaliau pavyks, turėsiu ką šiąnakt veikt, nes dieną nelabai vaikai leidžia lotuliukas.gif
Papildyta:

kas gali būti ypatingiau, kai pražysta šitokie žiedai thumbup.gif

labai grazus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 04 11, 20:30)
user posted image

esu fanė, tiksliau gal buvau, nes vaikas atima 99 proc viso laiko  blush2.gif negalėdavau praeiti ramiai nei pro vieną kaktusą, internete sėdėdavau ir ieškodavau pavadinimų ir t.t. sirgau  biggrin.gif kaktusų nemažai, kiek reikia skaičiuot bet naujienų nėra ir kažkokių įpatingų mano akim ir neturiu biggrin.gif, reiktų kada normaliai pafotkint ir padaryt albumuką smile.gif

langas nevalytas blush2.gif  doh.gif

sveika, skaitau ka parasei ir matau save smile.gif irgi daug turiu kaktusu bet nieko ypatingo, nes klaipedoje nera didelio pasirinkimo, visos palanges kaktusais uzsatatytos. pati sergu kaktusu liga mazdaug jau 8 metus, as ir dabar negaliu ramiai praeiti taciau kai pasirinkimo nera parduotuveje tai dabar ismokau tik prieiti ir paziureti ir nieko nepikti rolleyes.gif bet jei ka randu idimosnio tai iskart atsiduria pas mus ant palanges smile.gif
Atsakyti
Siandien Senuku mugej maciau kaktusais prekiavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 12, 15:50)
Siandien Senuku mugej maciau kaktusais prekiavo  smile.gif

Prekiavo,tipo vienas vyrukas jais užsiiminėja,o kaktusai susodinti į olandiškus molinius vazonus,nes žemė olandiška-molio granulės ... ir dar buria senolė,kad jų dabar nereikia persodinti ilgai,jie laaaabai geroj žemėj pasodinti doh.gif
Atsakyti