Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 14, 00:00)
Esmė tame, kad profilaktiškai valymą spintų dariau labai labai neseniai  doh.gif Na ką, teks pasiraitoti rankoves ryt ir kibti į darbus  doh.gif  gun_bandana.gif

o nera kokio purskalo nuo tu gyvasciu? Man atrodo, jau rasiau, bet pasikartosiu, kad mano mociute i vilnonias kojines dedavo dziovintas apelsinu zieveles, kad kandys nesuestu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 14, 01:06)
o nera kokio purskalo nuo tu gyvasciu? Man atrodo, jau rasiau, bet pasikartosiu, kad mano mociute i vilnonias kojines dedavo dziovintas apelsinu zieveles, kad kandys nesuestu  ax.gif

Žinoma, kad yra, bet esmė ta kad kai nusiperki parduotuvėje naują pakelį kruopų, bet kokių, nesi tikras, kad jų vėl neatsiras mirksiukas.gif Taigi jeigu tu išpurkši šiandien, o po dviejų mėnesių tarkim nusipirksi to džiaugsmo vėl, tas purškimas prieš tai buvęs jau jų neveiks ir vėl turėsi purkšti ir taip pasaka be galo. Su drabužių kandimis lengviau kovoti, pirma dėl to kad gali profilaktiškai drabužius išskalbti, net jeigu ne sezonas jų čia kalbu apie megztinius, ne kokius paltus (jeigu jie chemiškai išvalyti kandys kiek žinau prie jų net nelenda). Na kol kas paliko mane kandys ramybėj biggrin.gif Ir be purškalų išsiverčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 13, 19:56)
Pasekiau tabletės pavyzdžiu ir šiandien pamačius pozuojančią gražuolę "nutraukiau"  doh.gif
user posted image
Ryt eilinį kartą kraustysiu spintą, žiūrėsiu ar čia šiaip kokią atsitiktinė, ar jau veisiasi zarazos...
Parodysiu aš jom user posted image

Nu faina sulaukti pasekėjų didis.gif flirt.gif

Ir labai laukiam revizijos rezultatų hihihi.gif
Atsakyti
Uf, privargau neblogai, bet spintoje plaštakių lizdelio neaptikau biggrin.gif thumbup.gif
Dar turiu vieną idėją, kur jos galėtų būti apsigyvenusios, tad rytoj vėl raitosiu rankoves doh.gif Gerai, kad ten vietos ženkliai mažiau, revizija atims mažiau energijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 08 14, 10:46)
Žinoma, kad yra, bet esmė ta kad kai nusiperki parduotuvėje naują pakelį kruopų, bet kokių, nesi tikras, kad jų vėl neatsiras  mirksiukas.gif Taigi jeigu tu išpurkši šiandien, o po dviejų mėnesių tarkim nusipirksi to džiaugsmo vėl, tas purškimas prieš tai buvęs jau jų neveiks ir vėl turėsi purkšti ir taip pasaka be galo. Su drabužių kandimis lengviau kovoti, pirma dėl to kad gali profilaktiškai drabužius išskalbti, net jeigu ne sezonas jų čia kalbu apie megztinius, ne kokius paltus (jeigu jie chemiškai išvalyti kandys kiek žinau prie jų net nelenda). Na kol kas paliko mane kandys ramybėj  biggrin.gif Ir be purškalų išsiverčiau  rolleyes.gif

Aisku, pas mane nera tu grazuoliu (pfu pfu pfu) unsure.gif bet daug vargo matau su jom kol isnaikini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 15, 10:20)
Aisku, pas mane nera tu grazuoliu (pfu pfu pfu)  unsure.gif bet daug vargo matau su jom kol isnaikini  doh.gif

Nu jeigu kartais užsimanytum - sakyk, atsiųsim rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 15, 11:20)
Aisku, pas mane nera tu grazuoliu (pfu pfu pfu)  unsure.gif bet daug vargo matau su jom kol isnaikini  doh.gif

Vargo, tai nelabai ir pajutau aš su jom, tik reikia spinteles išsivalyti, viską išmesti jeigu jau priviso ir nusipirkti kokią priemonę profilaktiškai palaikyti namie, aš pirkau levandų ir citrinų kvapo. Man tik įdomu jeigu tarkim vėl jų atsiranda ir kruopose nieko nerandama bei kituose dalykuose, tai iš kur jos veisiasi? Gal jos dar kažkuo minta ne tik kruopomis ar prieskoniais? g.gif Na tarkim Jammin1 va susitvarkė ir nieko nerado.
Atsakyti
Nieko neradau ir toj kitoj įtartinoj vietoj biggrin.gif
Tikiuosi bus kokia "paklydėlė" irnesakyk.gif

Tik jeigu iš kažkur atskrido, tai yra rizka, kad ir dar gražuolių gali atskristi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 17, 23:58)
Nieko neradau ir toj kitoj įtartinoj vietoj  biggrin.gif
Tikiuosi bus kokia "paklydėlė" irnesakyk.gif

Tik jeigu iš kažkur atskrido, tai yra rizka, kad ir dar gražuolių gali atskristi  g.gif

Šaunu, o aš vakar mačiau laiptinėj skraidančią paklydėlę ax.gif Svarbu pas mane į svečius neina ir bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane anksciau irgi budavo tai nusipirkom levandu kvapu idejau i spinta ir isnyko bjaurybes. bigsmile.gif Dabar ziuriu vel vienises paskraido ir i spinta ilenda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tabletė @ 2009 08 15, 11:00)
Nu jeigu kartais užsimanytum - sakyk, atsiųsim  rolleyes.gif  cool.gif

Ne, dekui nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas klause kaip atrodo maistines kandys. (lotyniskai: Plodia interpunctella, kitur radau Pyralis farinalis):
http://images.google...c...le&resnum=1

angliskai butu: The Meal Moth
Daugiau info wikipedijoje: http://en.wikipedia....Indianmeal_moth

Pasak wiki prevencine priemone butu Lauro lapai...? - jei Bay leaf (lot. Laurus nobilis) yra Lauro lapas.

Kaip atsikratyti sio kenkejo?

Pas vokietuka maciau yra tokie lipnus lapeliai su hormonu, patineliai tiesiog lipte aplimpa ji. kai tik rasiu toki brukstelsiu, prireike ir man... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Norec @ 2009 08 20, 11:01)
Kazkas klause kaip atrodo maistines kandys. (lotyniskai: Plodia interpunctella, kitur radau Pyralis farinalis):
http://images.google...c...le&resnum=1

angliskai butu: The Meal Moth
Daugiau info wikipedijoje: http://en.wikipedia....Indianmeal_moth

Pasak wiki prevencine priemone butu Lauro lapai...? - jei Bay leaf (lot. Laurus nobilis) yra Lauro lapas.

Kaip atsikratyti sio kenkejo?

Pas vokietuka maciau yra tokie lipnus lapeliai su hormonu, patineliai tiesiog lipte aplimpa ji. kai tik rasiu toki brukstelsiu, prireike ir man...  unsure.gif

Reiktu ieskoti angliskai vadinamos "Moth Traps":
http://shop.ebay.com..._nkw=Moth Traps
tai yra juostele su feromonais, kuri pritraukia patinelius, jie prilimpa ir ...

Nezinau, kur Lietuvoje tokiu ieskoti, manau uzsisakysiu per ebay. Aisku didesni kieki uzsakant pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norec: 20 rugpjūčio 2009 - 10:02