Galvojau ,kad tik pas mane tas kosmaras
,net niekam nesakiau,geda buvo,kad nevala ims vadint
.O pasirodo jos cia visoje Lietuvoje karaliauja po musu produktus.Kiek ko turejau,tai teko ismest,o vargeli,kokia bjaurastis... Teks virtuve lauro vainikais puost
QUOTE(Dakora @ 2009 08 28, 22:30)
Galvojau ,kad tik pas mane tas kosmaras
,net niekam nesakiau,geda buvo,kad nevala ims vadint
.O pasirodo jos cia visoje Lietuvoje karaliauja po musu produktus.Kiek ko turejau,tai teko ismest,o vargeli,kokia bjaurastis... Teks virtuve lauro vainikais puost 
As jau papuosiau
Tiesa, pamirsau pamineti, kad vakar buvau parduotuvej, ir dabar viska labai tyrineju
As ju net druskoje radau........
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 23:39)
Tiesa, pamirsau pamineti, kad vakar buvau parduotuvej, ir dabar viska labai tyrineju
Gražu
Papildyta:
QUOTE(Dakora @ 2009 08 28, 23:54)
Kai pas mane buvo ir aš radau ir dar buvau radus folijoj bei sviestiniam popieriuje
Na ir aš įsitikinau, kad jų mes iš aprduotuvės parsitempiam, bet dar joms patinak ir veita, nes va pas amno mama ar uošveinę tirkai nera tu kandziu.
o pas amne tai manu isvis negaliu turet namusoe, tuoj isirita slikstynes, ir siaip stengiusoi kuo mažiau kruopu turet
tada neatsiranda tos bjaurastys.
o siaip tai man labai slykstu aki jos kirmelem islauzia. bet dbr va jau per vsasar neturejau sito dziaugsmo, o pirmakarta tai pagalvojau kad isvis koks seubo filmas cia dedas.
baisu.
o siaip tai man labai slykstu aki jos kirmelem islauzia. bet dbr va jau per vsasar neturejau sito dziaugsmo, o pirmakarta tai pagalvojau kad isvis koks seubo filmas cia dedas.
Papasakosiu, kaip aš susidūriau su šituo gėriu. Nesu mačiusi regėjusi, bet prieš gerą savaitę... Išsiverdu vėlyviems pusryčiams savo mėgiamų 4 grūdų košės. skaniai - pienukas, sviestukas, cukriukas... Įsijungiu "Draugus" ir jaukiai įsitaisau pasimėgauti.
Suvalgau. Noriu dar. Įsidedu dar šaukštelį. BINGO! Kažkoks įtartinas darinys.
Vaidenasi?
Ne, nesivaidena
Gražiai virti kirminiukai. Vienas, kitas, trečias
Atidarau pakelį - taip, raitosi gražuoliai kruopose.... Fe.. Geriausia dieta, nes tą dieną bet koks maistas kėlė ne kokias asociacijas...
Taip aš susipažinau su savo naminiais gyvūnėliais ir pradėjau kol kas beviltišką kovą su jais
Radusi šią temą labai nudžiugau. Deja, nieko guodžiančio neperskaičiau. Tik faktas, kad jos nesuės dar ne krizės metu užgyventų kailinių, mane šiek tiek nuramino, o daugiau
Matau, kad laukia nelengva ir nemaloni kova su nekviestais svečiais.
Taip aš susipažinau su savo naminiais gyvūnėliais ir pradėjau kol kas beviltišką kovą su jais
QUOTE(Ledum @ 2009 08 20, 20:12)
Jau isbandziau feromoninius lapelius (spastus patineliams) pirktus per Ebay.
Lapeliai is USA atejo gan greitai, netruko nei dvieju savaiciu.
Taigis jau kelias dienas nematau maistiniu kandziu
feromoniniai lapeliai veikia
Aisku vien tik lapelio neuztenka, padaryta generaline tvarka spintelese, kruopos, makaronai, miltai ir t.t. buvo ismesti. Kas nepazeista sudeta i saldytuva. spinteles isplautos, apziureti visi kampai.
Norint atsikratyti siu bjaurybiu reikalingos kompleksines priemones paminetos auksciau.
Beje kiek pamenu kiausineliu inkubacinis periodas 6-12 menesiu. Taigi lapeliai (spastai) dar pagules pas mane.
Man tai jau verkt norisi... jau matyt neliko kruopu namie, tai vakar susiruosiau konservuot agurkus.. ir ka jus manot, konservavimo prieskoniuose sulinde
ir net nepraplestose pakuotese... negaliu, kaip susinervavau... siandien viska vel sveisiu... nes vis pamatau praskrendant koki kandi.. eina sau, kaip man slykstu jau, negaliu...
Radau kandziu cili pipiruose
!
QUOTE(Rimuselis @ 2009 09 11, 23:18)
Taip taip jos visur įsitaiso mėgsta ir prieskonius
Pas mane tai isitaise saldainiuose "Meska siaureje"
gyvenime daugiau saldainiu nevalgysiu, bent jau Meska siaureje