as turiu vysniu kvapo kuno krema.ten net 500ml!niekuo neipatingas kremas.nuo kitu oda daug svelnesne buna.o kvapas per ilga laika tikrai uzknisa.
Turiu kuno krema ir kuno losjona su kokosais
Nu gal ir ne as truriu,o dukra,bet mozojames abi
Kvapas - dangiskas. Visai neikirus,svelnus,malonus
Nu labai fain

Nu labai fain

o ar yra kas nors skirta odai po deginimosi sauleje?
Turejau vysniu kvapo losjona...is pradziu patiko,bet paskui nea....ir vaikinas sakydavo kuo tu cia prisitepus,kad kvapas kaip wc purskiklis...
Sese turi kokosu kvapo,bet irgi kvapas keistokas...
Sese turi kokosu kvapo,bet irgi kvapas keistokas...
hm... na dabar ir as suabejojau ar pirkt, nes pauoscius tai dieviskai kvepia, bet jei sakot kad ilgiau panaudojus vimdo, tai...

Na aš turiu tą jūsų išpeiktą vyšninį losijoną, naudoju nuo Velykų ir man jis labai patinka
greit įsigeria į odą, puikiai drėkina ir ilgai kvepia, šiaip man ši kosmetika patinka

cia matyt nuo uosles priklauso ir skonio...
as pati likau labai patenkinta kokosiniu kuno sveitikliu
, dabar planuoju nusipirkt tokio pat kvapo kuno krema arba purskikli. parasysiu kaip patiko.
O kvapas tai
as pati likau labai patenkinta kokosiniu kuno sveitikliu

O kvapas tai

man tai viskas patinka. beje atsirado nauju:)) avieciu kvapo serija ir mandarinu su pienu. ( o buvo kazkoks su apelsinais)
dar atsirado kazkokia metone serija, su metom. man konsultante sake kad sitos naujoves skirtos tik vasarai, po vasaros ju nebebus. tipo vasarines serijos
turbut pasikartosiu jau nzn kelinta syki, bet gal kas galite atsakyti, ar yra kas nors skirta sios serijos po deginimosi sauleje?

QUOTE(axara @ 2005 06 12, 20:04)
turbut pasikartosiu jau nzn kelinta syki, bet gal kas galite atsakyti, ar yra kas nors skirta sios serijos po deginimosi sauleje? 

Nu nežianau,man tai neteko matyti...
QUOTE(axara @ 2005 06 12, 19:04)

tikrai nera