Niu va, tai aš tų naujųjų aviečių dušo želė pirkau prieš savaitę, kvapas gana mielas, ne toks saldus kaip vyšnių. Taip pat turiu balzamą lūpom, bet jis pakankamai prastas, susigeria per sekundę ir vėl po minutės reik maliavotis, labai jau neriebus (bet už tai skaniai kvepia ir suvalgyt norisi
)

as esat kuri bandzius is frutini ka nors su metom? neatsimenu kaip ten vadinas, bu bet su metom ar panasiai...
labai metu kvapo uzsimaniau vasarai isbandyt..

Nu man tai kazkaip nelabai tas kvapas

turejau is senesnes kolekcijos, vyšnių ir vanilės kvapo. Šeip maloniai kvepia, bet jei nematytu etiketės tai nežinotum kuom kvepia. Draugei daviau pauostyt įtrintas rankas tai kai paklausiau kaip mano kuo kvepia atsakymas buvo "riešutais"

QUOTE(varveklis @ 2005 04 24, 21:03)
tikrai labaiteisingai pastebeta, kad kvepia tik tol kol uostai pakuote atidarius 
o kai pvz tokia stipriai kvepiancia duso zele kaip karameline ar kokosine praustis kasryta, tai manau 3 dienos ir nebepatiktu..
o metu kvapo tai is viso kazkox nesusipratimas

o kai pvz tokia stipriai kvepiancia duso zele kaip karameline ar kokosine praustis kasryta, tai manau 3 dienos ir nebepatiktu..

o metu kvapo tai is viso kazkox nesusipratimas

Iš Vandini dar turiu kūno pilingą su migdolais - super daiktas, o vat kūno kremas su vanilė ir sviestmedžiu man nepatiko - labai sunkiai tepasi ir kvepia keistai.
Mėtų kvapo mačiau "Pupa Miss Milkie" kūno priežiūros liniją, taip pat noriu išbandyti, nes turiu jų vanilinius kremus kūnui, tai laiko net ilgiau nei kvepalai ir kvapas malonus, neįkyrus.
Turiu is frutini kuno purskikli su medum ir pienu ir sveitikli su kokosais,na liuks kvapai,bet naudoju ne kasdien

Aha as ir turejau purskala su medum ir pienu. gerai kvapas laikesi, bet mama nusiciupo. dabar nusipirkau su mandarinais ir figom, kvepia skaniai , bet kvapas jau taip ilgai nesilaiko kaip ano

Nusipirkau kuno losjona Vysnini ir supratau kad jie man gryna chemija atsiduoda o ne vysniom:oh
tas vysniu tai kiek pastebejau labai ispeiktas. Pati turiu kokosu, pylinga kunui ir pieneli... tai as kadangi ne kasdien i dusa einu, ir kaitalioju kvpus(nu pagal nuotaika, viena kart toks, kita diena kitokio norisi) tai man labai patinka, ir kvapas neikyri.
niu nzn,turiu ash wyshnini krema(kuno losjona) ir man lb patinka..na rudeni taj nlb,bet wasrai toks kwapas man lb patinka