Įkraunama...
Įkraunama...

Fruttini kūno priežiuros priemonės

Bet as to kvapo nejauciu taip ilgai kaip cia kitos sake, nezinau gal priprantu, bet po keliu val as pauoscius kuna nejauciu jokiu vysniu.. Nors gal ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 06 21, 10:50)
Aha as ir turejau purskala su medum ir pienu. gerai kvapas laikesi, bet mama nusiciupo. dabar nusipirkau su mandarinais ir figom, kvepia skaniai , bet kvapas jau taip ilgai nesilaiko kaip ano sad.gif

o as turejau kuno losjona su pienu i medum,toooooookia alergija turejau blink.gif ,daviau sistrai ir jai schmoll.gif ,teko ismest sad.gif
Atsakyti
Aga, turbūt šita linija turi išskirtinį bruožą -stiprų kvapą. O jau jis kaip kam, geras ar nelabai. Aš turiu pradžioje temois paminėtą scrub'ą mandarininį. Iš pradžių belekaip patiko, o dba po truputį pradeda erzinti.. Radau gerą jo panaudojimo būdą: kadangi jis gan "šiurštokas" tai duše darausi sau anticeliulitinius masažus.. ir visai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,
Na turiu FRUTTINI duso zele ir kuno krema vysniu kvapo.
Duso zele tikrai thumbup.gif , patinka kvapas ir tai, kad ji gerai putoja
Na o kuno kremu siek tiek nusivylus, labai jau lipnus man jis
Atsakyti
o as turejau karameles ir migdolu lyg. nepatinka man, kad didele pakuote, tai greit atsibosta. atidaviau sesei, tai ji sake, kad jai nuo jo oda issausejo blink.gif
Atsakyti
turiu sios serijos kuno krema kokosini ir
purskikli kuno nauja ICE MINT, KOL KAS ESU JAIS PATENKINTA, O KVAPAI KOKIE.....PASAKELE wink.gif
Atsakyti
maciau atsirado naujas kuno pylingas , vanilinis ir dar kazkoks ar jau kas bandet?
Atsakyti
o man fruttini nei vienas kvapas nepatiko schmoll.gif nezinau ar per astrus ar kas, bet pauostinejus visai neuzsinorejau isbandyti g.gif
Atsakyti
Man labai patiko kvapas mandarinu ir dar kazko(gal vaniles g.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 10 spalio 2005 - 14:40
Kadaise buvau isigijusi vos ne visa prieziuros serija su metos-greifruto kvapu ar kazkokiu panasiu. Tiksliai nebeatsimenu. Irgi buvau susizavejusi kvapu. Bet veliau nusivyliau blink.gif O dar netycia prausiantis i burna pateko - pasirodo, toks kartus, kad net sutraukia doh.gif Nusprendziau, kad nesamone ant saves tokia kartybe teptis blink.gif
Atsakyti
Labai man patinka lupu balzamai is fruttini thumbup.gif Tik jie greitai nusivalgo blush2.gif esu turejusi beveik visu rusiu bet dabar padariau pertrauka ax.gif na bet kai isbaidsiu savajai agatha luiz de la prada lupu vazelina tikriausiai vel isigysiu frutini:) Siaip noreciau isigyt ir kuno losjina ir purskikli tik nezinau ar verta nes siame forume ir isgyret ir ispeiket tay bijau nusivilt:) bet pabandysiu juk ne karve kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
patarciau nusipirkt, manau patoks, nes man tai fruttini patinka! lb skanus kvapeliai.....
Atsakyti