Mano vaikas bijo didelių zaislu

Mano mazike bijo sunu,kol jie toli,ji juos kalbina.Bet jai tik priarteja,iskart pradeda verkt.Taspats ir su katem

QUOTE(buciulys @ 2009 06 03, 15:07)
Laba diena. Beje, vakar suzinojau, kad vaikai gime per cezari buna jautrus ivairiems garsams. Ko gero tai tiesa.
nu nezinau as tokiais dalykais netikiu.kazkokia baime atsiranda vaikui augant,o ne gimus vienaip ar kitaip.
QUOTE(buciulys @ 2009 06 03, 14:07)
Laba diena. Beje, vakar suzinojau, kad vaikai gime per cezari buna jautrus ivairiems garsams. Ko gero tai tiesa.
nezinau man cezaris darytas bet mano vaikas pakolkas tikrai nieko nebijo

Mano vaikas cezarinukas .bet iki siol dar nieko nebijojo.Bet dabar paniskai bijo uodu musiu biciu.neuprantu kas jam uzejo
niekas jam nebuvo ikande,ir pasakeles apie gerasias bitutes zino .bet pries 3 dienas lauke vakare buvom tai net cypia ir bega ant ranku,slepiasi,prisiglaudes prie manes.Ir sianakt per miegus verke (mamyte gelbek musyte
)nebeismanau ka daryt
gal praeis.

QUOTE(Eva 777 @ 2009 06 03, 20:48)
Mano vaikas cezarinukas .bet iki siol dar nieko nebijojo.Bet dabar paniskai bijo uodu musiu biciu.neuprantu kas jam uzejo
niekas jam nebuvo ikande,ir pasakeles apie gerasias bitutes zino .bet pries 3 dienas lauke vakare buvom tai net cypia ir bega ant ranku,slepiasi,prisiglaudes prie manes.Ir sianakt per miegus verke (mamyte gelbek musyte
)nebeismanau ka daryt
gal praeis.

mano irgi butent musiu ir bijo.manau isaugt turetu

Justukas taibijo didelių šunų, beje kjaip ir Agnė.O dėl tų bičių, tai aš ir pati jų bijau.
bet neikiek nekelia baimės tai kad visokių vabalų bijo vaikai.Justas tai tas musytes pats gaudo.

Manasis baisiausiai bijo daktaru - net i kabineta neina ivesti, tai isinesu ant ranku
ir tik ieinam i kabineta ir pradeda iskart kriokti
jau net geda pries daktarus pasidaro.

dickis paniskai bijo voru,kaip ir as
o mazelis nelabai ko ir bijo kol kas

Maniškis bijo garsių garsų... pvz., kai gatve pralekia greitosios pagalbos automobilis su įjungta sirena arba koks baikeris "pasipikeruodamas" gatve nuskuba...