Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

bijo visokiu uzianciu buitiniu prietaisu - bulviu tarkavimo masinos, mikserio, sulciaspaudes, feno.. aisku, tuomet, kai buna ijungti, nubega i kita kambari ir laukia, kol isjungsiu. o labiausiai tai bijo plauku kirpimo masineles unsure.gif jau du kartus su asarom kirpom plaukus, o ka daryt, jei plaukai ant ausu lipa unsure.gif
o kai prietaisai isjungti, tai tyrineja, ardo, zaidzia, siurbli stumdo ant ratuku po visa buta doh.gif dar bijo gydytoju, klykia kai is pirstuko krauja ima ar plauciukus klauso verysad.gif cia dar neseniai buvom uzeje i vaistine, tai lupa patempe, kai pamate farmacininke baltu chalatu, teko greit iseit kol nepradejo verkt doh.gif
anksciau tai dar ir sirenu, signalizaciju bijojo, dabar jau net pats garsus pamegdzioja bigsmile.gif ai, dar bijo zaislu, kurie garsius garsus leidzia - automatai saudantys, telefonai vaikiski su ikyriais garsais...
Atsakyti
QUOTE(buciulys @ 2009 06 03, 14:07)
Laba diena. Beje, vakar suzinojau, kad vaikai gime per cezari buna jautrus ivairiems garsams. Ko gero tai tiesa.

Maniškei kaip tik patinka įvairūs garsai, ar tai būtų muzika, ar žoliapjovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buciulys @ 2009 06 03, 13:07)
Laba diena. Beje, vakar suzinojau, kad vaikai gime per cezari buna jautrus ivairiems garsams. Ko gero tai tiesa.

visiska nesamone,maniskis nieko nebijo,gali kas nori gasdint,o jam vienodai,ir garsu jis nebijo jokiu,ir zoliapjove ir siurblys,kai birbia,tai jam dar labiau smalsuma suzadina 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo daug ko bijo tokio amziaus vaikai. Kol nesusiduri, tai atrodo, kad tokiu problemu ir nera. Maniske irgi isjungtus prietaisus apziurineja, bando ardyti, bet ijungti jie nekelia pasitikejimo.
Atsakyti
O Justui tai patinka net ir įjungtus daiktus tirinėti.
Atsakyti
Sveikos. Mano mazyle, nors gimusi ir ne per cezari, bet bijo labai daug dalyku. Isgirdusi didesni garsa slepesi po kaldra ir uzsidengia ausis. I sunis ir kates gali ziureti tik is toli, nes jei nors vienas is ju priarteja soka man ant ranku. Taip pat bijo musiu, vabalu ir kitokiu gyviu. Nesuprantu kas yra, rodos niekas negazdina, bandau paaiskint kad jie nieko nedaro, bet vistiek tas pats. g.gif
Atsakyti
Nebijokit, as tokia pat mergaite turiu. Ji irgi krupcioja ir bega prie manes isgirdusi koki garsesni garsa. Tik as jau pastebiu, kad ka kelis kartus mate ir girdejo reaguoja ramiau. Bijo, bet nebe taip. vadinasi yra vilties, kad pamazu adaptuosis. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
kokios panašios tokio amziaus vaiku baimes, maniskis irgi bijo musiu, nelabai patinka kai mes su teciu prisiglaudziam, visada turi ilist tarp musu smile.gif
Atsakyti
siuo metu bijo truksmingu garsu rolleyes.gif su trakavima masina tarkuoju kai tetes priziuri arba laikydama ant ranku vaika biggrin.gif sienas kad grezia irgi zviegia...
Atsakyti
manoji lb bijo usuotu ir barzdotu vyru doh.gif skamba juokingai, bet tai tiesa, netgi mano tecio nepripazista schmoll.gif (tik po kokiu 2h bedravimo), ir vis rodo,braukia su rankute per veiduka, kad reikia jam nusiskusti biggrin.gif per telika ir pamacius, uzsidengia rankutem veiduka g.gif
Atsakyti
Maniskis kai gime labai neramiai miegodavo schmoll.gif ir sunkiai uzmigdavo g.gif ,bet kai ijungdavau plauku dziovintuva jis nurimdavo ir labai greitai uzmigdavo lotuliukas.gif ,o dabar jam 2 metukai,tai kai isgirsta plauku dziovintuvo uzima jam taip baisu pasidaro g.gif ,tikriausiai jam tas garsas labai jau ikirejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barborite @ 2009 06 11, 15:13)
kokios panašios tokio amziaus vaiku baimes, maniskis irgi bijo musiu, nelabai patinka kai mes su teciu prisiglaudziam, visada turi ilist tarp musu smile.gif

Mano mergaite irgi pavyduliauja kai mudu su teciu prisiglaudziam ar pasibuciuojam. Butinai atbega ir isiterpia tarp musu sakydama mano mama. Tikriausiai bijo kad mano demesi jai, atims tetis.
Atsakyti