Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

QUOTE(alinaaaa @ 2009 06 13, 19:15)
Mano mergaite irgi pavyduliauja kai mudu su teciu prisiglaudziam ar pasibuciuojam. Butinai atbega ir isiterpia tarp musu sakydama mano mama. Tikriausiai bijo kad mano demesi jai, atims tetis.

Musu maziukas taip pat mato kai mudu su vyru prisiglaudziame ir visada pribega.Taciau tame nera nei pavydo,nei baimes ar kazko panasaus,o tik aiskus nuosirdus noras buti su mumis,kaip dalis musu,kaip dalis to dziaugsmo ir meiles,kuria jis ir yra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2009 06 07, 18:08)
visiska nesamone,maniskis nieko nebijo,gali kas nori gasdint,o jam vienodai,ir garsu jis nebijo jokiu,ir zoliapjove ir siurblys,kai birbia,tai jam dar labiau smalsuma suzadina  4u.gif

drinks_cheers.gif maniskis irgi cezarinukas ..nu nieko visiskai nebijo, nera baimes jausmo...o tokie garsai kaip zoliapjoves ar dar kazkas garsaus kaip tik traukia jo demesi smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei buvo metas, kai didziausia siauba sukeldavo duru skambutis doh.gif ir kaip sudetinga budavo - ir duris reik atidaryt, ir vaiko vieno palikt negali unsure.gif kaip tik ziema ta baime buvo uzejus, tai nelabai ja pacia prie duru galedavau paimt. Bet per pora menesiu ta baime kaip ir dingo. Dabar lyg ir nera kazkokios didesnes baimes, daugiau smalsuma sukelia nezinomi garsai rolleyes.gif O mazius tai isvis berods nesupranta, kad toks jausmas kaip baime yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Manoji labai drasi panele, bet va dulkiu siurblio baisiai issigasta doh.gif Pries pora dienu ijungiau, tai ji ziuri issigandus, ispustom akim, sakau nebijok, o ji - bijau blink.gif aisku zodeli bijau ne taip aiskiai pasake, bet va jau moka pasakyti ax.gif
Atsakyti
maniskis labiausiai bijo bulviu tarkavimo masinos garso,dar prisibijo bituciu ir barzdotu vyru .
Atsakyti
Pastebėjau, kad baimės keičiasi, o su amžium jų gali daugėti arba atvirkščiai. Pvz. Mūsų dukrytė kol buvo kūdikis plaukų džiovintuvo nebijojo, vėliau labai bijojo, dabar (2 m.) nebijo visiškai, leidžia plaukučius ir padžiovinti ir pati nori jungti. Bijodavo dulkių siurblio daugiau nieko. Dabar jo nebijo, nori siurbliuoti. Prie didžiausio šuns prieidavo. Palaipsniui tai šunų šeimininkai, tai mes pagąsdindavom, tai dabar bijo šuniukų, net mažų (bet man tai patinka, nes prieš tai visi šunys buvo jai "geri"... o juk niekad nežinai, kas tai per gyvulys). Be to, neaišku iš kur atsirado bitučių baimė. Musės ir kiti zvimbalai taip pat nepatinka. Nebijo vandens, jokių svetimų žmonių... Šiaip drąsi ir smalsi, bet atsiranda kažkokių etapinių baimių. Kaimynų bildesių pradėjo bijot, nors niekas to nesakė, neakcentavo. paaiškinus, kad ten žmonės gyvena ir t.t. paskui jau pati sau aiškina, kad žmonės gyvena... Arba, kad kala, gręžia, remontuoja, tai ji taip save nuramina pati. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 25 birželio 2009 - 15:19
Gal 2 ar 3m. bijojo judančio šešėlio ohmy.gif Bet greit baimė dingo, po to jau žaisdavo su šešėliais. O dar senelis "parodė" kiškutį, gulbę, gyvatę, vilką, tai net ir pats bandė dėlioti rankytes. tongue.gif
Atsakyti
Kai buvo maždaug 10 mėn, bijojo užsegamų basučių lipdukų garso, tai žaidėm kelias savaites, kol priprato. Po to bijojo kamuolio labai. Labai bijojo.
Dabar bijo skėčio. Sako, nea ir einaį kitą kambarį kuo toliau nuo jo. Ai, dar knygutėj kaktusą pamatė, tai irgi nepatinka, pirštu neliečia, nes duria smile.gif Ir sugalvok taip g.gif smile.gif
Atsakyti
dabar jau au-au(suniuku) nebebijo,taciau prisibijo jam svetimu zmoniu:isikimba i mane,prisispaudzia,slepia veiduka... doh.gif
Atsakyti
mes tai paniskai bijome lifto, jei kur einame i svecius ir yra liftas, tai daznai tenka lipti pesciomis, nes klykia net drebedamas unsure.gif . anksciau bijodavo stipriu garsu (bulviu takavimo masinos, kaimynu remonto metu naudojamu graztu ir pan).
Atsakyti
iki siol visiskai nieko nebijojo, o paskutiniu laiku pradejo bijuot dulkiu siurbli, nors nieks jo ir negasdyno g.gif
Atsakyti
Siaip labai drasus vyrukas yra,bet vat kazkas uzejo ir pradejo bijot musiu doh.gif
Atsakyti