Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

Retai kada bet tenka kartais marsrutiniu vaziuoti ir tada tai jau ten prasideda doh.gif asaru pakalne kol neislipam,isivaizduoju kaip smagu keleiviams klausytis musu dainavimu ir raminimu nors jau 1,5m.esame.Ka ji ten juose mato nesuprantu,nors PC gali visur kur nori viena pati lekti ir prieiti bet svetima masina jai baubas-siaubas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 05, 17:17)
Kai teko atsigult su suneliu i ligonine, tik tada pamaciau, koks jis rankinukas. Ir neduok Die, kai koks nors zmogus uzkalbina ji...  doh.gif Kai taip, tai mamos nereikia, net nesiartina, o kas prieina, jis jau tiesia rankas i mane. O namuose laksto, kaip erelis, STAI AS KOKS. Tai ligoninej is jo tiek juoko buvo, bet ir gaila.  biggrin.gif Manau, tokiems vaikuciams-bailiukams reikia kuo daugiau bendraut su svetimais, ypat su vaikais panasaus amziaus.

Mes irgi jungiames prie bailiuku, lygtai jau ir buvo praejusi baime svetimiems, bet dabar ir vel susitinka koki nepazystama nuleidzia galvyte arba uzsimerkia. buvom ligonineje tai verkia nuo visu, tik pas mane ant ranku. O jei kas ateina i svecius tai asaru pilna pakalne smile.gif
Atsakyti
man irgi atrodo kad tokiem vaikam bailiukam, beje ir mano dukrele tokia, reikia kuo daugiau buti tarp zmoniu, tarp kiti vaiku.jau mum nekarta yra buve, kad jei ateina vienas ar du svetimi zmones, tai sasaros baisiausios, o buvome tetos gimtadeinyje kur daug svetimu buvo, tada jau pasimete lakste zaide ir gerai, jokiu asaru.juk ir darzely vaikai lengviau pripranta tie kur kolektyve auga 4u.gif ir nieko cia nepakeisi kad ji viena pas mus auga kol kas ax.gif
Atsakyti
jau zinokit nebezinau ka daryti verysad.gif mergina paniskai bijo visku vabalu kurie skraido.nors gyvenu ie 5 aukste,bet vistiek kasnors per pravira langa iskrenda
tada viskas mamaturi sugaut ir uzmust ar kitaip likviduot ta padara.po langais zydintys augalai.kuri laika vis iskrenda bite doh.gif maniau,kad siandien mergina nualps pamacius verysad.gif prazvimbe virs galvos doh.gif kol neisvijau is kambario tunojo rekdma virtuveje..dabar iseidama i parduotuve uzdarau langus...maza ka..keista,kad skruzdeliu nebijo.vonioje isgaude visas,lauke nepraeina nei pro viena ropojancia jei pamato,bet va skraidanciu doh.gif doh.gif gal turit koki veiksmynga patarima..jug vasara ant nosies darzelyje i keima bijos eit del tu vabalu.
Atsakyti
Maniškiai irgi vabalų bijo. Net ir uodų. doh.gif Lauke pamato uodą, cypia ir lekia nuo jo. doh.gif
Atsakyti
Mano brolis Emiliukas paniškai bijo nepažįstamų tetų ;D
Atsakyti
Taip pat po 3 men ejimo i darzeli pradejo nebenoret ten eit, bijot vaiku. to priezasti kaip ir issiaiskinau su auklytem, nes vienas is berniuku ja pastume, o ji apsigint nemoka, pradejo verkt ir nuo to karto neleidzia nei vienam vaikui is grupes prie jos prieit, is karto isterikuoja ir verkia. Tas pats ir zaidimu aikstelese, jei yra kitu vaiku, tai ji ju bijo ir neina zaist.

Si istorija tarsi apie mus. Uzteko vieno karto kai ja smarkokai pastume, ji nukrito ir prasidejo vaiku bijojimas, o ypac didesniu. Po to budavo lygiai taip pat, kas nors prieina zaidimu aiksteleje ir iskart i dudas. Aciu Dievui, sia baime baigiame iveikti. Praejo darzelyje daugiau ne menuo, ji pati sustiprejo, pradejo daugiau uz save kovoti. Bet aisku dar pasitaiko visko, bet jau reciau. ax.gif

O dar vienos is naujesniu baimiu tai zoliapjove ir mikseris. Dar kartais truputi supanikuoja kai garsiai koks paukstukas uz lango pradeda cypset. doh.gif
Atsakyti
maniske musiu bijo biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė bijo vorų smile.gif (greičiausiai dėl to, kad matė vieną kartą mano nusipurtymą, tai dabar taip reaguoja visada) Mažesnius vabzdžius nuo langų bando nupūsti biggrin.gif Varlytė visai patiko, ypač, kai šokinėdavo smile.gif Į praskrendančius žiūri įtartinai, bet neisterikuoja.
Atsakyti
Mano kol kas nieko nebijo, vis dar smalsiai pazistasi su pasauliu. Viena diena gaude voriuka, smagu buvo stebeti begalini vaiko smalsuma, tik teko saugoti, kad nenukeliautu i burnyte, nes viska dar reikia paragauti doh.gif .
O jos pusbrolis 3m. bijo tamsos. Jei ko reikia is kito kambario kur tamsu, siuncia savo mazaja pussesere biggrin.gif
Atsakyti
Mums 1.3met.ir siuo metu bijo masinu ir svetimu zmoniu(kartais).Jei bunam kieme,ir ji pamato kad kazkas eina i masina,tai jau lekia link manes ir sako;pa pa pa(reiskia masina).O jei jau vaziuojancia mato,tai atrodo sirdute issoks doh.gif
Buvo laikas kad bijojo siurblio,namu skambucio...
Atsakyti
Mažė Nieko nebijo...nebėga nei nuo musių nei nuo kažko kito, nei nuo buitinių prietaisų....bet į rankas pvz tokio slieko neįduosi...Brolis kai buvo mažas išvis nieko nebijojo- tempdavo namo varlytes kišenėje..dabar jam 7 tai kartais bijo tamsos ir dvasių... unsure.gif
Atsakyti