Įkraunama...
Įkraunama...

Niežulys nėštumo metu. Dermatitas

QUOTE(kukuruze @ 2008 09 29, 10:55)
Sveikos,
EXOMEGA
sekmes  drinks_cheers.gif

Aciu, isbandysiu sita kremuka, nu gal pades g.gif
Atsakyti
Sveikos,
keliu temuke i virsu... Pastaruoju metu, vakare pradeda labai niestetipilvuka ir kai pakasau jis pasidaro raudonas...Nezinau kas man darosi...Tepu vaikisku liejuku, bet kazkaip nepadada... Stangiuosi nekasyti.Penktadienis eisiu pas ginekologe,tai paklausiu kas darosi...
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 09 29, 21:28)
Sveikos,
keliu temuke i virsu... Pastaruoju metu, vakare pradeda labai niestetipilvuka ir kai pakasau jis pasidaro raudonas...Nezinau kas man darosi...Tepu vaikisku liejuku, bet kazkaip nepadada... Stangiuosi nekasyti.Penktadienis eisiu pas ginekologe,tai paklausiu kas darosi...

man is pradziu irgi taip buvo... tik vakarais nieztedavo...o poto isbere ir prasidejo vargai...
aciu dievui, akd visos problemos baigesi dar pries gimdyma 4u.gif
tik dbr bijau, kad kai ateis laikas antram leliukui bus tas pats...
ir svarbiausia sergant dermatitu kuo daugiau drekinti oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 09 29, 21:28)
Sveikos,

jei anksciau neturejai problemu ir nepazysti jokiu dermatitu tai gali buti greiciausiai kad tau dideja pilvukas tempiasi oda ir niezti ja mirksiukas.gif paprasciausiai pasitepk kokiu tepaliuku nuo striju ar seip kokiu labai riebiu kremu kuris darytu oda elastingesne mirksiukas.gif
Atsakyti
NA man ir anksciau budavo,kadisberia ir niezti oda, bet tada nekreipdavau demesio, o dabar verta sunerimti ...
Buvau pas gydytoja,bet ji nieko labai konkretaus nepasake,pasake kad gali buti nuo maisto ar siaip nuokazko alergija... Ir kad svarbiausia dabar pradejo metytis niezulys visur... bet tepu Exipiallosjonu, tai pagereja..Na tikekimes praeis smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos nestukes biggrin.gif
papasakosiu savo nieztejimo istorija....
37 savite ptradejo niezteti visur o ypac naktimis blink.gif buvo ziauru draskiausi iki asaru verysad.gif visi tyrimai mano buvo idealus ax.gif
38 savaite nuejau pas daktare ir dare tyrima del kepenu (nes nieztejo man) unsure.gif atsakymas buvo gautas per 30min unsure.gif ir tyrimai buvo labai blogi schmoll.gif pasirodo nestumas issauke man ta kepenu nepakankamuma ir mano organizmas p[radejo vaikeli atstumineti kap svetimkuni ir iskilo pavojus vaikelio gyvybei... po valandos as jau gulejau priesgimdyvinej palatoj su skatinamaisiais blink.gif man buvo ziaurus sokas, nes tokio atsakymo as visiskai nesitikejau cray.gif dar po 6 val isveze mane i gimdykla ir staiga aparatai pradejo rodyti kad vaikelio tonusai labai silpni.... po 2 min. as jau buvau operacinej...kadangi viskas buvo ekstra vaistai nespejo iki galo suveikti o mane jau buvo pradeje operuoti...buvo ziauru kai saukiau visa gerkle kad skauda o jie visvien pjauna mane... cray.gif paskui dave pilna narkoze ir atsibudau po 2 val...vaikeli teko truputi gaivinti todel man atnese ji tik antra para... bet aciu Dievui ir visiems daktarams kad viskas gerai baigesi thumbup.gif Paskui daktare sake kad viskas galejo labai liudnai baigtis.... unsure.gif

stai prie ko mane privede nieztejimas....
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 03 26, 21:07)
Sveikos visos nestukes biggrin.gif
papasakosiu savo nieztejimo istorija....
37 savite ptradejo niezteti visur o ypac naktimis blink.gif buvo ziauru draskiausi iki asaru verysad.gif  visi tyrimai mano buvo idealus ax.gif
38 savaite nuejau pas daktare ir dare tyrima del kepenu (nes nieztejo man) unsure.gif  atsakymas buvo gautas per 30min unsure.gif ir tyrimai buvo labai blogi schmoll.gif  pasirodo nestumas issauke man ta kepenu nepakankamuma ir mano organizmas p[radejo vaikeli atstumineti kap svetimkuni ir iskilo pavojus vaikelio gyvybei... po valandos as jau gulejau priesgimdyvinej palatoj su skatinamaisiais blink.gif  man buvo ziaurus sokas, nes tokio atsakymo as visiskai nesitikejau cray.gif dar po 6 val isveze mane i gimdykla ir staiga aparatai pradejo rodyti kad vaikelio tonusai labai silpni.... po 2 min. as jau buvau operacinej...kadangi viskas buvo ekstra vaistai nespejo iki galo suveikti o mane jau buvo pradeje operuoti...buvo ziauru kai saukiau visa gerkle kad skauda o jie visvien pjauna mane... cray.gif paskui dave pilna narkoze ir atsibudau po 2 val...vaikeli teko truputi gaivinti todel man atnese ji tik antra para... bet aciu Dievui ir visiems daktarams kad viskas gerai baigesi thumbup.gif  Paskui daktare sake kad viskas galejo labai liudnai baigtis.... unsure.gif

stai prie ko mane privede nieztejimas....

kai man visur niežėjo nėštumo metu, žinojau, kad gali taip nutikti, bet man ačiū Dievui kepenų tyrimai buvo geri, tad tiesiog teko kęsti niežulį iki gimdymo.
Džiaugiuosi, kad jums viskas baigėsi laimingai smile.gif
Atsakyti
Sveikos nėštukės , man jau antra diena pilvo apačia ir gaktikaulį niežti ką tai galėtų reikšti. Kremais tepuos pilvas viršui lyg ir neniežti ir netempia o vat tik apačioje , pagalvojau gal nuo skutimosi peiliuko nes yra spogiukų , bet gal tie spogiukai nuo draskymosi atsirado nežinau...
Atsakyti
ir man ten kartais vis paniezti,bet ka zinau.gal ir man reikia tuos tyrimus pasidaryti nestuke.gif
Atsakyti
Ir as turiu bedu su oda doh.gif SIaip visa gyvenima dermatitas kamuoja, o dabar rankas "uzpuole" tos puslytes apie kurias cia raset. Buvau pas gydytoja tai rekomendavo A-Derma ranku krema ir kazkoki losjona su cinku. Taip pat israse Fucicort, bet jis hormoninis, tai galvoju pradziai nepirksiu, pabandysiu apsieiti su tais kremukais, gal pageres, nes nesinori pakenkti leliui... O ir taip vis patepdavau su Betnovate pries tai rankas, nors pagerejimo jokio sad.gif Kai tik suzinojau, kad negalima nestuke.gif metu, iskart ji meciau... O tos puslytes tai gydytoja sake tai ne atopinis dermatitas o kazkokia egzema, kuri atsiranda nuo dregmes, nuo silto oro. Todel ir karstu vasaru nemegstu doh.gif
Atsakyti
man tai siaubingai isbertas kaklas nugara ir krutine tokiais kaip ir pulingais spuogiukais...gal kam irgi taip buvo? kuo gydetes? veidas beje irgi nekaip atrodo... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2009 07 20, 23:07)
man tai siaubingai isbertas kaklas nugara ir krutine tokiais kaip ir pulingais spuogiukais...gal kam irgi taip buvo? kuo gydetes? veidas beje irgi nekaip atrodo... sad.gif

žinai, tu geriau nueik į kliniką pasidaryt išsamius tyrimus. pūlingi spuogeliai gali reikšti auksinį stafilokoką, kuris ypač puola, kai oda būna išsausėjusi, niežtinti, pleiskanojanti (t.y. rizika turėti visiems, kuriuos kankina atopinis dermatitas). Nenoriu gąsdint, bet man rado tą bjaurastį, o nė nebūčiau įtarusi ir toliau tepliojusis visias bepantenais, eucerinais, uriage ir t.t. Todėl visai nesigailiu suplotų pinigų už tyrimus, bent žinau, kas man yra. O valstybinių poliklinikų gydytojai ar tuo labiau vaistininkai tau nepasakys - geriausia viską nuodugniai išsitirti ir tik paskui [irkti brangius kremus.
Atsakyti