Įkraunama...
Įkraunama...

Tikras žemaitiškas kastinys:)

QUOTE(Asio @ 2007 07 27, 17:34)
Didziausia kulinarine kaida deti ingridientus skirtingu temperaturu doh.gif

gal ir didžiausia bet gavosi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 04 28, 14:58)
Dažnai darau kastinį ankstyvą vasarą, kai atsiranda šviežios bulvės. Nepatikėsit, bet tai vienas greičiausiai paruošiamų patiekalų, nes makaluoju ne ranka, kaip bobutės kaime, o mikseriu. Rezultatas identiškas, procesas užtrunka kelias minutes. Kastiniui svarbiausia atitaikyti grietinės temperatūrą, nes kitaip galite išsukti sviestą. Vasarą, kai šilta, aš grietinę išimu ryte iš šaldytuvo ir palieku iki vakaro atšilti kambario temperatūroje. Vakare į ją įdedu daug česnako, svogūno, kmynų, pipiriuku, druskos, drin drin su mikseriu ir kitai dienai vakarienei belieka išsivirti bulvių.
Jau užsimaniau, nors bulvės dar net nepasodintos... cry.gif  cry.gif

dariau viska pagal sita recepta, bet kazkodel gavosi kazkas panasaus i skysta varske, bet skania varske lotuliukas.gif nesustingo, tai panaudosiu kaip padaza prie keptos vistos su karstom bulvem essen.gif
Atsakyti
o jau padaryto kur nors pirkt būna?kažkaip neužmačiau niekur blush2.gif
Atsakyti
kaip mano zemaite anyta sako, kad visas kastinio menas ir yra ji padaryt kuo liesesni ax.gif bigsmile.gif tai ji visada deda 250g. grietines, sviesto pagal poreiki apie puse gabaliuko ir 1l KEFYRO. ir viskas rankytem, SKANUMELIS essen.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip su mikseriu plakat, tai plakat su tešlos maišytuvu, ar kiaušinių tuo plakikliu? Ar viską sudedat į tą inda kur apčioje peiliukai tokie ir uždenge plakat?
Nu durnas durnas klausimas, bet gaila tiek produktų būtų bereikalo išmestų g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Uzsimaniau kastinio thumbup.gif Gaila,kad gyvenu ne Lietuvoj,tai siusciau tetuka i parduotuve nupirkti verysad.gif kadangi cia zemaitiskas patiekalas,tai pas mus lietuviu parduotuvej nebuna pirkt,reiks bandyti pasidaryti..niam niam thumbup.gif
Atsakyti
na, merginos, netikiu kad su mikseriu imanoma isukti kastini, net ranka jei per greitai maisai, gaunasi sviestas...
Atsakyti
mano vyras irgi sugalvojo,kad pati kastini padaryciau/ esu zemaite, bet nemoku blush2.gif . kazin kuris is siu receptu skaniausias?
Atsakyti
Mamyte77,
temoje varškes patiekalai rašiau apie kastinį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 02 18, 10:18)
Mamyte77,
temoje varškes patiekalai rašiau apie kastinį. 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
OJJJJJ TIK MANO MAMUKAS PRIE SILTO PECIAUS TEMOKA SUSUKTI KASTINI wub.gif wub.gif TIKRA KAIMISKA, wub.gif AS NIEKADA NEISMOKSIU doh.gif verysad.gif NETURIU TO JAUSMO....O KAIP SKANUUUU,NU BET TIK MAMOS smile.gif
Atsakyti