Dažnai darau kastinį ankstyvą vasarą, kai atsiranda šviežios bulvės. Nepatikėsit, bet tai vienas greičiausiai paruošiamų patiekalų, nes makaluoju ne ranka, kaip bobutės kaime, o
mikseriu. Rezultatas identiškas, procesas užtrunka kelias minutes. Kastiniui svarbiausia atitaikyti grietinės temperatūrą, nes kitaip galite išsukti sviestą. Vasarą, kai šilta, aš grietinę išimu ryte iš šaldytuvo ir palieku iki vakaro atšilti kambario temperatūroje. Vakare į ją įdedu daug česnako, svogūno, kmynų, pipiriuku, druskos, drin drin su mikseriu ir kitai dienai vakarienei belieka išsivirti bulvių.
Jau užsimaniau, nors bulvės dar net nepasodintos...
dariau viska pagal sita recepta, bet kazkodel gavosi kazkas panasaus i skysta varske, bet skania varske