as pats dabar taip metu svori
krinta labai stabiliai ir krintas tas kas reikia. Kadangi sporto saleje dirbu su tokiais svoriais kaip ir anksciau.
Patiko pasakymas is vieno filmo apie kulturistu mityba, skambejo mazdaug taip ,kad kulturistams, fitneso atstovams visada tinka dieta, jie visada numeta svori ir visada noredami jo priauga. Isgirdus paiima juokas kai aplink tiek daug girdima, matoma, mano genetika kalta, man jokios dietos neveikia.
Kai pradeda su tom sriubu, obuoliu dietom, ziurint pikta pasidaro, silpanevaliam zmonem tokios nesamones. Jei negali investuot laiko ir ziniu i save tai geriau sedet pries telika ir augint pilva, negu visokiom "mazojo pirsto dydzio" dietom sau geda darytis.
Papildyta:
QUOTE(-Justina- @ 2008 05 08, 12:57)
O sakykit, jei einu miegoti 24h, kelinta valanda tureciau vakarieniauti? Stengiuosi maitintis sveikai ir protingai, be jokiu drastisku dietu, antsvorio galima sakyti neturiu (butent todel, kad taip maitinuosi) na gal 2-3kg kartais

. Vienintele problema, kad pavakarieniavus 8h vakaro, beziurint telika pries miega butinai ko nors uzsimanau ir net nepajuntu kaip jau traukiu ka nors is saldytuvo

. Kartais buna apelsinas ar koks obuolys, o kartais net pora sumustiniu

. Nenoriu saves labai apriboti ir gyventi su ta mintim, kad to negalima, kad dabar netinkamas laikas valgyti ir t.t... Taip pat nepritariu, kad paskutini karta reikia valgyti 6 valanda, as prakentejusi iki 12 vakaro tiek isalkciau, kad nebeiskentusi apsiryciau pries miega

(cia mano atveju, kitiems gal kitaip). Paskaiciau jusu protingus patarimus ir visiskai sutinku su temos autoriaus postais. Taigi, mano klausimas - ka daryti pries miega? Kelinta vakarieniauti? Ir jei labai ko nors uzsimanau jau pavakarieniavus, ka geriausia suvalgyti?
vakariene 8valanda gerai, o poto gerk daugiau vandens, iskusi skrandi, valgyk darzoves, labai gerai skrandi uzkisa kopustu lapai. Kaloriju mazai, maisto nedaug, bet sotus jautiesi labai.