Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

QUOTE(Mildzius @ 2007 07 31, 22:17)
as ir uz Rhynomer aspiratoriu + kai pries procedura dar Humer vandenuko ipurski  thumbup.gif nors tikriausiai nuo kiekvienos mamytes ipratimo priklauso kas jai geriau  rolleyes.gif teko bandyt ir kriausyte, bet kai nieko neissitraukia, o vaikutis sniokscia....

Ir mes taip darome drinks_cheers.gif
Rhynomer + Humer vandenukas thumbup.gif
Atsakyti
bebe confort. Jos nors nevienkartinės.
Atsakyti
mes naudojam bebe confort aspiratorių thumbup.gif labai super daikčiukas smile.gif
Atsakyti
mes naudojam juros vandenuka ir rynomer slangute nosytei valyti, labai paprasta ir greita isvalyti lelytei nosyte 4u.gif
Atsakyti
o jus man paaiskinkit,ar Rhynomer aspiratoriaus ta antgaliuka po vieno valymo jau reikia lak ismest g.gif ,tada kazkaip brangokai gaunas,juk serganciam vaikui ne karta ir ne du valai nosiuka g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 04, 15:45)
mes naudojam bebe confort  aspiratorių  thumbup.gif  labai super daikčiukas  smile.gif

O gal kas nori Bebe comfort aspiratoriaus? Naudotas vos kelis kartus, ir po to stalčiuje pragulėjęs. Maniškei jau aiškiai jo nebeprireiks, išsipučia pati tongue.gif
Atiduočiau už naujausią "Eksta panelės" numerį.
Rašykit į AŽ, jei kas norėtų. Aš Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 09 16, 17:44)
o jus man paaiskinkit,ar Rhynomer aspiratoriaus ta antgaliuka po vieno valymo jau reikia lak ismest g.gif ,tada kazkaip brangokai gaunas,juk serganciam vaikui ne karta ir ne du valai nosiuka g.gif  g.gif  g.gif

ne, ismesti nereikia
tik isplauti gerai ir isvirinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 09 16, 21:07)
ne, ismesti nereikia
tik isplauti gerai ir isvirinti smile.gif

Aciu,panasiai ir galvojau,o ka daryti su tuo paraloniuku baltu g.gif
Atsakyti
As taip pat Rhynomer + Humer vandenuka naudoju. Antgaliuka ismetu
Atsakyti
As taip pat Rhynomer aspiratorių naudojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 09 16, 17:44)
o jus man paaiskinkit,ar Rhynomer aspiratoriaus ta antgaliuka po vieno valymo jau reikia lak ismest g.gif ,tada kazkaip brangokai gaunas,juk serganciam vaikui ne karta ir ne du valai nosiuka g.gif  g.gif  g.gif

Mes dar neismetem, nors ir buvo parasyta kad vienkartiniai. Bet as isplaunu ir gerai, kai baigiasi sloga, dar verdanciu vandeniu nuplikau. Ir liuks, tikrai nesulyginsi istraukimo kaip su "kriause" budavo.
Atsakyti
Mes taip pat Rhynomer aspiratoriu naudojam su juros vandeniu ax.gif Antgaliu papildyma labai netikusi turejom, tai kaskart sena antgali isplaunam ir pakeiciam vatyte, ir neperkam nauju. Bijau, kad vel netike bus g.gif
Atsakyti