Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

mes turim Rhynomer ie kaip tik dabar mano mazyte sloguoja tai kai tik pamato kad imu ji pradeda verkti, nu taip nepatinka, ir be to jis man tik pavirsiu issiurbia ir viskas blink.gif kai tik ciaudi tai ir vel liuliukas iki barzdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida24 @ 2007 10 31, 21:36)
mes turim Rhynomer ie kaip tik dabar mano mazyte sloguoja tai kai tik pamato kad imu ji pradeda verkti, nu taip nepatinka, ir be to jis man tik pavirsiu issiurbia ir viskas  blink.gif kai tik ciaudi tai ir vel liuliukas iki barzdos  doh.gif

aparatas čia ne prie ko, mums irgi rhynomer tiko, o dabar neištraukia pilnai arba tik ištraukus nosis vėl pilna, matyt toks virusas, bet baigiam pasveikti su homeopatiniais vaistukais thumbup.gif
Atsakyti
Rhynomer mums snargliukus istraukia geriausiai
Atsakyti
As tokias panasia pompele kaip rinomer is Nuko nusipirkau ir tikrai esu patenkinta. Liulius labai gerai istraukia good.gif
Atsakyti
Mes naudojam bebe confort siurbliuka thumbup.gif ir juros vandeni nosiai. Rhinomer nebandem. Kaip supratau, kad ir kokios firmos butu, maziams tokios proceduros nepatinka schmoll.gif . Su paprastom pompelem man apskritai nieko nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 11 03, 23:34)

Na ir man rhinomer labai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir mes Rhynomer naudojam thumbup.gif
Atsakyti
As turiu "chicco" siurbliuka ir esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 11 03, 23:34)

drinks_cheers.gif
Turim ir tokia BabyOne firmos "kriaušytę", bet Rhynomer nepalyginti geriau ištraukia thumbup.gif
Atsakyti
Geriausiai paprasta,guminė pompelė mums thumbup.gif Pernai žiemą naudojau mažesnę,dabar nupirkau didesnę smile.gif Vaikas labai nemėgsta šios procedūros,tai su pompele man labai greit ir gerai ištraukia smile.gif
Rhinomer nebandžiau,bet kažkaip ,man jų principas nepatinka unsure.gif schmoll.gif Ir šiaip kai reikia vaiką stipriai laikyt,tai jaučiu man visai nepatogu būtų juo naudotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 15, 14:21)
As turiu "chicco" siurbliuka ir esu labai patenkinta. smile.gif

drinks_cheers.gif ir man chicco pati geriausia 4u.gif
Atsakyti
na ir man reiks tą Rhynomer įsigyt, nors LOR gydytoja griežtai prieš tokius valymus pasisako g.gif ji net nepataria jūros vandeniu plaut, mat visa tai dirgina nosies gleivinę. tai mudu tik su ausų krapštukais išsivalom, bet nepadeda verysad.gif nors iš pradžių ir jūros vandenuką, ir pompytę bandėm. dabar reiks išmėgint jūsų išgirtą daikčiuką, nes gaila girdėt nuolat šnurpuojantį mažiuką verysad.gif
Atsakyti