Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

ar yra bandziusiuju Bebe Comfort ir Rynomer aspiratorius abu? kokie kiekvieno privalumai / trukumai / skirtumai?
Atsakyti
Aš naudoju Rhynomer aspiratorių, tikrai nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 10 09, 14:03)
Aš naudoju Rhynomer aspiratorių, tikrai nepamainomas dalykas  thumbup.gif

mes taip pat tokį naudojame,tikra thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojame Bebe Confort 4u.gif Labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti

Mums irgi šis geriausias...
Atsakyti
Tai kuris geriau? Ar rhinomere ar baby comfort?
Atsakyti
kur yra pirkti bebe conforto? negi tik akropolyje?
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2007 10 13, 20:03)
Mums irgi šis geriausias...

Nors jau mano mažius 2 žvakutes užpūtė ir nosį jau moka išpūsti, bet tuos du metelius Rhynomer gelbėjo mums labai. O slogų buvo tikrai nemažai. Ir gyd. klausiau ar gerai, tai ji man pritarė, kad tai nepamainomas dalykėlis mažiems thumbup.gif
Atsakyti

Mums irgi tai superinis dalykas thumbup.gif Į nieką nekeisčiau. Kai mažąjai buvo sloga, tai tik jis mus ir gelbėjo
Atsakyti
mes ir naudojame bebe confort, nepakeiciamas dalykas daug is draugiu naudoja irgi patenkintos. seip faina yra vaistinese ir vienkartiniai tokie atsiurbejai blush2.gif i kelione kur isimesti, jei nera kur issiplaut tai tokius kelius simeti i tase o paskum ismeti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 03 08, 20:41)
mes taip pat naudojom Rhinomer nosytes atsiurbeja,kai buvo slogyte.man labai patiko thumbup.gif

Sveikos, as ir noreciau isbandyti Rhinomer siurbliuka, tik kolkas dvejoju del pirkimo, nes turiu chicco firmos pompyte, tai nei karto taip ir nepavyko man isiurpti vaikas klykia iki pamelynavimo vos prisilietus doh.gif

O juros vandeni jus purskiate paguldytam vaikuciui ar biskuti pasodintam? ir paskui visa turini isiurbete?
Labai baisu man, atrodo vaikas uzsprinkti gali g.gif kai? kaip jusu vaikai pasiduoda siai procedurai, ar labai sunku 1a karta su tuo aparaciuku?
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2007 10 25, 20:51)
Sveikos, as ir noreciau isbandyti Rhinomer siurbliuka, tik kolkas dvejoju del pirkimo, nes turiu chicco firmos pompyte, tai nei karto taip ir nepavyko man isiurpti vaikas klykia iki pamelynavimo vos prisilietus doh.gif

O juros vandeni jus purskiate paguldytam vaikuciui ar biskuti pasodintam? ir paskui visa turini isiurbete?
Labai baisu man, atrodo vaikas uzsprinkti gali g.gif kai? kaip jusu vaikai pasiduoda siai procedurai, ar labai sunku 1a karta su tuo aparaciuku?

mes taip pat naudojam rhinomer ir jis mums thumbup.gif
manieji taip pat verkia nepatinka tokios proceduros bet ka padarysi paverkia kol istraukiu o paskui jie patys zaidzia su juo biggrin.gif
o vandenuka purskiu kai vaikutis guli ant nugarytes pasuku sonu jo galvyte ir ipurskiu thumbup.gif palaikau 10-20 sek ir tada traukiu mirksiukas.gif
Atsakyti