Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

QUOTE(twiggyam @ 2008 07 15, 18:56)
o kai jus traukiate su rhinomer is nosies vaikelis labai verkia? as pradzioj ipurskiu juros vandens, poto traukiu ir mazoji labai verkia kaskart. ar tai diskomfortas paprastas ir visi vaikai verkia kai jiems traukia ar jai skauda? blush2.gif

Maniškis irgi verkia,traukiu su Rhinomer, manau, kad skaudėti tai neturėtų, gal tik nemalonu, kad lendam rie nosytės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Turiu Chicco atsiurbėją. Esu juo labai patenkinta, tačiau.. Mano mergaitei yra susiaurėjęs ašarų latakėlis. Akytė nuolat drėgna, vis patraiškanoja. Akių ligų gydytoja patarė atsiurbėjo nenaudoti šiuo atveju. Tinka laiko patikrintas metodas - vatos gniužulėlį susukti piramide ir taip valyti nosytę. (Siurbiant atsiurbėju, paburksta gleivinė ir ašarų latakas dar labiau susiaurėja). Tikiuosi, kad ši informacija bus kam nors naudinga 4u.gif
Atsakyti

Mes irgi turim Rhinomer thumbup.gif Buvau nusipirkusi ir pompytę, bet nieko gero iš jos schmoll.gif
Atsakyti
mes naudojam aspiratorių pirktą vaistinėje su keičiamais antgaliais rinomer. man labai tinka. su kriaušele nieko neišsisiurbdavo.
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 06 19, 20:20)
mums irgi bebe confort  thumbup.gif

ir mum sitas thumbup.gif man patinka, kad jo antgaliukas nera smailus, ir guminis, taip pat ne vienkartinis, aisku pries tai kad lengviau butu isvalyt nosyte, ipurskiu hummer juros vandens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2008 08 25, 20:33)
ir mum sitas thumbup.gif man patinka, kad jo antgaliukas nera smailus, ir guminis, taip pat ne vienkartinis, aisku pries tai kad lengviau butu isvalyt nosyte, ipurskiu hummer juros vandens ax.gif

Mum irgi šitas atsiurbėjas thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi ji naudojam thumbup.gif
Atsakyti
O as su paprasta "tarybine" kriausele (klizmute) issiurbiu
Atsakyti
mums tai RHINOMER pats paciausias thumbup.gif tikrai rekomenduoju
Atsakyti
as tik uz Rhinomer'a thumbup.gif
Atsakyti
mes RHINOMER jau tris mėnesius naudojam, kolkas nieko blogo pasakyti negaliu, nosyte išsivalom puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 03 11, 23:49)
Rhinomer labai geras dalykas,tik kažkaip paskutiniu metu man tie angaliukai tai tikrai pasidarė vienkartiniai doh.gif anksčiau praplaudavau ir toliau naudoji,o dabar betraukiant išlenda tas paraloniukas...tai net pikta,o kainuoja tai  tikrai nepigiai verysad.gif

Aš tai visai tuos porolonus išimu, nes su jais labai jau smarkiai traukti reikia, kad rezultatas būtų. Manau, jie tik tam, kad tas, kuris traukia, neprisitrauktų pats snargliukų. Aš antgaliukus ir visą šlangelę plaunu. Nežinau, kame tas jų vienkartiškumas - aišku, kad vėl su tom pačiom bakterijom netrauktum, bet jei išplauni ir trumpam įmeti į verdantį vandenį, tai galima naudoti gerokai ilgiau.
Atsakyti