Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

QUOTE(Frosta @ 2005 08 02, 16:04)
Mes turim Rhinomer firmos snargliatraukį. Esam labai patenkinti  thumbup.gif .Tikrai geras daikčiukas. O tų antgalių už 11 Lt. neapsimoka pirkti, nes galima tris panaudotus švariai išplauti ir vėl sėkmingai naudoti  tongue.gif .

Mes taip pat ta naudojam,tai thumbup.gif Gyvenam ne Lietuvoj,tai,kai cia kas pamato klausia kur pirkau tongue.gif
Atsakyti
Tik Rhinomer snargliatraukis thumbup.gif
Turiu kruva pompeliu, buvo gerai kol vaikas visai lelius buvo ir kol rimtos slogos neturejo, bet kai susirgo rimta sloga jau antra diena nusipirkau ir labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida24 @ 2007 10 31, 22:36)
mes turim Rhynomer ie kaip tik dabar mano mazyte sloguoja tai kai tik pamato kad imu ji pradeda verkti, nu taip nepatinka, ir be to jis man tik pavirsiu issiurbia ir viskas  blink.gif kai tik ciaudi tai ir vel liuliukas iki barzdos  doh.gif

Pas mus irgi tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(livetukė @ 2008 02 14, 13:09)
Pas mus irgi tas pats doh.gif

Aš taip pat naudoju Rhinomer.Labai patenkinta. Galiu patarti - prieš siurbimą reikia įpurkšti į nosytę jūros vandens, tada ir pridžiuvę "snargliukai" išsitraukia. Aš naudoju ši aspiratorių ir kas dienai, kai reikia nosį išvalyt
Atsakyti
mums irgi geriausias Rhinomer thumbup.gif .Tik va kad tik pamato šlangelę ir dūdas iškart paleidžia, žino kad nemaloni procedūra laukia. Kad siurbtųsi lengviau kaip ir NinaUG raė, įsipurškiam jūros vandens.
Atsakyti
Aš naudoju beb comfort, bet manau čia tik formos skirtumas, o principas tas pats ax.gif
Pradžioj aš ir labai pergyvenau ar nepakenksiu vaikui traukdama, bet išbandžiau ant didžiosios ax.gif ji man paaiškino, kad tik nemalonu, o skausmo jokio mirksiukas.gif vėliau dar klausiau ir LOR gydytojos - ji paaiškino, kad tikrai nekenkia, daugiau gali pakenkti vaikui, kai snargliukų iš viso netrauki, nes jie ten užsistovi ir sudaro gerą terpę veistis visokiems negeriems ,,gyventojams"
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 02, 17:53)
mums irgi geriausias Rhinomer thumbup.gif .Tik va kad tik pamato šlangelę ir dūdas iškart paleidžia, žino kad nemaloni procedūra laukia. Kad siurbtųsi lengviau kaip ir NinaUG raė, įsipurškiam jūros vandens.

o kur ju gauti? vaistinej? ar naujagimiams tinka? kokia kainyte?
Atsakyti
is pradziu ir as bandziau su paprasta kriausyte,bet dabar pasidare nebeimanoma,tai pasiskolinau is drauges ta daikciuka su slangyte,tai dabar lengviau,bet vaikas rekia kaip skerdziamas.nezinau,ka sugalvoti,kad lengviau tuos
snargliukus butu traukti?
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 04, 15:01)
is pradziu ir as bandziau su paprasta kriausyte,bet dabar pasidare nebeimanoma,tai pasiskolinau is drauges ta daikciuka su slangyte,tai dabar lengviau,bet vaikas rekia kaip skerdziamas.nezinau,ka sugalvoti,kad lengviau tuos
snargliukus butu traukti?

Rėkia, kai turi stiprią slogą, o tu pabandyk pratinti, kai slogos nėra, praplauk su jūros vandeniu, o po to ištrauk. Vaikutis pripras, bus lengviau, kai mažylis sloguos. Rhinomer nepakeičiamas daiktas
Atsakyti
Tik RHINOMER - nepakeiciamas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2008 03 02, 20:31)
o kur ju gauti? vaistinej? ar naujagimiams tinka? kokia kainyte?

manau, kad yra kiekvienoj vaistineje, bent jau camelia ar farma tai tikrai. Nors kai man reikejo saviskei, Akropolio Eurovaistine siu priemoniu neturejo. Naujagimiams tikrai tinka, tik reikia pries valant nosyte sudrekinti juros vandeniu (mes naudojam Humer, bet yra ir kitu firmu). Rhinomer kaina su visa iranga (ta prasme, slangute) iki 20 Lt, o tie keiciami antgaliai (10 vnt) lyg ir apie 12-13 Lt. Tiesa, mums gydytoja siule is pat pradziu juros vandeni lasinti su pipete, kad maziukes nosytei nebutu tokios stiprios vandens sroves. Tai mes taip ir darem iki kokiu 6 men. Nors kai gulejom santariskese naujagimiu skyriuje, tai viena sesute lasindavo su pipete, o kita paimdavo juros bandens buteliuka ir purksdavo tiesiai i nosyte.

Beje, turiu Camelia vaistines lankstinuka, tai dabar rhinomer rinkiniui kartu su juros vandeniu 20 proc. nuolaida. Verta paskubeti mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojam tik rhinomer thumbup.gif
Atsakyti