Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

Rhinomer labai geras dalykas,tik kažkaip paskutiniu metu man tie angaliukai tai tikrai pasidarė vienkartiniai doh.gif anksčiau praplaudavau ir toliau naudoji,o dabar betraukiant išlenda tas paraloniukas...tai net pikta,o kainuoja tai tikrai nepigiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 03 12, 00:49)
Rhinomer labai geras dalykas,tik kažkaip paskutiniu metu man tie angaliukai tai tikrai pasidarė vienkartiniai doh.gif anksčiau praplaudavau ir toliau naudoji,o dabar betraukiant išlenda tas paraloniukas...tai net pikta,o kainuoja tai  tikrai nepigiai verysad.gif

mes taip pat naudojam Rhinomer,labai gerai su juo issivalo nosyte,bet pries tai ipurskiu juros vandens,jis mum tarnauja jau beveik 10 men.tai skaitau nera cia labai brangu 20lt jis kainuoja, g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 03 11, 22:49)
Rhinomer labai geras dalykas,tik kažkaip paskutiniu metu man tie angaliukai tai tikrai pasidarė vienkartiniai doh.gif anksčiau praplaudavau ir toliau naudoji,o dabar betraukiant išlenda tas paraloniukas...tai net pikta,o kainuoja tai  tikrai nepigiai verysad.gif

na as pirkdama pompa nusipirkau ir angaliu papildomai, tai va jau metus naudoju tai tik 3 antgalius ismeciau. dabar naudoju sekancius 3 ir kruva dar isvis nenaudotu. man kazkaip gerai nepastebejau kad porolonas islystu g.gif
Atsakyti
mes naudojam bebe confort firmos su slangele ir manau, kad sis budas labai geras, bet ne pats geriausias. kaip tik mazyle slogavo, kazkiek leidzia istraukti bet iki galo taip ir nepavyksta. kadangi turiu namie paleistuve ir esu girdejusi apie stebuklinga jos poveiki, tai ja ir pasinaudojau. paleistuve sukelia ciauduli ir vaikutis viska isciaudo. na procedura nei viena nemaloni, bet paciaudo ir baigta, kelioms valandoms nosyte svari, kartais dar po to istraukiu jei matau, kad siek tiek liko.
Atsakyti
rinhomer labai geras dalykas, nors kai buvo mums diiidele sloga, tai angalis vienas tarnavo pora savaiciu, bet cia per diena n kartu traukem. paskui kazkaip porolonas suploneja nuo plovimo ir tikrai nebetaip gerai uzsideda.
Atsakyti
QUOTE(laurie7 @ 2008 03 13, 03:26)
mes naudojam bebe confort firmos su slangele ir manau, kad sis budas labai geras, bet ne pats geriausias. kaip tik mazyle slogavo, kazkiek leidzia istraukti bet iki galo taip ir nepavyksta. kadangi turiu namie paleistuve ir esu girdejusi apie stebuklinga jos poveiki, tai ja ir pasinaudojau. paleistuve sukelia ciauduli ir vaikutis viska isciaudo. na procedura nei viena nemaloni, bet paciaudo ir baigta, kelioms valandoms nosyte svari, kartais dar po to istraukiu jei matau, kad siek tiek liko.

Mes irgi naudojam Bebe confort,mums thumbup.gif Paleistuves savo vaikui nelasinau,bet mano mama mane taip gyde visada biggrin.gif
Atsakyti
pradzioj naudojau Rhinomer ,o dabar Confort,ir jis man daug geresnis,nes viskas subega i tam tikra indeli,tik isplauni ir viskas,o Rhinomer reikia naujus angalius pirkt,nes po ilgesnio naudojimo,jau plovimo tik neuztenka,susidevi tas paralonas smile.gif
Atsakyti
Mes irgi rhinomer naudojau,viskas labai gerai,tik tas antgaliu plovimas tai nervina,o po kiekvieno karto mesti lauk brangoka ax.gif
Atsakyti
Mes irgi už rhinomer thumbup.gif Kadangi mano mažasis dar niekaip neišmoksta pats išpūsti nosį, tai mums jis nepanainomas pagalbininkas smile.gif
Atsakyti
Rhinomer thumbup.gif kai buwo maziukas, tai su antaliuku thumbup.gif jau didesnis daba, tai pabandziau be antgaliuko, nes labai jau didele sloga buwo, vien su slangute, tai zymiai daugiau istraukiau ir jokios zalos vaikui thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam Rhinomer ir mums jis puikiai tinka o tuos galiukus po kiekvieno naudojimo ispalunu virintu vandenuku thumbup.gif ir i ta ju vidu idedu vateles rutuliuka
Atsakyti
o kai jus traukiate su rhinomer is nosies vaikelis labai verkia? as pradzioj ipurskiu juros vandens, poto traukiu ir mazoji labai verkia kaskart. ar tai diskomfortas paprastas ir visi vaikai verkia kai jiems traukia ar jai skauda? blush2.gif
Atsakyti