Įkraunama...
Įkraunama...

Išlyginamosios studijos

QUOTE(luxuriukas @ 2009 01 20, 18:08)
Mano pazystama stojo po kolegijos baigusi turizmo ir viesbuciu adminsitravima i MRU islyginamasias + magistra kurios vadinosi tarptautinis turizmas berods smile.gif

as va zita specialybe irgi mru studijuoju, jau po isliginamuju, tarptautinio turizmo administravimas
Atsakyti
Dar zinau kad yra VU magistras anglu kalba International tourism management, bet ten man atrodo reikia pabaigt pirma papildomus kursus, kurie trunka metus neakivaizdiai mokantis, o tik tada stot i magistra g.gif
Atsakyti
MRU priima buhalterius.

http://www.mruni.lt/...ijos/taisykles/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishana: 07 vasario 2009 - 21:44
Labas smile.gif as uzsidegiau dabar knistis info del mokslu doh.gif
Sakykit,gal dar yra tokiu kaip as uzsilikusiu;) vien zo 2005m baigiau Klaipedos kolegija ir gavau diploma kad baigtos aukstesniosios studijos(cia kineziterapeutu padejeju spec),tai va.Kazi ar dar yra kokios islyginamosios studijos kolegijoj arba Klaipedos universitete?aciu uz bet kokia info
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal galite man padeti, niekur nerandu del islyginamuju kineziterapijos studiju. Esu baigus KMU visuomenes sveikata, norejau stot i magistra kineziterapijos, bet pasirodo reikia islyginamuju studiju. g.gif tai va dabar knisuosi visur, bet kazkaip maza informacijos internete. Prasau, papasakokite jei kuri zinote daugiau. ax.gif
Atsakyti
Aš manau lengviausia būtų išsirinkus universitetą į kurį nori stot, imti ten ir paskambinti, tada info bus daug tikslesnė nei čia
Atsakyti
jo tikrai maza informacijos internete g.gif a net i dekanata laiska rasiau,betn ats nieks nesiteike atsiust mad.gif tai manau reiks skambint ir klaust...
Atsakyti
Sveikos. Pasakysiu savo nuomonę. Kadangi pati esu baigusi Klaipėdos verslo ir technologijų kolegiją, tai vadinasi turiu aukštąjį universitetinį išsilavinimą. Bet jis manęs netenkina, todėl, kad darbdaviai dauguma nori aukštojo universitetinio išsilavinimo. Todėl šiuo metu studijuoju Šiaulių universitete, kad jį gaučiau ir nebedaug beliko iki to džiaugsmo - popieriuko. Kas liečia žinias, tai kolegijose jas gauni ne tik teorines, bet ir praktines. O universitete daugiau teorines, na nebent, jei rašai kursinius ir turi pats savarankiškai mokintis, ieškodamas info. Aišku dar priklauso ir nuo darbdavio ko jis nori. Ar jis nori, kad tu turėtum ir diploma ir žinias, ar užtenka tik praktinių tavo žinių. Jei nori dirbti valstybinėje įstaigoje, tai būtinas aukštasis bakalaurinis išsilavinimas. Be jo ten neįlysi, ne nebent per pažįstamus ir tai vargiai. Tad mielosios jums rinktis ar kolegija ar universitetas. Nesakau kad kolegijose blogai, ten sakyčiau gal net įdomiau mokytis, bet be aukštojo šiais laikais toli nenukeliausi. smile.gif
Papildyta:
Sveikos. Pasakysiu savo nuomonę. Kadangi pati esu baigusi Klaipėdos verslo ir technologijų kolegiją, tai vadinasi turiu aukštąjį neuniversitetinį bakalaurinį išsilavinimą. Bet jis manęs netenkina, todėl, kad darbdaviai dauguma nori aukštojo universitetinio išsilavinimo. Todėl šiuo metu studijuoju Šiaulių universitete, kad jį gaučiau ir nebedaug beliko iki to džiaugsmo - popieriuko. Kas liečia žinias, tai kolegijose jas gauni ne tik teorines, bet ir praktines. O universitete daugiau teorines, na nebent, jei rašai kursinius ir turi pats savarankiškai mokintis, ieškodamas info. Aišku dar priklauso ir nuo darbdavio ko jis nori. Ar jis nori, kad tu turėtum ir diploma ir žinias, ar užtenka tik praktinių tavo žinių. Jei nori dirbti valstybinėje įstaigoje, tai būtinas aukštasis bakalaurinis išsilavinimas. Be jo ten neįlysi, ne nebent per pažįstamus ir tai vargiai. Tad mielosios jums rinktis ar kolegija ar universitetas. Nesakau kad kolegijose blogai, ten sakyčiau gal net įdomiau mokytis, bet be aukštojo šiais laikais toli nenukeliausi. smile.gif
Atsakyti
kas dar kokiu minciu turi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, va aš šiais metais baigsiu Klaipėdos kolegiją, kadangi bus aukštasis neuniversitetinis išsilavinimas, tai planuoju stoti toliau, kad gaučiau universitetinį. Dabar mąstau apie KU, ten siūlo, pgl. jau įgytą kvalifikaciją studijų programas (mano - vadybos ir verslo administravimas). Aš galu pretenduoti į vadybą arba į Viešąjį administravimą. Jos berods vadinamos sutrumpintos studijos. Vienos yra 1,5 m., kitos 2 m., yra ir 3 m. Tos iš kurių planuoju rinktis - 2 m. (N). Tai va, beveik visos neakivaizdinės, man tinka, nes tokiu būdu mokiaus iki šiol. Bet čia bus tik bakalauras, i magistro studijas iš kolegijų KU man atrodo nepriima. Buvau girdėjus, kad i MRU galima tiesiai po kolegijų įstot i magistro studijas, bet čia manau laimės dalykas. Bent jau prieš metus galėjo, kokia situacija dabar - nežinau. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2009 05 21, 14:31)
Buvau girdėjus, kad i MRU galima tiesiai po kolegijų įstot i magistro studijas

galima.

Bet aš asmeniškai nesuprantu šito dalyko. schmoll.gif man yra nesuprantama, kaip galima neturint universitetinio bakalauro, stoti į magistrą blink.gif
nesuvokiu šios nesamonės schmoll.gif

čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 05 22, 09:22)
galima.

Bet aš asmeniškai nesuprantu šito dalyko.  schmoll.gif  man yra nesuprantama, kaip galima neturint universitetinio bakalauro, stoti į magistrą  blink.gif
nesuvokiu šios nesamonės  schmoll.gif

čia tik mano nuomonė  4u.gif

Kiek aš esu girdėjusi, tai, kad kas stoja iš po kolegijų į magistrą, visų pirma turi vistiek išklausyti dalykus, kurių būtina bakalauro studijoms. Ir tik po to stoja į magistrą, bet čia yra laimės dalykas, juk gali ir neįstoti. Ir popieriuko negauti. Nors čia tik nuogirdos, kaip yra iš tikrųjų nežinau. Manau turi pasisakyti tos studentės, kurios taip studijavo. smile.gif
Atsakyti