Įkraunama...
Įkraunama...

Išlyginamosios studijos

Po koleginio išsilavinimo iš karto į magistrantūrą niekas nepriima. Pasiskaitykit pvz čia apie priėmimą į MRU išlyginamąsias vienų-dviejų metų trukmės studijas, kuras baigus galima stoti į magistrantūrą.
http://www.mruni.lt/...ijos/taisykles/
Apie priėmimą po koleginių studijų į kitus u-tetus rasite jų tinklapiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2009 05 25, 18:08)
Po koleginio išsilavinimo iš karto į magistrantūrą niekas nepriima. Pasiskaitykit pvz čia apie priėmimą į MRU išlyginamąsias vienų-dviejų metų trukmės studijas, kuras baigus galima stoti į magistrantūrą.
http://www.mruni.lt/...ijos/taisykles/
Apie priėmimą po koleginių studijų į kitus u-tetus rasite jų tinklapiuose mirksiukas.gif

taip, bet ten ir rašo, kad: "Baigus papildomas studijas bakalauro kvalifikacinis laipsnis nesuteikiamas.".
u-tat aš ir nesuvokiu, ko stoti i magistrą, jei net bakalauro universitetinio neturi... g.gif
nu, bet pasikartosiu, čia mano subjektyvi nuomonė, visi renkasi savaip.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 05 25, 19:06)
taip, bet ten ir rašo, kad: "Baigus papildomas studijas bakalauro kvalifikacinis laipsnis nesuteikiamas.".
u-tat aš ir nesuvokiu, ko stoti i magistrą, jei net bakalauro universitetinio neturi...  g.gif
nu, bet pasikartosiu, čia mano subjektyvi nuomonė, visi renkasi savaip..  ax.gif

Na, čia esmė kreditų skaičius, ne kvalifikacinis laipsnis. Išsilygini skirtumą ir stoji į magistrą.
Atsakyti
VU pokoleginės yra labai neblogai suorganizuotos, aš pati VUK KHF studijuoju pokoleginėse, esu labai patenkinta, po 2 metų studijų turėsiu bakalaurą thumbup.gif
Atsakyti
jo, norint i magistra islyginamosios studijos butinos smile.gif o kur norit i magistra stot?
Atsakyti
Oi as irgi stojau is po kolegiju. Stojau i siaulius, nes klaipedoj ekonomikos nera, dabar studijuoju 3 kurse. Liko dar 2 metai. Vadinames komercines studijos.
Galima mokytis ir tik 1 metus, kaina mokslu yra 6000 lt, ir pabaigus jas stoti tik i siauliu universiteta i magistra, bet is pernai baigusiu 25 istojo 5 i magistra. Kitur tas popieriukas neuzskaitomas ir negrazinami pinigai per vmi deklaravima.
Kad reikalingas universitetinis, tai labai, vat kaip pavyzdys, manes i sodra dabar neprieme dirbti, kad ir turiu patirties (buhalterines) nes neturiu universitetinio issilavinimo. O besimokanciu nenori.
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 06 08, 11:08)
Oi as irgi stojau is po kolegiju. Stojau i siaulius, nes klaipedoj ekonomikos nera, dabar studijuoju 3 kurse. Liko dar 2 metai. Vadinames komercines studijos.
Galima mokytis ir tik 1 metus, kaina mokslu yra 6000 lt, ir pabaigus jas stoti tik i siauliu universiteta i magistra, bet is pernai baigusiu 25 istojo 5 i magistra. Kitur tas popieriukas neuzskaitomas ir negrazinami pinigai per vmi deklaravima.
Kad reikalingas universitetinis, tai labai, vat kaip pavyzdys, manes i sodra dabar neprieme dirbti, kad ir turiu patirties (buhalterines) nes neturiu universitetinio issilavinimo. O besimokanciu nenori.

Tai sutinku su tuom, kad į valstybines įstaigas nepriima, kol neturi universitetinio diplomo, nes pati kalbėjausi su sodros darbuotoja ir sakė šansų nėra, kol neturi popieriuko. Tad merginos, jei nenorit arti juodų darbų mokykitės smile.gif , nes ir pati tą darau. Nebedaug liko to vargelio, kitą metą baigsiu, tad bandysiu "lįsti" visur rolleyes.gif Sėkmės besimokančioms thumbup.gif
Atsakyti

man tik idomu, o tas pokoleginis mokymasis cia tik lietuvoj galioja g.gif ta prasme, abejoju ar kur uzsienyje toki 'universitetini bakalaura' pripazintu. o gal kas tiksliai zino? g.gif
Atsakyti
VU yra studijos, pasimokai, išlaikai egzus ir pirmyn į magistrantūrą, tados nereik išlyginamųjų, nes juk gavus bakalaurą neretas ir magistro užsimano tongue.gif tik va, jei egzų neišlaikai, tai ir bakalauro nėr, ir į magistrus nėr kelio ax.gif šiemet antra laida ruošiama rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas nors zino kiek kainuoja islyginamosios? Ar verta draskytis del didesnio vidurkio?
Atsakyti
VU apie 2080 Lt semestras tiems, kas stojo 2008 m. Nežinau ar vėliau keitėsi. Info galima rasti universitetų www.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2008 04 26, 18:21)
Manau priims, nes dar birzeli vyks priemimas, gali bandyti

labukas, gal zinote ar VUKHF yra dienines pokolegines studijos? ax.gif
Atsakyti