Įkraunama...
Įkraunama...

Išlyginamosios studijos

QUOTE(shipra @ 2008 07 21, 11:15)
baigus turizmo ir viesbuciu administravima, kur galima stoti i islyginamasias studijas?  g.gif

Galima stoti i MRU.
Atsakyti
i kokia specialybe? esi tuo tikra? g.gif
Atsakyti
Koks pas tave diplomas? vadybos ir administravimo?
Atsakyti
vadybos ir verslo administravimo profesinis bakalauras, administratorius
Atsakyti
Aš tau siūlyčiau geriau pasidomėti pačiuose universitetuose, o ne forumuose visų klausinėti, nes tik universitete tu sužinosi tikslią informaciją, o ne nuotrupas
Atsakyti
Su tokiu diplomu galima stoti i KTU administravima islyginamasias studijas, i MRU islyginamasias ten yra 5 administravimo kryptys,ir i VU administravima islyginamasias. tu po kolegijos taip? Profesinis bakalauras?
Atsakyti
joa, profesinis bakalauras.... gausiu vadybos ir verslo administravimo profesini bakalaura, bet jauciu,kad tie kas baigia vadyba ir gauna toki pati bakalaura, jiems yra didesni sansai istoti, nei po turizmo ir viesbuciu administravimo programos, nes ten jie mokosi daugiau vadybos dalyku... nzn... man idomu butu kas stojo i islyginamasias ir po kokiu programu....
Papildyta:
QUOTE(pursliuke @ 2008 07 21, 21:53)
Su tokiu diplomu galima stoti i KTU administravima islyginamasias studijas, i MRU islyginamasias ten yra 5 administravimo kryptys,ir i VU administravima islyginamasias. tu po kolegijos taip? Profesinis bakalauras?

o tu siemet gal stojai? tikrai zinai?
Atsakyti
Taip siemet stojau,pas mane taip pat toks bakalauras po kolegijos, ir visur kur isvardinau tikrai gali stoti. Ir visiskai nesvarbu ar vadyba ar turizma baigiai. Mano drauge Turizmo ir viesbucio vadyba baige Kauno Kolegijoj ir stojo ten pat kur vardinau, tik dbr laukiam rezultatu smile.gif
Atsakyti
o tai VU jau skelbe rezultatus, ten nestojot? o kada jums bus rezultatai?
Atsakyti
i VU neistojau, laukiu MRU rezultatu,nes ten noriu mokintis labiausiai. rezultatai bus liepos 24 d.
Atsakyti
tai jau greitai, o koks tavo vidurkis buvo? ir i ka stojai i VU?
Atsakyti
Mano pazystama stojo po kolegijos baigusi turizmo ir viesbuciu adminsitravima i MRU islyginamasias + magistra kurios vadinosi tarptautinis turizmas berods smile.gif
Atsakyti