QUOTE(Tanit @ 2008 09 30, 15:24)
Mano ir taip sirdis labai dauzosi nors kraujospudis daznai buna zemas. Tai kas bus kai vaistus vartosiu

Idomu kodel man netyre jokio atpo

Ir is vis man mazai ka paaiskino ir tik tada kai paklausiau. Gal kas gydesi pas Dunauska Pylimo seimos centre (Vilnius) ?
tai gal tau kaip tik susitvarkys sirdis..cia zinok su sia liga idomus dalykai vyskta, reikia labai stebet savo organizma...jei pas tave yra problemos su skydliauke, paskyrus tinkama doze vaistu, prades geret savijauta, susitvarkys sirdele..nebus taip apkraunama...nes dbr ji turbut dirba visu pajegumu del hormonu sumazejimo ar padidejimo

jei doze bus per didele ar per maza, taip pat jausi sirdies dauzymasi..kaip ir dabar, negeriant vaistu..jei as gerai supratau
cia svarbiausias dalykas nustatyti tinkama doze ir kuo maziau metyti nervus i visus kampus
viena gyd sake, net galima paciai reguliuoti, kiek reikia gerti...jei pradedi jausti salti, svaigima, raumenu silpnuma, jegu praradima...vadinasi doze per maza...jei atsiranda padidejas prakaitavimas, sirdies dauzymasis, per daug tiroxino,-mazinti.. ir taip zaidi...
pati to nemeginau, bet su manim daktarai jau prizaide