Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) II

taip , mano mazesne , bet taip jau man paskyre , nesuprantu cia tai gerai ar blogai , bet kad kitom su 100 atpo skiria didesnes mg negu man su 1000 tai ir keista....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 29, 18:31)
taip , mano mazesne , bet taip jau man paskyre  , nesuprantu cia tai gerai ar blogai , bet kad kitom su 100 atpo skiria didesnes mg negu man su 1000 tai ir keista....

kas keisciausia kad man gydytoja kai rase waistus tai sake kad tai yra maziausia doze blink.gif tai kaip cia tau taip,gal pas koki kita daktara nueik? g.gif unsure.gif
Atsakyti
maziausia doze yra 0,25 ir gydyt pradeti yra patartina nuo tokios dozes....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 29, 18:38)
maziausia doze yra 0,25 ir  gydyt pradeti yra patartina nuo tokios dozes....

na nesigincysiu unsure.gif o kiek laiko geri?
Atsakyti
jau du men smile.gif aš kojom nebepaejau , man akyse temo... bet pradejus gert tiroksina po men atsigavau lyg ir , svarbu neleisti sau pervargti labai save saugoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 29, 18:45)
jau du men smile.gif aš kojom nebepaejau , man akyse temo... bet  pradejus gert tiroksina po men atsigavau lyg ir , svarbu neleisti sau pervargti labai save saugoti smile.gif

nu as tik dwi dienos biggrin.gif na o po triju menesiu sake ateit pakartot smile.gif
Atsakyti
as ir jau po menesio kartosiu , nujauciu kad padidins doze .... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 29, 18:49)
as ir jau po menesio kartosiu  , nujauciu kad padidins doze .... wink.gif

na gali but smile.gif tegu didina jeigu reiks,juk wisgi noris bent jau apsweikt kiek galima mirksiukas.gif man tai sake kad nestumas ta tiroidita isprowokawo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 10 29, 17:19)
na as tai walgau tik kad reikia,tai labai tikiuos kad nukris blush2.gif o gal kuriai is jusu buwo bedu del prakaitawimo? unsure.gif

Taiup taip, dėl prakaitavimo tai tikrai būna bėdų doh.gif doh.gif doh.gif , ir čia vėl tie hormonai...
O merginos žiūriu kiek nedaug jūs geriant tiroxino, aš tai po 100 mg ryju ir ko gero nežada mažinti nors tyrimai ir ateina i padorias ribas g.gif , bet gydytojas bijo kad sumažinus vėl gali išsikraipyti, tai ir maitinuosi tabletėmis toliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 29, 18:45)
jau du men smile.gif aš kojom nebepaejau , man akyse temo... bet  pradejus gert tiroksina po men atsigavau lyg ir , svarbu neleisti sau pervargti labai save saugoti smile.gif

Labas smile.gif

Mane pradėjo gydyti nuo 50 mkrogramų dozės.Jei pastočiau, dozę reiktų didinti iki 75.
Lucero, ir tave vargino baisus nuovargis? unsure.gif Mane tai siaubingai vargino nepaaiškinamas nuovargis, labai greitai pavargdavau.Na ir dabar dar greitai pavargstu, bet geriau jaučiuos pradėjus gerti tiroxiną. smile.gif
Atsakyti
Man tai vis tiek neaisku lieka, kam skirtas tiroxinas, ar hormonu tukumui kompensuoti ar uzdegimui gydyti. tas atpo kaip supratau rodo uzdegimo stipruma (ar antikuniu organizme kieki). Labai primityviai rasau, bet ne medike, zinote ax.gif
Tai kode man neskyre jokio vaisto, nors sake uzdegimas ir netyre atpo. Kaip manot gal pas netinkama gydytoja papuoliau?
O savijauta mano gera. Jei nebutu pasake, tai neskaitineciau cia is vis. Dabar nesinori kazko praleist.
Atsakyti
QUOTE(Tanit @ 2008 10 30, 11:39)
Man tai vis tiek neaisku lieka, kam skirtas tiroxinas, ar hormonu tukumui kompensuoti ar uzdegimui gydyti. tas atpo kaip supratau rodo uzdegimo stipruma (ar antikuniu organizme kieki).  Labai primityviai rasau, bet ne medike, zinote  ax.gif
Tai kode man neskyre jokio vaisto, nors sake uzdegimas ir netyre atpo. Kaip manot gal pas netinkama gydytoja papuoliau?
O savijauta mano gera. Jei nebutu pasake, tai neskaitineciau cia is vis. Dabar nesinori kazko praleist.

na as nors ir blondine bet pameginsiu paaiskint blush2.gif tas tiroiditas yra uzdegimas,bet jis nera infekcija,ir tai nera bakteriju sukeltas,todel butent sio uzdegimo ir negydo,taciau tas uzdegimas walgo skydliauke,jos funkcija susilpneja,todel ir turim gert hormonus kad kompensuot tai,ko ji jau nedagamina.buna kad uzdegimas susilpneja ir skydliauke kartais net atsigauna,buna kad uzdegimas ja suwalgo wisiskai.o zmogus be skydliaukes gywent negali,tai ir geriam tabletes kad organizmas tinkamai funkcionuotu,ir gautume butinus hormonus.tas kraujo tyrimas parodo atskirai ar yra uzdegimas,o atpo parodo koki mes kieki turime skydliaukes hormono.
na o tawo tyrimas tai tikrai keistas blink.gif gal kitur nueik g.gif unsure.gif

dar turiu klausimeli blush2.gif ar skydliaukes sutrikimai turi ka bendro su menesinem,baisiai nereguliarios buwo,o jau plaukdawau.... blink.gif

tiesa kaip pradejau tiroxina gert (50mg) jau nereik nakti keliais is lowos kelt leliukui arbateles duot,ir ryte daug lengwiau.buwau gywas lawonas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskiniukas: 30 spalio 2008 - 11:12