QUOTE(Karalaitė @ 2008 04 29, 14:51)
Tikra teisybė dėl cholesterolio- ir pas mane jis didelis. Nors viršsvorio neturiu, ir mityba nebloga, ir amžius dar ne brandus, sakyčiau

bet man endikrinologė aiškino, kad "gerasis" cholesterolis atsveria tą padidintą blogąjį ir nesirūpinčiau.
Pritariu ir atminties problemų turinčiom.... gyd man rekomendavo pegerti žuvų taukų-sako, padeda. Tik aš vis pamirštu jų nusipirkti....
na žuvų taukai apskritai geras dalykas stiprinant imuninę sistemą, bet įdomu kaip su atmintim galėtų padėti

na, gal reikia pabandyti

kokia norma tavo cholesterolio? gydytoja sakė, kad atstačius hormonus turėtų ir cholesterolis susinormalizuoti ir kad kitaip jo "nenumušiu", nes jis pas mane dėl ligos, o šiaip valgau mažai ir labai liesus produktus, jokių nereikalingų riebalų, judu daug, o še tau, cholesterolis...
QUOTE(Ikulia @ 2008 04 29, 15:17)

Susirupinau, nes to cholesterolio niekad gyvenime nesu tikrinus. Gal reikia?
na, manau ne pro šalį būtų, šiaip šį tyrimą galėtų siųsti atlikti šeimos gydytoja, bent kartą per porą metų tikrai gali duoti nemokamai jį atlikti
Papildyta:
QUOTE(Edituke777 @ 2008 04 30, 17:12)
Amanda, nu ir prijuokinai tu mane su tuo tiroksinu, kurio negerei ir su daktare, kuri tave gyre grazejant

cia tai geras anekdotas. Siaubas ane? As be zodziu. Kaip jau sakiau as ipratus kovoti su ta skydliauke ir nejauciu cia jokio liudnumo. Tarp kitko, man labai patinka savimi rupintis ir lepinti, nors ir nera to laiko. Ir su kavos tirsciais patinka zaisti

naikinant celiulita, man viskas visada padeda. Gal del to kad labai tuo tikiu

Zinai ka mergaite, as net nenoriu girdeti tokiu dalyku, kad tu miegi tik po 5 val. tu gal isprotejai? o tai ka tu darai? maziausiai turi miegot 8 val. Zinok patikek manim, kad dar ir tai prisideda prie visu tavo emociju ir plauku slinkimo. Ir butinai turi atsipratinti vakarais prisikimsti. Tai kaip tau nebus celiulito. Geriau diena prisikimsk. Kad man greitai pasitaisytum
oi pritariu Edituke777, kad reikia ne tik gydytojų nurodymų klausyt ir vaistus gerti, bet ir mylėti save, rūpintis savimi, ir TIKĖTI

gi saviįtaiga stiprus dalykas

beje, net visiškai sveikam žmogui reikia laikytis tam tikrų mitybos taisyklių, laikytis rėžimo, darbą derinti su poilsiu

tai kaip, Amanda, tariamės dėl valgymo dieną ir pilnaverčio miego?

beje, pati rašai, kad tiek mažai miegi ir taip valgai, tai spėju supranti, kad tai negerai, tai kodėl nebandai kažko keisti? o gal tave kamuoja miego sutrikimai dėl šios ligos? vienaip ar kitaip, linkiu tau susidaryti tinkamą rėžimą ir sekti šią ligą

o šiaip aš kai pradėjau gydytis ( jau suvartojau 18 tabletėlių ) tai pasijaučiau kaip naujai gimus

turiu daug energijos, gerai jaučiuosi, nuslūgo patinimas, net drabužiai sukasi dbr visi ant manęs, tai aš lb džiaugiuosi, kad ir per tokį trumpa laiką, bet viskas tik į gerąją pusę keičiasi

jei taip ir toliau, tai manau, klad prisijaukinsiu savo skydliaukę ir bandysim viena kitai padėti

to patiems linkiu ir jums, brangiosios

nes iš tiesų ir aš labai daug sužinojau būtent iš jūsų, skaitydama jūsų ankstesnes žinutes, ir jei ne jūs, gal pati pradžia, kai tik sužinojau apie šią ligą būtų buvusi man žymiai sunkesnė

ačiū