Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(--rita @ 2008 04 20, 11:34)
Štai mano gražuolės žiedeliai

grazios thumbup.gif
o samanos atsiranda nuo per daug dregmes ir sviesos, tai va, kaip ir Gaure minejo, kai perzydes, siulyciau persodint mirksiukas.gif

QUOTE(milabra @ 2008 04 20, 12:43)
O marinti aš gi jos nenorėjau, visoms atsigauna reanimatoriuose, tai jau galvojau - ką čia man neatsigaus irnesakyk.gif negi aš ryža  rolleyes.gif O ta rupkė paėmė ir supuvo dry.gif nu nelemta buvo jai būti pas mane mastau.gif
Einu kas liko pakišiu po lempa hihihi.gif

manau butum pasodinus ant kiminu, tai ir tau gal viskas butu gerai, su keramzitu sunkiau dregme reguliuot g.gif na cia tik as taip manau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lucky @ 2008 04 20, 10:35)
Orchidariumas tai mano artimiausiuose planuose yra blush2.gif . Va grysiu i darba ir sakiau jam taupysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O akvos tai irgi dar vienos, bet jurines, norec blush2.gif Bet jau jai tai ilgokai dirbt reikes doh.gif  lotuliukas.gif

aha orchidariuma ir iki 2000 galima isigyt, o vat jurini reik planuot turint nors 15000 doh.gif biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2008 04 20, 10:39)
vajee  bigsmile.gif  koks grozis!!!  wub.gif niu va, o as vis MB aiskinu aiskinu, koks grazus toks akvariumas su zolytemis, o jam ciklidinis geriau ir viskas  doh.gif

maniskis irgi nori ciklidinio, tai as pasiimsiu 120 ir ten zolini pasidarysiu ax.gif
o tarpkitko as visas kvietkas is akvariumo vandeniu laistau, tai kazkaip ziuriu atsigavusios jos pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 20, 11:43)
Nu gal reiks iki panemunės šilo numinti, pasirankioti smile.gif

Panemunes sile kiminai neauga schmoll.gif

Atsakyti
Čia visoms už patarimus po 4u.gif
dabar taip ir norėtųsi, kad greičiau nužydėtų ir galėčiau persodinti, kad pažiūrėt, kaip ten tos šaknys atrodo. Bet ir žiedų ilgai norisi. Tai teks nusiramint ir tegul bus kaip bus, gal susidraugausim.

QUOTE(Iiudna @ 2008 04 20, 12:46)
vat vat... pas mano kelias orches ir taip buvo... unsure.gif

ir kaip sekėsi?

Atsakyti
QUOTE(Pusnė @ 2008 04 20, 13:06)
Panemunes sile kiminai neauga  schmoll.gif

ot velnias lotuliukas.gif o kur? Ąžuolyne? išduokite slaptas vieteles topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 20, 13:08)
ot velnias  lotuliukas.gif o kur? Ąžuolyne? išduokite slaptas vieteles topsecret.gif

azuolyne irgi kiminai neauga schmoll.gif
o vat trg rajone ju dafiga, tik vienoj vietoj te zinau mirksiukas.gif
kiminai auga pelkese smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 20 balandžio 2008 - 12:10
QUOTE(rena @ 2008 04 20, 13:09)
azuolyne irgi kiminai neauga schmoll.gif
o vat trg rajone ju dafiga, tik vienoj vietoj te zinau mirksiukas.gif
kiminai auga pelkese smile.gif

O, prie mūsų sodo aplinkui pelkės - gyvatynai bigsmile.gif Mama kaip tik išvažiavus, einu skambinti, kad prirautų ax.gif
Atsakyti
Gal kur imanoma gyvai orchidariumu pamatyti? Man grazu, kai auga orchidejos ale kaip gamtoje, is dreviu visokiu. Nepatinka, kai stikliniame viduje prikabineta vazoneliu. unsure.gif Susuko man galva tos orchidejos... doh.gif Jauciu, jei pamatyciau, kad orchdariumai atrodo ispudingai, kaip laukines gamtos gabalas, tai susikaupciau ir isigyciau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 20, 13:15)
O, prie mūsų sodo aplinkui pelkės - gyvatynai  bigsmile.gif Mama kaip tik išvažiavus, einu skambinti, kad prirautų  ax.gif

o ji zino, kaip kiminai atrodo g.gif nes jos lb panasios i paprastas samanas g.gif

QUOTE(alfa159 @ 2008 04 20, 13:16)
Gal kur imanoma gyvai orchidariumu pamatyti? Man grazu, kai auga orchidejos ale kaip gamtoje, is dreviu visokiu. Nepatinka, kai stikliniame viduje prikabineta vazoneliu.  unsure.gif Susuko man galva tos orchidejos... doh.gif Jauciu, jei pamatyciau, kad orchdariumai atrodo ispudingai, kaip laukines gamtos gabalas, tai susikaupciau ir isigyciau.  rolleyes.gif

na manau tada reiktu vos ne kambari visa tam paskirti, nes reik gi visa ora padaryti, taip kaip dziunglese, kad butu karsta ir dregna ir vedinimas butu, tai manau jau cia turi buti fanatikas su didele kisene g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 20, 13:16)
Gal kur imanoma gyvai orchidariumu pamatyti?

O, gyviau neradau biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Nereikia jokio kambario, baikit. biggrin.gif Susiradau kazkoki svediska orchidariumu puslapi- ivairiu formu ir dydziu orchidariumai. Gali buti nedideli cilindriniai stikliniai namuciai retoms smulkioms orchidejoms- suaugintoms ant aukstesnio sudziuvusip kamieno kazikokio. smile.gif Arba vidutinio akvariumo dydzio "laukines gamtos" imitacija. Per google paiekokit, pamatysit. mirksiukas.gif Tokiu namuku viduje yra irengtas drekinimas ir oro kondicionavimas.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 20, 13:28)
Nereikia jokio kambario, baikit.  biggrin.gif  Susiradau kazkoki svediska orchidariumu puslapi- ivairiu formu ir dydziu orchidariumai. Gali buti nedideli cilindriniai stikliniai namuciai retoms smulkioms orchidejoms- suaugintoms ant aukstesnio sudziuvusip kamieno kazikokio.  smile.gif Arba vidutinio akvariumo dydzio "laukines gamtos" imitacija. Per google paiekokit, pamatysit.  mirksiukas.gif Tokiu namuku viduje yra irengtas drekinimas ir oro kondicionavimas.

tai as supratau, kad tu stiklinio nenori g.gif

o gali ir cia pasiskaityt mirksiukas.gif http://www.supermama...
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 20, 13:26)

O! Cia kaip tik tokioms nemoksoms, kaip mes biggrin.gif . jei uzsilenktu orchidejos, liktu bent tos simpatiskos varlytes. biggrin.gif

Juokas juokais, bet gali buti dar lengvesniu ir grazesniu konstrukciju. Tik, galvoju, ar neaprasoja tas stiklas... Nes jei pastoviai aprasojes, tai nelabai tas grozis matosi. O man norisi, kad puostu namus.

Beje, as kaip vista sokineju apie ts savo orchidejas, ir vis vien vat pora pumpureliu nukrito. O kaimyne ant palanges jau pusmeti turi nuostabia orchideja, apsipylusia ziadais. Klausiau, kaip voneles, kaip dusai? Sako- kokios voneles- palieju is ciaupokokiu drusliku, jei atsimenu. Jei neatsimenu- velnias negriebia, pakencia taip. Sakau- o saknys, gi supus. Sako, kokios saknys, neziuriu, gi auga normaliai, kam ja judint. Zinokit, ta gele atrdo super. Ziedai tvirti, grazus, lapai sveiki. tai vat, suprask, zmogus... g.gif
Atsakyti