Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(alfa159 @ 2008 04 20, 13:36)
Beje, as kaip vista sokineju apie ts savo orchidejas, ir vis vien vat pora pumpureliu nukrito. O kaimyne ant palanges jau pusmeti turi nuostabia orchideja, apsipylusia ziadais. Klausiau, kaip voneles, kaip dusai? Sako- kokios voneles- palieju is ciaupokokiu drusliku, jei atsimenu. Jei neatsimenu- velnias negriebia, pakencia taip. Sakau- o saknys, gi supus. Sako, kokios saknys, neziuriu, gi auga normaliai, kam ja judint. Zinokit, ta gele atrdo super. Ziedai tvirti, grazus, lapai sveiki. tai vat, suprask, zmogus... g.gif

tai pabendrauk su skm ir orchidariuma isigysi mirksiukas.gif
o as dabar isitikinau, kuo daugiau aplink jas tupineji tuo labiau sch... gaunas doh.gif zo mylet biski jas maziau reik, o tai mes is tos meiles jas permylim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 20, 17:39)
tai pabendrauk su skm ir orchidariuma isigysi mirksiukas.gif
o as dabar isitikinau, kuo daugiau aplink jas tupineji tuo labiau sch... gaunas doh.gif zo mylet biski jas maziau reik, o tai mes is tos meiles jas permylim ax.gif

Pritariu smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuoroda, rena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 20, 13:08)
ot velnias  lotuliukas.gif o kur? Ąžuolyne? išduokite slaptas vieteles topsecret.gif

kiminai auga pelkese. ten kur spanguoles, ten ir kiminai mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai kelios nuotraukytės. Naujokėlis Phal persodintas ir gausiai purškiamas, šiandien karštą duša darysiu, bandysiu pražydinti g.gif
Papildyta:
žydintis išskleidė jau ketvirtą žiedelį, dar turėtų būti 16 žiedelių wub.gif

Papildyta:
Ir nobile tipo dendrobis - su jau "prisirpusiais" pumpurais, laukiam žiedelių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 20 balandžio 2008 - 13:54
Va tas mano padaras biggrin.gif
Kaip suprantu, cia tikriausiai keikis? O man ji, paaugus saknims, butinai reik atskirti ar jis gali ir toliau augti. g.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit ar jau Cimbidiumą galima iškomandiruoti į balkoną ar dar anksti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 04 20, 15:02)
Sveikos, sakykit ar jau Cimbidiumą galima iškomandiruoti į balkoną ar dar anksti?  ax.gif

Maniškis jau dvi savaitės tupi lauke. Nesiskundžia mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(lucky @ 2008 04 20, 14:46)
Va tas mano padaras biggrin.gif
Kaip suprantu, cia tikriausiai keikis? O man ji, paaugus saknims, butinai reik atskirti ar jis gali ir toliau augti. g.gif

Čia naujas auginys, kurio atskyrinėti nereikia. Jį maitina senos bulbos, kurios, atlikusios savo pareigą, nunyks. Bet tos senosios pas tave žiauriai susiraukšlėję. Panašu, kad vandens trūkumas.
Atsakyti
sveikos merggaites smile.gif
gal galit patarti ka daryt?
nusipirkau maximoj orchideja, bet visi ziedai nukrito, vienas lio bet jau net neissiskleidzia, ir vandenuko nesigeria tongue.gif
nejau viskas?
Atsakyti
Tikrai ne viskas - jei visus patarimus sio forumo perskaitysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 04 20, 15:59)

Čia naujas auginys, kurio atskyrinėti nereikia. Jį maitina senos bulbos, kurios, atlikusios savo pareigą, nunyks. Bet tos senosios pas tave žiauriai susiraukšlėję. Panašu, kad vandens trūkumas.

Aciu.
Jos jau buvo pasiraukslejusios, kai pirkau. Bet po to taip gavos, kad visa menesi nelaisciau, tai ir susisuko dar labiau unsure.gif Bet jos tokios ir liks- nebeissilygins daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 04 20, 17:39)
Aciu.
Jos jau buvo pasiraukslejusios, kai pirkau. Bet po to taip gavos, kad visa menesi nelaisciau, tai ir  susisuko dar labiau unsure.gif  Bet jos tokios ir liks- nebeissilygins daugiau unsure.gif

Pas mane panašiai atrodė odontoglosumas - vazonas buvo pilnas šaknų, substrato beveik nelikę, tai laistydavau kas 2-3 dienos, o jei tik nepalaistau, tai susiraukšlėja. Senesnė bulba taip ir liko gerokai susiraukšlėjusi, o jaunesnė išsilygino, kai pradėjau daugiau laistyti.
Atsakyti