Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Ciocė @ 2008 04 24, 17:45)
Aš tai iš akies pakaitinu kažkiek ir viskas  tongue.gif
Bet dažniausiai tiesiog užpilu verdančiu vandeniu, palaikau kažkiek, išgriebiu ir palieku džiūti. O jau pradžiuvusius supurškiu insekticidais ir fungicidais-dėl viso pikto kaip sakant  biggrin.gif

Aisku, labai aciu 4u.gif einu uzsiimti darbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 04 24, 15:40)
O aš kaip tikra klaipėdietė ir nežinau, kur randasi ermitažas  doh.gif  blush2.gif Gal ten kur buvo seniau "Avilys"?  blush2.gif

Taip, ten kur buvo Avilys smile.gif

Mano vienas phalenopsis reanimuojasi, bet bijau kad nieko is to neiseis unsure.gif lapai grazus tvirti, saknis visas nukirpau ir dejau i maiseli su kiminais salia radiatoriaus, bet man kazko vis metasi pelesis g.gif ka netaip darau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 04 24, 18:48)

Mano vienas phalenopsis reanimuojasi, bet bijau kad nieko is to neiseis  unsure.gif  lapai grazus tvirti, saknis visas nukirpau ir dejau i maiseli su kiminais salia radiatoriaus, bet man kazko vis metasi pelesis  g.gif  ka netaip darau?  ax.gif

manau ji reiketu dazniau vedinti
Atsakyti
Kasdien vedinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 04 23, 23:14)
Nu va, ikeliau is kitur ir ne tiesiogiai  blush2.gif  dabar praejo beveik 20 dienu po pasodinimo. Reanimacija is viso truko apie pusantro menesio  ok.gif
Tik va lapukai tebestovi silpnoki, ta prasme, patys apatiniai. Norejau nukirpti tuos gelstancius, ale visai saliu ju saknys stiebiasi, baisu jas kazkaip pazeisti  g.gif

viskas tavo kvietkom gerai, nesikabinek tu prie ju biggrin.gif

QUOTE(masumi @ 2008 04 24, 19:48)
Mano vienas phalenopsis reanimuojasi, bet bijau kad nieko is to neiseis  unsure.gif  lapai grazus tvirti, saknis visas nukirpau ir dejau i maiseli su kiminais salia radiatoriaus, bet man kazko vis metasi pelesis  g.gif  ka netaip darau?  ax.gif

gal per slapi kiminai g.gif
Atsakyti
Tikriausiai, kad dregmes per daug g.gif
Atsakyti
Aciu uz pagalba 4u.gif
Siandien nusipirkau miltonija, ziuresim kaip man seksis sutarti su ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 04 24, 22:21)
Siandien nusipirkau miltonija, ziuresim kaip man seksis sutarti su ja  smile.gif

na po biski ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 04 24, 22:21)
Siandien nusipirkau miltonija

Sekmes tau su ja, nuosirdziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man su Miltonijomis sunkiai sekasi g.gif
Ir dabar turiu tai tupi sau ant lango kaip uzsikoncervavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 04 25, 07:37)
O man su Miltonijomis sunkiai sekasi  g.gif
Ir dabar turiu tai tupi sau ant lango kaip uzsikoncervavus  ax.gif

O maniškė miltonija Red night king leidžia žiedkotį thumbup.gif

SKM , ačiū už operatyvumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 04 24, 19:48)

Ir pas mane reanimacijos pradzioje traukesi pelesis. Siaip dregmes matyt per daug, o silumos per mazai. Kiminai turi buti dregni, o ne slapi. Kai vedindavau, daugiau purksdavau vandenuko ant maiselio sieneliu, nei ant kiminu. Ir is to pasiutimo, kai apsitrauke pelesis, nunesiau abi geles ir nupurskiau karstu dusu. Galvoju, tegul isverda tie pelesiai. Po to ir nebebuvo ju tongue.gif
Atsakyti