Įkraunama...
Įkraunama...

R raidė

Maniski nuo pat pradziu kai pradejo kalbeti R raide taria, netgi keistai gerai thumbup.gif
Bet vat jis nemoka pasakyti I, sako jis: A darzeli, A lauka, A kambari ir tt.....
Atsakyti
maniskis R taria gerai tik kai raideles mokinames ar siaip burgzdamas smile.gif ,o i zodelius dar neiseina.
vakar isejo pasakyti RATAS,o daugiau visur taria L
Aplamai kai pradejo lankyti darzeli,labiau svepluoti pradejo.
Atsakyti
Mano dukrtyt 3 m 3 men. bet dar R raidės neistariam ir siaip sneka beveik viska tik dauguma zodziu taria neaiskai schmoll.gif bet tikiuosi iki 5 metu ismoksim taisiklingai kalbėti biggrin.gif
Atsakyti
mano dvyniam balandį bus 5m. mergaitė R gerai taria, o berniukas ne ,visur vietoj R taria L. Ir daržely pas mus mišrios gr. nuo 2.5 iki 6, tai dabar pradejo spec. kalbėt, taip kaip mažiai kalba. Tai taip pykstu, ir kaip sunku atpratinti schmoll.gif
Atsakyti
Maniskiui 3 metai, bet R raides dar aiskiai neistaria, bet manau dar ir nelaikas
Atsakyti
Vyresnioji istare kokiu ketveriu, o mazylei trys- tai R raides dar nera. Bet nei kiek nepergyvenu, istars.... smile.gif
Atsakyti
maniskis jei pavieniai zodziai su R raide tai kartais neistaria ,bet jei sako sakynius tai puikiausiai istaria nesuprantu kodel taip idomiai g.gif
Atsakyti
mano berniukas niekad nesveplavo ax.gif kaip tik pradejo klabet tai visas raides tare taisiklingai smile.gif
Atsakyti
dukrytei jau 5metai,lankomes pas logopeda,bet dar pokolkas R raideles musu zodinely nera.logopede pataria mums nesijaudinti,nes tai nelengvas kelias kol ismoksim prireiks laiko.
Atsakyti
Kai raideliu mokomes arba burzgiam kaip masinyte tai raidele Rrrrrr, o kai zodis tai- latas o ne ratas biggrin.gif bet mums dar net 3 nera, 2.8 m. tik smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas R ivalde tik 5 metu biggrin.gif bet ir sneket jis tik 3 pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmarija @ 2009 02 17, 21:56)
Maniskiui 3 metai, bet R raides dar aiskiai neistaria, bet manau dar ir nelaikas

pas tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti