Įkraunama...
Įkraunama...

R raidė

Kai tik pradėjo kalbėt-apie 1,5 m. smile.gif
Atsakyti
manasis jau gerokai 4,5 metų ir neištaria r.pažįsta visas raides, tai šitą tokiu gerkliniu balsu įvardija, skamba ghhh.o žodyje vietoj r būna l.Nuo rudens keliausim pas lokopedą
Atsakyti
3 metuku smile.gif staigiai ir pati smile.gif po to vis pakartodavom, kad nepamirstu smile.gif
Atsakyti
Nuo dviejų metų pradėjo kalbėti dar geriau ir tarė kuo puikiausiai R biggrin.gif .
Atsakyti
3.5 metuku pradejo tarti. Mokindavau pati dainuodama dain aapie Traktoriuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2010 08 19, 23:09)
3.5 metuku pradejo tarti. Mokindavau pati dainuodama dain aapie Traktoriuka  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Mes 3,5 metu, bet net nebando tarti R, vietoj ratas, sako gatas, robertas - bobertas, ir panasiai.

As kazkaip neimu i galva. Ateis laikas, ismoks. Kadangi maniskis dar ir anglu kalba mokosi (eina i darzeli) tai jam truputi maisosi manau.
Atsakyti
mano vaikui 4 metai, "r" netaria. planuojame kreiptis i logopeda
Atsakyti
Mano dukrytei 2,9 metai, ir visai nesenai pradejo R raidele tarti.
Atsakyti
Mano suneliui 2 m. bet tos raidytes R dar neistaria niekaip 4u.gif
Atsakyti
o mes tik 4,5m pradejom R raide tart
Atsakyti
Visad sakydavo vietoj R raides L o triju metu ismoko tart R tai budavo ir R R ir L R pvz suns vardas Landas jis sakydavo Randas lotuliukas.gif arba Langas Rangas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergaite pradejo tarti r raide kaip jai buvo 3 metai ir 4 mensiai. Atsikele viena ryta, ir visi zodziai su r raide patapo. Kazkaip keista buvo, nes iki to tai ne karto nebuvo istarusi tos raides smile.gif) Tai va jau 3 menesius kaip su pilna abecele gyvenam smile.gif)
Atsakyti