Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

turiu mechanines svarstykles, kurios, manau, rodo pakankamai tikslu svori, nes ir poliklinikoje, kai sveriausi su ju tom specifinem svarstyklem, rodo lygiai toki pati svori, kaip ir mano mechanines, bet va kai sveriuosi kokiam akropoly, tai mano svoris is karto rodomas kartais net kokiais 4 kilogramais didesnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemonaaa: 24 liepos 2007 - 21:19
as turiu mechanines ir tuo didziuojuosi aciuks.gif man jos visai geros biggrin.gif pirkau maximoje uz kokis 12 lt .
pakolkas ,nechimicina man jos nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 25 liepos 2007 - 23:21
aš mašiną greičiau išsirinkau, nei svarstykles, kurias, beje, iki šiol dar renkuosi lotuliukas.gif . Tai pigios ir kyla įtarimas, kad bus š...., tai brangios ir pinigų gaila...ai...darbe pasisveriu retkarčiais nuotaikos sugadinimui schmoll.gif
Atsakyti
As turejau mechaninius,o siandien nusipirkau elektroninius ir pastebejau ,kad 1 kg skirtumas.elektroniniai rodo daugiau,negu buvo ant mechaniniu.
Atsakyti
As nusipirkau siandien is senuku elektronines uz 90 lt, bet nemoku as jomis naudotis unsure.gif mygtuku jokiu nera (tik nustatyti ar kg, ar lb ,...) kaip suprantu ant ju uzlipus turetu isijungti, ar ne taip? Bet jos neisijungia, nebent isimu ir idedu vel batareikas unsure.gif Ka reiskia kai pasverus paskui paraso ERR? blush2.gif
Atsakyti
gal, kad klaida? bet tikrai nezinau del ko taip yra g.gif
Atsakyti
As turejau mechanines, dabar nusipirkau elektronines, tai jos rodo apie 1.5 kg daugiau , nei mechanines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 18 rugsėjo 2007 - 20:51
QUOTE(rutulux @ 2007 06 20, 15:10)
Negi nieks nepasakys kur nusipirkti protingas svarstykles  verysad.gif
Mano mechaninės jau grybą pjauna, reik naujų.

as po kiekvieno baliaus namuos suprantu, kad mano svarstykles tooooki gryba pjauna, kad jopshtvailiok doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 09 19, 16:36)
as po kiekvieno baliaus namuos suprantu, kad mano svarstykles tooooki gryba pjauna, kad jopshtvailiok  doh.gif  lotuliukas.gif

po švenčių rodo mažiau nei turėtų? lotuliukas.gif tada ir aš norėčiau tokių svarstyklių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 19, 17:25)
po švenčių rodo mažiau nei turėtų? lotuliukas.gif  tada ir aš norėčiau tokių svarstyklių tongue.gif

je, tokiu is as noreciau, kur maziau rodo thumbup.gif
Atsakyti
Kur butu galima nusipirkti pigesnes maisto svarstykles, iki 0.5 tokias smile.gif na smulkiem dalykam.. jauciu akd tai turetu but mechanines, nes elektronines daug brangesnes.. g.gif
ziurejau TP, bet ten tokios iki 2kg, ir viena padala 100gr unsure.gif
Atsakyti
Laba, prisijungiu ir aš prie tų ieškančių/perkančių 4u.gif
Kad elektroninės, tai jau supratau ir tai visiškai atitinka mano poreikius. Bet kokios firmos? g.gif
Noriu rimtų, kokybiškų ir gražių (t.y. kad naujiems namučiams tiktų ax.gif )
Gal kas turi konkrečių rekomendacijų? ax.gif
Atsakyti