Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(SuomijosMama @ 2007 02 17, 12:13)
Angliskai,o jei moki gali ir suomiskai.Bet anglu kalba gali studijuoti beveik visus dalykus thumbup.gif

Aha, sudominai siaip jau. Tiesa, gal pati mokeis?
O kaip ten pragyvenimas? Nes pinigais man nelyja is dangaus, vos sukuos. smile.gif

Atsakyti
O as dar toki klausimuka turiu: nusiunciau visus turimus dokumetus (GRE, Toefl ir pan.) tik problema ta kad jiems reikia, kad iki dokumentu pateikimo pabaigos atsiustum ir savo bakalauro diplomo kopija isversta ir pan. o mano bakalauras baigsis tik siu metu birzeli. Ka daryt? Ar uztenka dekanes rekomendacijos su parasymu, kad jie garantuoja, jog as uzbaigsiu ta bakalaura ir tik baigus iskart pristatysiu jiems dokumentus. (del rekomendacijos mano vienas pazystamas patare taip daryt 4u.gif
Dekui is anksto uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima besimokancioms UK 4u.gif

Kaip ten del IELTE egzamino unsure.gif Ar butina ji laikyti jeigu diplomo priedelyje irasyta kad dalykai isklausyti ir egzaminai laikyti lietuviu ir anglu kalbomis (turejau amerikietes destytojos dalyka vilniuje ir erazmuse viskas buvo anglu kalba nors ir ne anglakalbej saly). Gal tada nereikia IELTE? Nes pagal aprasyta supratau kad IELTE laikai tam, kad irodytum jog sugebesi mokytis anglu kalba.. ax.gif Gal kas zino konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(WhiteMagic @ 2007 02 18, 18:24)
Aha, sudominai siaip jau. Tiesa, gal pati mokeis?
O kaip ten pragyvenimas? Nes pinigais man nelyja is dangaus, vos sukuos. smile.gif

Ne pati Suomijoje as nesimokiau,bet daug mano draugu baige mokslus.As cia gyvenu,bet mokiausi lt.Siaip tai studentai gauna studiju pinigus,bet skirtingai,jei dirbi ne ka ir gausi,bet siaip 400eur/men.Kela(lt sodra)moka skirtingai atsizvelgiant i papildomas pajamas r tavo situacija.Bet sitai reiketu paciai pasikonsultuoti.Kiek zinau,tai studentai issivercia,nes cia jiems geros nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz info. Reiks pasidomet. Tai irgi nebloga alternatyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WhiteMagic @ 2007 02 19, 20:47)
Aciu uz info. Reiks pasidomet. Tai irgi nebloga alternatyva smile.gif

Labas,
duodu savo drauges emaila.Ji cia baige studijas,gali suzinoti daugiau smile.gif As apie tave minejau ji sake,kad gali drasiai rasyti thumbup.gif
el.ad. mildosius@hotmail.com
jei ko prireiks rasyk biggrin.gif
Papildyta:
O del pragyvenimo,tai maistas brangesnis nei lt(vaisiai ir darzoves pigesnes),komunalines pigesnes nei lt,drabuziai taip pat pigesni(zinoma yra ir brangiu parduotuviu).Siaip traukiniu ir autobusu bilietai brangoki,bet studentams(ne doktorantams)visur 50% nuolaidos,tai palyginus pigu,be to jei keliausi per universitetus bus brangiau nei pati nusprestum pakeliauti Suomijoje 4u.gif "bendrabuciai" tikrai saunus ir net nera ka lyginti su lt.Galima sakyti,kad ne bendrabuciai,o butai,nes ir virtuve ir dusas viename bute,galima gyventi po du arba vienam,bet zinoma 2 pigiau.
Atsakyti
Labai aciu uz emaila ir informacija. 4u.gif
Atsakyti
Visai idomu butu studijuoti uzsenije, bet gal jau uzteks ir 2 diplomu. biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimJurgita: 28 kovo 2007 - 18:36
O as turiu uzklausima del magistro studiju Vokietijoje - ka apie jas manote??? Konkreciai gal teko susidurti su Potsdamo universitetu? biggrin.gif Zadu nuo spalio ten pradeti.. Kazkaip gyvenau Pietu Vokietijoje, o dabar teks kraustytis i siaure, nelabai norisi, bet ten gavau stipendija. Bus galima atsipalaidavus studijuoti... KA mastote? blush2.gif
Atsakyti
Zuika padukelei

Nenorejau tam skyreli klaust parasyk ka mokais , ir kaip sekasi?
Atsakyti
Sausi pradejau uzbaigineti savo moklsus apleistus del mano atsikraustymo cia gyventi ir del vaikuciu.Lt mokiausi Pradiniu klasiu pedagogika, buvo like tik vieni metai, o cia irgi mokausi sociologija ir elemtary education.(cia tokie reikalvaimai pas mus univere, nes kaip ir nera tokios vienos elementary education, reikia tureti bakalaura jau tada 30 kreditu mokytojavimui reikia baigti) Sekasi po kolkas labai gerai, kazkaip po Lt man cia lengvesni mokslai, nu bet ziu resim kaip toliau.jei viskas bus gerai tao planuoju baigti uz 2.5 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 04 18, 20:32)
Sausi pradejau uzbaigineti savo moklsus apleistus del mano atsikraustymo cia gyventi ir del vaikuciu.Lt mokiausi Pradiniu klasiu pedagogika, buvo like tik vieni metai, o cia irgi mokausi sociologija ir elemtary education.(cia tokie reikalvaimai pas mus univere, nes kaip ir nera tokios vienos elementary education, reikia tureti bakalaura jau tada 30 kreditu mokytojavimui reikia baigti) Sekasi po kolkas labai gerai, kazkaip po Lt man cia lengvesni mokslai, nu bet ziu resim kaip toliau.jei viskas bus gerai tao planuoju baigti uz 2.5 metu smile.gif

Rasydama elementary edu tai tu turi omenyje kaip general ar as kazko nesuprantu.
Bet saunuole esi, kad eini primyn, taip ir toliau. Tavo mazule kokia fainulka avitare.
Atsakyti