Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

tai vat su TOEFL, man irgi neaisku kas bus, nes uzduociu ir klausimu labai daug, o geri univerai praso auksto tasku lygio... echt g.gif nu bet jau po penktadienio bus aisku esu as verta ko nors ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 11 03, 22:39)

Dekui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri Algebroj gerai kertat, man problema su "factoring polynomials".
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 19:29)
Mergaites, gal kuri Algebroj gerai kertat, man problema su  "factoring polynomials".

Danguolyte lotuliukas.gif Pasirodysiu neisprusus blush2.gif , "su kuo tai valgoma" lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 20:29)
Mergaites, gal kuri Algebroj gerai kertat, man problema su  "factoring polynomials".

paskaipink cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 11 05, 01:41)
paskaipink cool.gif

parasyk man vel savo duomenis.
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2007 11 05, 01:37)
Danguolyte  lotuliukas.gif Pasirodysiu neisprusus blush2.gif , "su kuo tai valgoma" lotuliukas.gif  ?

Labai net rimta klausima uzdavei, lotuliukas.gif su kuo ji yra valgoma? net nezinau su kuom matematika yra valgoma.
Kaip tavo mazyles laikos?
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 19:29)

labai lengva danguolet rasyk equation, paaiskinsiu algebra ir chemija megstamiausi dalykai, kaip mokslai tau? as jau baigiu su tais popieriais ir visokiom philosofijom isproteti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 11 05, 13:37)
labai lengva danguolet rasyk equation, paaiskinsiu algebra ir chemija megstamiausi dalykai, kaip mokslai tau? as jau baigiu su tais popieriais ir visokiom philosofijom isproteti  doh.gif

Sveikute, kaip tavo pilvelio gyventojas laikos, ar jau zinot vaikelio lyti?
Tai va sprendem su mamia vakar, bet mums nieko neisejo. O uzdavinys yra toks 36x(kvadrate)+x-21=0 (cia is factoring polynomial operos) manau kad atsakymas bus no solution.

Man kazkodel matematika sunkiai pradejo eitis, nezinau del kokiu priezasciu. O tu ir philosofija imi?Kaip tau su rasymu?
Atsakyti
danguolet, atsakymas yra tikrai, nes su funkcija viskas ok, bandau spresti, nes pernai mokiausi apie tai
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 11 05, 17:30)
danguolet, atsakymas yra tikrai, nes su funkcija viskas ok, bandau spresti, nes pernai mokiausi apie tai

Jei turi laiko pajunk mane prie skaipo, nes nenoriu as cia tersti eterio su savo uzdavinais. biggrin.gif mano sk. vardas danguo-le.
Atsakyti
na va lygtais isprendziau, sita funkcija issiskaido taip
(6x+28)(6x-27), o toliau 6x+28=0 & 6x-27=0
Atsakyti