QUOTE(Rutti @ 2007 11 06, 00:38)
Sveikutes,
DANGUOLET - as meciau siemet matkes kursa. Mano galva visai nedirba, o plius ir instruktorius pasitaike

uzsisportaves blondinas (yep dazytas), metantis sexy replikas lieknoms jaunom blondinems (as brunete, plius ne liekna).

Pradeda pamoka lygiai septinta pagal klases laikrodi, tai as kai pavelavau tris minutes, parase tardy ir buvau vos ne pati didziausia nusidejele. Plius kai pasakiau, kad negalesiu ateiti i viena pamoka, jis man pasiule palikti vaikus vienus

Labai daug kas mete jo klase, o jis dar stebejosi kodel.
Aplamai nusivylus siuo semestru. Business Speech, tai is vis sapaliojimai. vel gi instruktore plaukiojanti, plius klaseje vieni jaunikliai. As vienintele istekejusi su vaikais, jauciausi ten kaip vaiku darzelyje.

Na va issiliejau. Online klases man buvo zymiai geriau. Reikia daryti isvadas.
Dar noriu jusu patarimo del reziume. Nesu cia dirbusi nieko rimto, plius atitolusi (po vaiku) esu nuo outside pasaulio. Kaip sukurti gera objective ir aplamai koki formata jus naudojot? Visi patarimai butu labai vertingi is nusimananciu. dekoju is anksto.
Labas, likimo drauge, as tai tiesa sakant pasiemiau matiekos profesore is tavo siulyto saito, bet man nenuskilo, ir man tokia nuojauta, kad ji daugiau pergyvena kiek medziagos isdestyt, o kad studentas nesupranta tai ji i tai mazai reaguoja. Man kazkaip iki siol labai sekdavosi su matiekos profesoriais, bet sita ne kokia.
Del resume pabandyk,www.susanireland.com ten yra neblogu pavyzdziu.
As irgi bandau savo CV kazkaip "pagrazinti", bet kai daeina prie pasikalbejimo, tai jie baisiai nemegsta, kad pas mane yra gap"as tarp darbu.
O objective as esu uzrasiusi taip: Objective: To secure a position with a company that will utilize my computer skills and ability to work with people while providing an opportunity for personal growth.