Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

danguolet, turbut pamirsai jau si sprendimo buda, nes bent jau mus LT mokyklose tai tik su D mokino sprest, o ne skaidant, butent del tu paciu priezasciu, kad tai neefektyvus sprendimo budas tam tikrais atvejais.
[/quote]
[QUOTE]

Tai vat, tikriausiai kai moke , tai as i bernus ziurejau.
Papildyta:
QUOTE(Owly @ 2007 11 05, 20:07)
Sveikos  4u.gif

Tikiuosi nesupyksite, kad čia taip įsiterpsiu iš niekur nieko  ax.gif

danguolet, baisiai susidomėjau, ką studijuoji?  ax.gif  Jei ne paslaptis žinoma  mirksiukas.gif

Sveika,
Na jei taip baisiai susidomejai, tai tikrai atsakysiu biggrin.gif as siuo metu studijuoju matematika, o jei klausi kokia specialybe pasirinkau, tai "sonography"(net nezinau kaip tiksliau verstus i LT, na bet susyje su ultrasaundu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danguolet: 05 lapkričio 2007 - 22:35
Sveikutes,

DANGUOLET - as meciau siemet matkes kursa. Mano galva visai nedirba, o plius ir instruktorius pasitaike blink.gif uzsisportaves blondinas (yep dazytas), metantis sexy replikas lieknoms jaunom blondinems (as brunete, plius ne liekna). doh.gif Pradeda pamoka lygiai septinta pagal klases laikrodi, tai as kai pavelavau tris minutes, parase tardy ir buvau vos ne pati didziausia nusidejele. Plius kai pasakiau, kad negalesiu ateiti i viena pamoka, jis man pasiule palikti vaikus vienus doh.gif Labai daug kas mete jo klase, o jis dar stebejosi kodel. cool.gif
Aplamai nusivylus siuo semestru. Business Speech, tai is vis sapaliojimai. vel gi instruktore plaukiojanti, plius klaseje vieni jaunikliai. As vienintele istekejusi su vaikais, jauciausi ten kaip vaiku darzelyje. doh.gif Na va issiliejau. Online klases man buvo zymiai geriau. Reikia daryti isvadas. biggrin.gif

Dar noriu jusu patarimo del reziume. Nesu cia dirbusi nieko rimto, plius atitolusi (po vaiku) esu nuo outside pasaulio. Kaip sukurti gera objective ir aplamai koki formata jus naudojot? Visi patarimai butu labai vertingi is nusimananciu. dekoju is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 11 05, 17:38)
Sveikutes,

DANGUOLET - as meciau siemet matkes kursa. Mano galva visai nedirba, o plius ir instruktorius pasitaike  blink.gif  uzsisportaves blondinas (yep dazytas), metantis sexy replikas lieknoms jaunom blondinems (as brunete, plius ne liekna).  doh.gif Pradeda pamoka lygiai septinta pagal klases laikrodi, tai as kai pavelavau tris minutes, parase tardy ir buvau vos ne pati didziausia nusidejele. Plius kai pasakiau, kad negalesiu ateiti i viena pamoka, jis man pasiule palikti vaikus vienus  doh.gif Labai daug kas mete jo klase, o jis dar stebejosi kodel.  cool.gif
Aplamai nusivylus siuo semestru. Business Speech, tai is vis sapaliojimai. vel gi instruktore plaukiojanti, plius klaseje vieni jaunikliai. As vienintele istekejusi su vaikais, jauciausi ten kaip vaiku darzelyje.  doh.gif  Na va issiliejau. Online klases man buvo zymiai geriau. Reikia daryti isvadas. biggrin.gif

Dar noriu jusu patarimo del reziume. Nesu cia dirbusi nieko rimto, plius atitolusi (po vaiku) esu nuo outside pasaulio. Kaip sukurti gera objective ir aplamai koki formata jus naudojot? Visi patarimai butu labai vertingi is nusimananciu. dekoju is anksto. 4u.gif

Gali pasinaudoti mano coledzo puslapiu. As is ten rasiau savo resume.
resume

dar viena patarima duosiu pries renkantis klases, butnai ppasiskaitykite apie destytojus ir studentu nuomone apie juos stai cia :
rate my proffessor
As kai suzinojau apie si puslapiuka, tai visada renkuosi "gerus destytojus" pagal si puslapiuka, ir iki siol niekada nenusivyliau ir beje isvengiau daug problemu.
Atsakyti
aha tas puslapiukas apie profesoriu reitingus man savo laiku irgi nemazai nervu sutaupe, nes as irgi pirma paskaitydavau, o tik tada rinkdavausi klases. Geriau jau ne toks patogus tvarkarastis, bet sventa ramybe lotuliukas.gif
Atsakyti
as si puslapi cia ir rekomendavau. Beje jis gavo gerus reitingus wink.gif Bet jei puse klases ji mete dar pries man metant, tai kaip sakant no comments.

Aciu Zuika del resiume nuorodos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutti: 06 lapkričio 2007 - 03:21
QUOTE(Rutti @ 2007 11 06, 00:38)
Sveikutes,

DANGUOLET - as meciau siemet matkes kursa. Mano galva visai nedirba, o plius ir instruktorius pasitaike  blink.gif  uzsisportaves blondinas (yep dazytas), metantis sexy replikas lieknoms jaunom blondinems (as brunete, plius ne liekna).  doh.gif Pradeda pamoka lygiai septinta pagal klases laikrodi, tai as kai pavelavau tris minutes, parase tardy ir buvau vos ne pati didziausia nusidejele. Plius kai pasakiau, kad negalesiu ateiti i viena pamoka, jis man pasiule palikti vaikus vienus  doh.gif Labai daug kas mete jo klase, o jis dar stebejosi kodel.  cool.gif
Aplamai nusivylus siuo semestru. Business Speech, tai is vis sapaliojimai. vel gi instruktore plaukiojanti, plius klaseje vieni jaunikliai. As vienintele istekejusi su vaikais, jauciausi ten kaip vaiku darzelyje.  doh.gif  Na va issiliejau. Online klases man buvo zymiai geriau. Reikia daryti isvadas. biggrin.gif

Labas, likimo drauge, as tai tiesa sakant pasiemiau matiekos profesore is tavo siulyto saito, bet man nenuskilo, ir man tokia nuojauta, kad ji daugiau pergyvena kiek medziagos isdestyt, o kad studentas nesupranta tai ji i tai mazai reaguoja. Man kazkaip iki siol labai sekdavosi su matiekos profesoriais, bet sita ne kokia.

Del resume pabandyk,www.susanireland.com ten yra neblogu pavyzdziu.
As irgi bandau savo CV kazkaip "pagrazinti", bet kai daeina prie pasikalbejimo, tai jie baisiai nemegsta, kad pas mane yra gap"as tarp darbu.
O objective as esu uzrasiusi taip: Objective: To secure a position with a company that will utilize my computer skills and ability to work with people while providing an opportunity for personal growth.

Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 05, 12:10)
Sveikute, kaip tavo pilvelio gyventojas laikos, ar jau zinot vaikelio lyti?
Tai va sprendem su mamia vakar, bet mums nieko neisejo. O uzdavinys yra toks                            36x(kvadrate)+x-21=0 (cia is factoring polynomial operos) manau kad atsakymas bus no solution.

Man kazkodel matematika sunkiai pradejo eitis, nezinau del kokiu priezasciu. O tu ir philosofija imi?Kaip tau su rasymu?

na va ir nepaspejau jau isspresta. Zinai kuo daugiau galvu tuo lengviau viskas. O as ir literature reasearch turiu ir filosofija nu bjauriasniu klasiu turbut nera blush2.gif siaip is abieju popieriu gavau A bet man atrodo vien todel kad as mokytojui patinku as ten su juo prisijuokiu ir beje jo mociute lietuve tai zinai kaip amerikonai prie saknu lenkiasi. Na nebe daug mums mergickos liko greitai semestras baigiasi man menesiukas ir viskas. Tada pradesiu eiti nursing clases, kazin kaip man cia bus su visais nestumais
o del vaikiuko tai sunus si karta bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 11 06, 03:55)
na va ir nepaspejau jau isspresta. Zinai kuo daugiau galvu tuo lengviau viskas. O as ir literature reasearch turiu ir filosofija nu bjauriasniu klasiu turbut nera  blush2.gif siaip is abieju popieriu gavau A bet man atrodo vien todel kad as mokytojui patinku as ten su juo prisijuokiu ir beje jo mociute lietuve tai zinai kaip amerikonai prie saknu lenkiasi. Na nebe daug mums mergickos liko greitai semestras baigiasi man menesiukas ir viskas. Tada pradesiu eiti nursing clases, kazin kaip man cia bus su visais nestumais
o del vaikiuko tai sunus si karta bus  thumbup.gif

sveika pilvuze,
sveikinu su sunaiciu, tevas tikriausiai 9 dangui, kad tu jam sunu pagymdysi. Saunuole, kad taip gerai semestra tempi, taip ir toliau. Bet matai kaip skiriasi programos pagal valstijas, nes pas mus imant nursing filodofijos nereikia, uztenka psichologijos, nebent eini BA o ne AA.
Tave i "nursing" programa jau prieme?
Atsakyti
Reda , sveikinu su porele !
Beje mao vienas profesorius (ir dar valdzioj univero sedi) irgi lietuvisku saknu turi, tai vis pastoviai klasej uzmeta koki namioka, kad a jo senelis is Lietuvos. Arba nuejau pas ji konsultuotis del kito semestro (jis mano perceptor), tai pasipasakojo jog jam sunus atsiunte youtube filmuka apie drunk lithuanians hihihi.gif , tai as jam patariau , kad galima per youtube surasti ir grazesniu dalyku apie LT.

Papildyta:
Rasau dabar popieriu apie Amerikos mokyklas, tai tikrai negailiu kritikos smile.gif nes turiu su kuo palyginti lithuania.gif
Lnakau dabar pradine mokykla (stebiu pamokas) tai man net nesijaucia kad ten mokykla, pertraukeliu nera, iskyrus viena didele, vaikai vaiksto kada nori, drozia tuos piestukus pastoviai(nerviskai mane veikia tu drozimo masinu garsas), visa diena beveik matematika ir kalba, o vaikai(treciokai) dar nemoka daugybos lenteles. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 05, 22:40)
Sveika,
Na jei taip baisiai susidomejai, tai tikrai atsakysiu  biggrin.gif as siuo metu studijuoju matematika, o jei klausi kokia specialybe pasirinkau, tai "sonography"(net nezinau kaip tiksliau verstus i LT, na bet susyje su ultrasaundu)

Aišku mirksiukas.gif Ačiū, kad atsakei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 05, 23:00)
sveika pilvuze,
sveikinu su sunaiciu, tevas tikriausiai 9 dangui, kad tu jam sunu pagymdysi. Saunuole, kad taip gerai semestra tempi, taip ir toliau. Bet matai kaip skiriasi programos pagal valstijas, nes pas mus imant nursing filodofijos nereikia, uztenka psichologijos, nebent eini BA o ne AA.
Tave i "nursing" programa jau prieme?

aciu merginos uz sveikinimus, maniskis is to dziaugsmo pradejo amerikietiska sporta ziureti drinks_cheers.gif kad pats ismoktu ir sunu mokintu, gali prmyzti i kelnes kaip juokinga tipo bus pavyzdys.
O del filosofijos tai ir man nereikia tik BA degree bet kadangi jau nebeturejau ka imti tai emiau bachelors degree nes veliau maziau reikes. O del nursingo laukiau 4 metus ir paciu netinkamiausiu metu priime
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 11 06, 21:27)
aciu merginos uz sveikinimus, maniskis is to dziaugsmo pradejo amerikietiska sporta ziureti  drinks_cheers.gif  kad pats ismoktu ir sunu mokintu, gali prmyzti i kelnes kaip juokinga tipo bus pavyzdys.
O del filosofijos tai ir man nereikia tik BA degree bet kadangi jau nebeturejau ka imti tai emiau bachelors degree nes veliau maziau reikes. O del nursingo laukiau 4 metus ir paciu netinkamiausiu metu priime

Sveikinu su istojimu i "nursing", o ar yra galimybe atkelt biski toliau, nes tau tikrai bus sunku po nestumo,ne ka cia as su savo pamastymais, mes, Lietuvaites stiprios moterys, ar ne taip thumbup.gif,
Atsakyti