Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE (Isabelle @ 2004 09 05, 09:13)
ar tikrai uzskaite....? man atrodo kad i tik giriasi..... g.gif bent jau geri koledziai ar universitetai tai tikrai neuzskaito....nebet uzskaito community college.....

tikrai uzskaite, Izabele rolleyes.gif , jis magistratura jau cia siemet baige.. daug kaz uzskaito, tik skirtinga kreditu kieki gauni... kai kuriu dalyku neuzskaito, jos reikai papildomai pereiti..
o comminity college kai kam pakanaka vidurines diplomo..
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 09 06, 04:49)

o comminity college kai kam pakanaka vidurines diplomo..

Tai i visus community koledzus priima su vidurines diplomu. O koledzas ir universitetas cia juk tas pats. Skiriasi tik tuo, kad community college gali gauti 2 metu "pusdiplomi" ir tada pabaigti du metus kitam koleze ar univere; o istojus iskart i univera mokaisi 4 metus be jokio pusdiplomio.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 06, 05:49)
QUOTE (Fasolka @ 2004 09 06, 04:49)

o comminity college  kai kam pakanaka vidurines diplomo..

Tai i visus community koledzus priima su vidurines diplomu. .

Nu teisingai, bet gali kreditu siek tiek daugiau gauti, kad kai kuriu dalyku nereiketu imti per nauja
Atsakyti
Sveikos,
as Lietuvoje mokiausi 2 metus LKKA, atvaziavus i Dallasa Southern Methodist University buvau kaip transfer student, man uzskaite puse dalyku ,tai kaip ir gavosi vieni metai, pabaigiau bakalaura per 3 metus. O vargo buvo, nes pirma teko jiems aiskinti kam lygus balai 7,8,9,10 ir t.t , kad jie ivertintu dalykus. Kiek pamenu ,tai uzskaite psichologija, sociologija, statistika ir k.t.
Atsakyti
dzinetu,
jei nepaslaptis kokia spec.mokeisi lkka, i kokia pasirinkai dallas`e, nes mano drauge labai intensyviai suka galva kaip cia prasisukus 2 metelius atsimokiuis lkka.
Atsakyti
sveikute,
atsiprasau,akd tik dabar pastebaju zinute. LKKA as mokiausi lengvosios atletikos treneres, fizinio lavinimo mokytojos specialybes. Dalase (SMU) pasirinkau Tarptautinius santykius.
Atsakyti
Viskas mane buvo siandien pribaige. Tai neapsikentusi uzkuriau jau nuo pat ryto savo katedros studenciokams pirti. Ir ta pirti kursciau visa diena... Uzkniso mane visiskai tas studentu (nezinau, ar cia tik amerikonu tox auklejimas) nemandagumas. kazkokie kelmai, o ne zmones! sunervavo galutinai! Eina, kaip stuobriai, nieko nemato aplink save apart saves. trenks su krepsiu per galva ar veida (netyciom) tai net neatsisuka atsiprasyti. Apie pasilabinima tarpusavy - tai nera cia ko skustis - cia nepriimta. Pries kurdama ta savo nervu "pirti" padariau trump aapklausa savo departamente ir pasiteiravau destytoju, ar cia man tik taip atrodo, kad studentai nemandagus, ar cia tokia visuomenes norma buti kelmais ir priskirti si Pietu Dakotos studentu neissiauklejima rubrikai "Diversity"...
Zmones apie estetika ir elementaria s mandagumo normas - absoliuciai nieko nera girdeje. Tai vietoj to kad as aiskinciau savo dalyka siandien, emiausi "destyti" estetika. Mano kantrybes taure buvo perpildyta tada, kai pamaciau kiek daug studentu ateina neiprause rytais i paskaitas ir per mano paskaitas kaip kokiso kates ar katinai valo imantriausiais budais savo akeles, krapsto ausis ar savo spuogus ir tuos organinius "radinius" idemiai studijuoja. Merginos nesigedi krapstyti savo purvinu nagu per paskaitas, o siaip visi bendrame lygi elgiasi kaip bedzdziones zoo sode... Pakraupau! Kazkas baisaus... Nesiskundziu, kad cia vyrai moteru nepraleidzia pirma, (del to juk pacios JAV moterys ir kovojo - tapti belytemis), bet sharziskai atrodo, kuomet vyrukas kuriam patinka panele dar kazkiek tai panelei asistuoja, bet su jos drauge elgiasi vel lygiai taip pat muzhikiskai.
Isdejau siandien per paskaitas visa ta JAV visuomene shuns karnon, kaip jaunos panele s vaiksto baisia apsirenge ir gaila, gaila, kad nera jokio patarejo joms is sono ar veidrodzio rodancio tiesa, kaip jos baisiai atrodo is salies. Isdejau suns dienon, kaip jaunos moterys sedi issidrebe ( apie ju storuma nutylejau, tiek to...) . I rnepamirsau prideti, kad studentai nepamirstu i save paziureti i ka jie panasus -> sunku atskriti kur vyrukas kur mergina - taip apsileide... As ne pries trumpus (merginai) ar ilgus (vyrukui) plaukus, bet elgesys, nevalyviskumas, tie tiek vyruku tiek merginu nesiojami balachonai ju lyciai (tikriau storumui) nuslepti - kazkas baisaus.
Zodziu, jei manes ryt ir ateinancia savaite Deanas nepasikvies pokalbiui, kad as cia antidiskriminacija ir izeidinejimais uzsiimineju, tai gal vis tik iseis tos mano sios dienos "paskaitos" nors kiek i nauda...
"Pamokiau" siandien vaikus, kad prisimintu, kokios atsikisusios ju kuprines yra ir vaizdziai ant vienos eiles studentu pavaizdavau, kaip man nemalonu buna, kai daznas is ju uzvaziuoja man ar kitiems per veida ar per galva netycia. Pademonstravau jiems, kaip jie is salies atrodo, ryte per paskaitas besikrapstinedami po savo veida. Atskaciau pamoksla, kokie jie nemandagus vairuotojai ir t.t.
Zodziu.... Buvo didele audra siandien... Gal kaip nors isgyvensiu. Bet jau nebegalejau kesti tokio stuobriskumo ir elementariu elgesio taisykliu nepaisymo...
Ir cia dar savo elektras issikroviau. Vis tik gerai, kad tox forumas egzistuoja...
Su pagarba, Dainele
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 02 17, 01:11)
Balticgirl, tai zinau ir jau susiradau savo valstijoje Law school. Mano studijas cia pripazino.
Praeita savaite laikiau LSAT. Norejau isgirsti, gal kas jau studijuoja ar ruosiasi ir kaip sekasi ruostis?
Man tas LSAT pasirode kai kur sunkus, kai kur - ne. Na, bet viskas priklausys nuo surinktu balu. smartass.gif

O kaip Tu ruoseisi LSAT? Ejei i kursus ar pirkai knygutes. Nes as atsispausdinau is intiko pvz. - apsizliumbiau, nes neatsakiau ne i viena kl.

Jei ne paslaptis, koki universiteta baigiai, nes as dabar laukiu atsakymo apie savo LTU ir baigiu prazilti.
Atsakyti
Dainele, gerbiu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE (dainele @ 2004 09 30, 00:10)
isgyvensiu. Bet jau nebegalejau kesti tokio stuobriskumo ir elementariu elgesio taisykliu nepaisymo...
Ir cia dar savo elektras issikroviau. Vis tik gerai, kad tox forumas egzistuoja...
Su pagarba, Dainele

Nu, Dainele, tikrai issikrovei laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Man tik keista, kad tokie dalykai dedasi tavo kraste, nes cia, Kanadoj, as kaip tik pastebejau, kad jaunimas daug mandagesnis nei Lietuvoj (bent jau tas, kuri tenka sutikti viesose vietose). Kas del isvaizdos, tai sutinku, truksta ir pas mus gero skonio.
Bet kokiu atveju sekmes auklejant amerikonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 09 30, 01:53)

Man tik keista, kad tokie dalykai dedasi tavo kraste, nes cia, Kanadoj, as kaip tik pastebejau, kad jaunimas daug mandagesnis nei Lietuvoj

Kanadoj viskas panasiau i Europa rolleyes.gif Skirtumas akivaizdus vos kirtus siena.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 29, 16:57)
Kanadoj viskas panasiau i Europa rolleyes.gif Skirtumas akivaizdus vos kirtus siena.

Aciu biggrin.gif. Zinai, nuskambejo kaip komplimentas. Kanadai smile.gif.
Atsakyti